19 Haziran 2014, Perşembe 09:38:08

CYPRUS AIRWAYS SLOT HAKKINI SATTI!

Cyprus Airways'in Heathrow Havalimanı’ndaki son slot (iniş-kalkış) hakkının tüm tepkilere rağmen satıldığı; ancak şirketin Larnaka ile Londra arasındaki uçuşlarının son bulmayacağı, Stansted Havalimanı'nın kullanılmasına başlanacağı belirtildi.
  • batsınlar...umrumda bile değil..türk düşmanlarının sonu inşallah hep böyle olur
  • Biri de slotların peşinde koşuyor. Kardeşim sendika şirketi batırmış. Sen ne yapacaksın slotu. Sendikacılar neden batırdığını anlatsın. Personelini millete kul köle etti. Kendi kumarhanelerden çıkmıyor
  • Allah daha kotu etsin
  • İnsallah batmaz
  • KTHY batmadı. Sendika tarafından batırıldı. %14 den %13 e olan zammı sendika kabul etseydi şimdi kthy yaşıyor olacaktı. Havasen denilen sendika şimdi de başkalarını batırma peşinde.
  • kthy nın nasıl iş bilmez thy ve kthy töneticileri sayesinde batırıldığını sadece bu örnek bile açıkça gösteriyor. sadece slotlarını satsa 10 yıl daha çalışırdı o şirket. haybeye kaybedildi heatrow slotları. nasılsa hesap soran-sorabilen yok, ye yiyebildiğin kadar. rezillik.

Simerini Gazetesi, Cyprus Airways'in Heathrow Havalimanı’ndaki son slot hakkının American Airlines şirketine satılmasıyla, artık buraya iniş-kalkış hakkı olmayacağı için Heathrow Havalimanı’na uçuş döneminin kapandığını yazdı. Gazete, Cyprus Airways’in dün yaptığı açıklamayla slotun American Airlines’e satıldığını açıkladığını belirtti.

Habere göre slotun satılması sonucunda 31 milyon dolarlık bir gelir elde edildiğini ve bunun, 2015’e kadar şirketin likiditesine katkıda bulunduğunun belirtildiği açıklamada, slotun doğru bir zamanda değerlendirildiğine, çünkü Avrupa Komisyonu’nun şirketin yeniden düzenlenmesiyle ilgili plan hakkında olumsuz bir karar alması durumunda slotun değerinin sıfırlanmış olacağına dikkat çekildi.

Şimdi zarar altında olan Larnaka-Londra seferlerinin ekonomik durumunu iyileştirebileceğinin de üzerinde durulduğu açıklamada, Kıbrıs Havayolları, uçuş sıklığı ve saatlerinin iyileştirilmesiyle Larnaka-Londra seferlerini bir başka havaalanına aktarılabileceği kaydedildi.

Habere göre Cyprus Airways bu çerçevede yaptığı bilgilendirmede, Londra’ya uçuşlarına normal olarak ancak Stansted Havaalanı’ndan devam edileceğini belirtti.

Larnaka-Stansted uçuşlarının 14 Eylül’de başlayacağını duyuran şirket, 13 Eylül’e kadar Cyprus Airways'in Heatrow Havalimanı uçuşlarının normal olarak devam edeceğini belirtti.

Rum pilotların örgütlü olduğu sendikanın başkanı Petros Suppuris, slotun satılması “yıkıcı” olarak nitelendirerek, derin üzüntülerini dile getirdi.

CYPRUS AIRWAYS SLOT HAKKINI SATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

batsınlar ~ 10 yıl önce
batsınlar...umrumda bile değil..türk düşmanlarının sonu inşallah hep böyle olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biri de slotların peşinde koşuyor. Kardeşim sendika şirketi batırmış. Sen ne yapacaksın slotu. Sendikacılar neden batırdığını anlatsın. Personelini millete kul köle etti. Kendi kumarhanelerden çıkmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 10 yıl önce
Allah daha kotu etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnsallah batmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KTHY ~ 10 yıl önce
KTHY batmadı. Sendika tarafından batırıldı. %14 den %13 e olan zammı sendika kabul etseydi şimdi kthy yaşıyor olacaktı. Havasen denilen sendika şimdi de başkalarını batırma peşinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zammi kabul etmedi ~ 10 yıl önce
ok. burası tamam ama slotların satışını kim engelledi, slotlar nicin satılmadı sen buna cevap ver güzel kardeşim. uçuş yapamayan havayolunun kullanamayıp iptal olacak slotları niye satılmayıp paraya çevrilmedi diyorum ben, sen gelmiş sendika şöyle-böyle diyosun. banane sendikadan, senin elinde 30m dolarlık bi değer var bugun kü fiyatlarla niye bunu paraya çevirmedin, biri eline koluna mı oturdu, ağzını mı bağladı??
kthy ~ 10 yıl önce
kthy nın nasıl iş bilmez thy ve kthy töneticileri sayesinde batırıldığını sadece bu örnek bile açıkça gösteriyor. sadece slotlarını satsa 10 yıl daha çalışırdı o şirket. haybeye kaybedildi heatrow slotları. nasılsa hesap soran-sorabilen yok, ye yiyebildiğin kadar. rezillik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000