21 Eylül 2010, Salı 09:54:03

BİR MİLLİ HAVAYOLU TAŞERONLAŞIYOR

İtalyan medyası, havayolu şirketi Alitalia'nın çalışanlarının bir kısmını işten çıkaracağını duyurdu.
  • Yıllardır besi çiftliği gibi idare edilmekten kurtulamayan sürekli zarar eden, eski dc 9 larla hala uçuş yapan, havaalanında yolcuları bilet konturuna geldiğinde check -in yapmak istediklerinde uçuşun iptal edildiğini öğrenen öylece ortada bırakılan yolcular. Bir kaç sefer karşılaştım kendim chicago-rome uçuşu iptal oldu yolcuları Thy nin Chicago-Istanbul uçuşuna aktardılar Rome uçağına transfer oldular istanbuldan. Italyanlarla uçakta sohbet etme imkanım oldu onlarda kabul ediyorlar artık havayolları ir besi çiftliktiğne dönmüş durumda tıpkı kıbrıs havayolları gibi..<
  • thy de alitalia gibi olmaya gidiyor, hatta daha da kötü olabilir... az kaldı yani
  • hey gidi Alitalia hey .. demek bu günleride görecektin.. bir dönemin en parlak hava yolluydun;o zamanki Alitalia çalışanları,Bora bey,Tanju bey,Leyla,Belgin hanımlar ... sizin de içiniz acıyormu şimdi?

Il Corriere della Sera gazetesinin haberine göre Alitalia, bu yıl sonuna kadar 1.400 kişiyi işten çıkarmayı planlıyor.

Alitalia'nın CEO'su Rocco Sabelli'nin bu ay başında ekibi ile bir toplantı yaparak bazı işlerin taşerona verilmesini ve verimliliğin artırılmasını öngören bir yeniden yapılanma planı ortaya koyduğu belirtildi. Yeniden yapılanma planı, çalışan sayısının 14 binden 12 bin 600'e indirilmesini öngörüyor.


 

BİR MİLLİ HAVAYOLU TAŞERONLAŞIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yıllardır besi çiftliği gibi idare edilmekten kurtulamayan sürekli zarar eden, eski dc 9 larla hala uçuş yapan, havaalanında yolcuları bilet konturuna geldiğinde check -in yapmak istediklerinde uçuşun iptal edildiğini öğrenen öylece ortada bırakılan yolcular. Bir kaç sefer karşılaştım kendim chicago-rome uçuşu iptal oldu yolcuları Thy nin Chicago-Istanbul uçuşuna aktardılar Rome uçağına transfer oldular istanbuldan. Italyanlarla uçakta sohbet etme imkanım oldu onlarda kabul ediyorlar artık havayolları ir besi çiftliktiğne dönmüş durumda tıpkı kıbrıs havayolları gibi..<

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy de alitalia gibi olmaya gidiyor, hatta daha da kötü olabilir... az kaldı yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hey gidi Alitalia hey .. demek bu günleride görecektin.. bir dönemin en parlak hava yolluydun;o zamanki Alitalia çalışanları,Bora bey,Tanju bey,Leyla,Belgin hanımlar ... sizin de içiniz acıyormu şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000