14 Kasım 2015, Cumartesi 09:25:31

American Airlines Paris uçuşlarını iptal etti

Paris'teki terörist saldırı sonrası American Airlines, Paris'e yaptığı bütün uçuşları iptal ettiğini açıkladı.
  • Işidin Paris ve İstanbul'da terör saldırısı yapması demek, ABD'nin akıncısı Ftansa'nın ve sınır Türkiye'nin ışide kara operasyonunun bir an önce başlaması ve kolay olmayan o savaşta pyd katkıları ile elde edilen zafer neticesinde kürdistanın kurulması için atılan adımlardan biridir. Birilerinin politikaları gerçekleşmesi için hala olan masum insanlara oluyor ya bu gerçekten kahredici.
  • abd ingiltere ve israilin işid üzerinden fransaya uyarı hemde yanlarına çekme çabalarının bir sonucudur dünyanın en iyi ve gelişmiş istihbaratına sahip bu ülkelerin haberi olmadan hiç birşey olmaz kendi halklarını terörle korkutup iç destegi saglamak hemde dünyanın gözünde magdur olmuş bir devlet imajı yaratmak ortadogudaki emperyalist paylaşımda artık geçerli bir gerekçeye sahip olmak yani bir taşla bir kaç kuş vurmak artık inandırıcı gelmiyorlar biz bu seneryoyu abd nin ıraka müdahalesi öncesindede gördük londrada madridde ve istanbuldaki sinagog ve hscb saldırılarındada gördük hemen akabinde ingiltere ispanya ve türkiye abd nin yanında yer alıp destegini açıkladılar dünya halklarının artık uyanması lazım yazık hangi ülke vatandaşı olursa olsun sonuçta insanlar ölüyor
  • En kısa zamanda Türk dışişleri bakanlığı Fransa'ya giden Türk vatandaşlarının can güvenliği tehlikesi vardır diye duyuru yapmalı ve insanlarımızın gitmemesi konusunda uyarmalıdır. Terör belası olan bir ülkeye THY ve diğer şirketler uçmamalı. Fransa polisi ve istihbaratı böylesine işe yaramazken herkesin can güvenliği tehlikededir.
  • Olmaması gereken birsey sen insanları öldür cennet gitcem de allah verdi canı sadece allah alır nasıl Bir malukatsınız arkadasım günahsız ınsanları öldürüyosunuz

Paris'teki terörist saldırı sonrası American Airlines, Paris'e yaptığı bütün uçuşları iptal ettiğini açıkladı. 

Paris'in 11 Eylül'ü olarak tarihe geçen saldırıda 140 kişinin ölmesinden sonra havacılık sektöründen ilk tepki American Airlines'ten geldi. ABD'li havayolu şirketi Paris'e yaptığı tüm uçuşları durdurduğunu açıkladı.

Uçuşların yeniden başlama tarihine ilişkin bir açıklama yapılmadı. Diğer havayollarının da güvenlik gerekçesiyle benzer kararlar alabileceği kaydedildi.

American Airlines Paris uçuşlarını iptal etti

Yorumlar

BOP ~ 8 yıl önce
Işidin Paris ve İstanbul'da terör saldırısı yapması demek, ABD'nin akıncısı Ftansa'nın ve sınır Türkiye'nin ışide kara operasyonunun bir an önce başlaması ve kolay olmayan o savaşta pyd katkıları ile elde edilen zafer neticesinde kürdistanın kurulması için atılan adımlardan biridir. Birilerinin politikaları gerçekleşmesi için hala olan masum insanlara oluyor ya bu gerçekten kahredici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 8 yıl önce
abd ingiltere ve israilin işid üzerinden fransaya uyarı hemde yanlarına çekme çabalarının bir sonucudur dünyanın en iyi ve gelişmiş istihbaratına sahip bu ülkelerin haberi olmadan hiç birşey olmaz kendi halklarını terörle korkutup iç destegi saglamak hemde dünyanın gözünde magdur olmuş bir devlet imajı yaratmak ortadogudaki emperyalist paylaşımda artık geçerli bir gerekçeye sahip olmak yani bir taşla bir kaç kuş vurmak artık inandırıcı gelmiyorlar biz bu seneryoyu abd nin ıraka müdahalesi öncesindede gördük londrada madridde ve istanbuldaki sinagog ve hscb saldırılarındada gördük hemen akabinde ingiltere ispanya ve türkiye abd nin yanında yer alıp destegini açıkladılar dünya halklarının artık uyanması lazım yazık hangi ülke vatandaşı olursa olsun sonuçta insanlar ölüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
En kısa zamanda Türk dışişleri bakanlığı Fransa'ya giden Türk vatandaşlarının can güvenliği tehlikesi vardır diye duyuru yapmalı ve insanlarımızın gitmemesi konusunda uyarmalıdır. Terör belası olan bir ülkeye THY ve diğer şirketler uçmamalı. Fransa polisi ve istihbaratı böylesine işe yaramazken herkesin can güvenliği tehlikededir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OkaN ~ 8 yıl önce
Olmaması gereken birsey sen insanları öldür cennet gitcem de allah verdi canı sadece allah alır nasıl Bir malukatsınız arkadasım günahsız ınsanları öldürüyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000