25 Mart 2011, Cuma 15:11:38

HAVALİMANI CEHENNEME DÖNDÜ

Miami Uluslararası Havalimanı’nda uçaklara yakıt ikmali yapan tanklardan birinde meydana gelen patlama sonucu 150’den fazla uçuş iptal edilirken, binden fazla yolcu korku dolu dakikalar yaşadı.
  • Buyuk gecmis olsun. Bu tip kazalar kotu sonuclar dogurabilir. Ali Kidik bey bu havalimanini kullanmisti gecenlerde galiba?
Dün gece yerel saatle 01:20’de başlayan yangın, 100'den fazla itfaiyecinin 10 saatlik çabası sonunda söndürülürken, yolcular ve havaalanı çalışanları korku dolu dakikalar yaşadı.

Terminal Binası'nın yakınında olmamasına rağmen panik yaratan yangın, yer altında bulunan yakıt borularına büyük hasar verdiği ve zararın ne kadar olduğunun hala belirlenemediği belirtildi.

Yangının çıkış sebebi araştırılırken, korkunç yangında ölü ve yaralının olmaması mucize olarak nitelendirildi.

Çıkan dumanlar nedeniyle iptal olan seferlerden en çok etkilenen şirketin de American Airlines olduğu belirtildi.

AHL'DE YAKIT TANKI İSTEMEMİŞLERDİ

Geçtiğimiz Aralık ayında Atatürk Havalimanı’nın Ayamama Deresi yakınına kadar uzatılan “0/5-2/3” pistinin başlangıcına yakın bir noktada kurulan THY-OPET Havacılık Yakıtları A.Ş.’ye ait yakıt tankları için yerleşim yerlerine yakın olması ve olası bir kaza, ya da sabotajın büyük bir felakete yol açabileceği gerekçesiyle CHP Milletvekili Tayfur Süner tarafından 13 Ekim 2010’da Meclis’e soru önergesi verilmiş, tanklara 200 metre uzaklıkta oturan Ataköy sakinleri tarafından da protesto edilmişti.

©AirportHaber.com






İŞTE O KORKU DOLU DAKİKALAR


YANGININ ARDINDAN ORTAYA ÇIKAN GÖRÜNTÜ ÜRKÜTÜCÜYDÜ
HAVALİMANI CEHENNEME DÖNDÜ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Buyuk gecmis olsun. Bu tip kazalar kotu sonuclar dogurabilir. Ali Kidik bey bu havalimanini kullanmisti gecenlerde galiba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000