05 Mart 2023, Pazar 17:07:59

American Airlines iğrenç olay sonrası o yolcuyu kara lisyeye aldı

American Airlines, uçuş sırasında mürettebatla tartışıp bir yolcunun üzerine idrarını yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisine uçaklarına binme yasağı getirdi.
  • TK da olsa kırmızı halıyla karşılarlardı hepimiz biliyoruz arkamızda nasıl durduklarını :)))) Adamlar işi biliyor
  • Türkiye'de kara liste neden yok,insanların huzurunu bozan,çalışanlara saldıran,küfür edenlere niye ceza verilmez veya yasak koyulmaz anlaşılır şey değil de bu ülkede anlaşılacak ne var ki?
  • He has biritiş passport my friend...
  • Bu olay thy uçağında olsa ne kara listeye alırlardı ne yasak koyarlardı her uçuşta tiktok çeker yapardı bunu bu tarz kara listelerin ve yasakların olması lazım artık uçuş emniyetini riske atanları bizimde yaptırım uygulamamız lazım inş bir gün bizde gelişiriz

American Airlines, uçuş sırasında mürettebatla tartışıp bir yolcunun üzerine idrarını yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisine uçaklarına binme yasağı getirdi.

NDTV’nin haberine göre, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'ndan Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'na giden AA292 sefer sayılı American Airlines uçağında bulunan üniversite öğrencisi, uçuş sırasında sorunlar çıkardı.

'MÜRETTEBATIN TALİMATLARINA UYMADI'

Amerikan hava yolu şirketi American Airlines'tan yapılan açıklamada, ABD'de üniversite eğitimi gören Yeni Delhili 21 yaşındaki Arya Vohra'nın “mürettebatın talimatlarına uymadığı, yerine oturmayıp tartıştığı ve uçağın güvenliğini tehlikeye attığı” belirtildi.

Yolcunun başka bir yolcunun üzerine idrarını da yaptığı aktarılan açıklamada, “Mürettebat, uçak Yeni Delhi'ye vardığında, uçakta çok sarhoş bir yolcu olduğuna dair şirketi bilgilendirdi.” ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, bu yolcunun bir daha American Airlines ile uçamayacağı belirtildi.

Haberde, Vohra'nın varışta Hint polisi tarafından karşılandığı ve hakkında yasal işlem başlatıldığı kaydedildi.

American Airlines iğrenç olay sonrası o yolcuyu kara lisyeye aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

KA ~ 1 yıl önce
TK da olsa kırmızı halıyla karşılarlardı hepimiz biliyoruz arkamızda nasıl durduklarını :)))) Adamlar işi biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara liste ~ 1 yıl önce
Türkiye'de kara liste neden yok,insanların huzurunu bozan,çalışanlara saldıran,küfür edenlere niye ceza verilmez veya yasak koyulmaz anlaşılır şey değil de bu ülkede anlaşılacak ne var ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandas ~ 1 yıl önce
He has biritiş passport my friend...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine bekleriz ~ 1 yıl önce
Bu olay thy uçağında olsa ne kara listeye alırlardı ne yasak koyarlardı her uçuşta tiktok çeker yapardı bunu bu tarz kara listelerin ve yasakların olması lazım artık uçuş emniyetini riske atanları bizimde yaptırım uygulamamız lazım inş bir gün bizde gelişiriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendinizi ~ 1 yıl önce
Kucuk gormeyi birakin artik. Ucakta sorun çıkaran her yolcuya her hava yolu ayni yaptırımı uyguluyor.
kendinizi yazana ~ 1 yıl önce
Türkiye'deki şirketler ile aklı başında bir ülkenin şirketi aynı yaptırımı mı uyguluyor,dalga mı geçiyorsun? Bir sürü olay yazarım özellikle de thy'de olan olaylarla ilgili. Sonucunda olay çıkaran hiçbir yolcuya yaptırım falan uygulanmadı. Ya bu sektörde ilgili bölümde çalışmıyorsun,olan bitenden haberin yok ya dalga geçiyorsun ya da bu sektörden değilsin...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000