22 Mart 2011, Salı 08:02:28

ALITALIA, IFS'İ TERCİH ETTİ

Alitalia Hava Yolları’nın, uçak motorları bakım, onarım ve yenileme (MRO) firması ve sektörünün lider kuruluşlarından Alitalia Maintenance Systems S.p.A (AMS) tüm uçak bakım ve servis operasyonlarının yönetimi için IFS ERP’yi tercih etti.
  • uçakları oldukça eskidi

IFS tarafından sağlanacak her türlü lisans, bakım ve servisleri içine alan bu sözleşmenin toplam değeri 1 Milyon Euro olarak açıklandı.

Roma'daki tesislerinde ticari uçaklara ait jet motorlarının bakım ve onarım hizmetlerini yürüten Alitalia Maintenance Systems, IFS ERP Uygulamaları ile sektörün giderek artan ihtiyaç ve taleplerine cevap vermeyi kolaylaştırmayı hedefliyor. Yapılan proje planına göre, 2011 yılı sonbaharında bakım-onarım-yenileme (MRO) süreçlerinin tamamı IFS ERP MRO sistemi altında entegre edilerek tüm iş süreçleri kontrol edilebilir, yedek parça ve bakım planlama fonksiyonları optimize edilmiş olacak. Uygulamaya dahil edilen insan kaynakları yönetimi, tedarik zinciri yönetimi ve finansallar ile birlikte sistem aslında tüm ERP fonksiyonalitelerini içeren tek ve entegre bir kurumsal çözüm olarak AMS'ye hizmet edecektir.

AMS Satınalma ve BT Direktörü Giancarlo Rago'nun bu konudaki görüşü şöyle: "IFS ERP Uygulamaları, bizim değerlendirmemize göre motor bakım/yenileme segmentine yönelik en güçlü ve etkin çözüm olarak görülmüştür. IFS'nin, çevik implementasyon metodolojisi ile AMS'nin gelecekteki büyüme stratejisine kolaylıkla ayak uyduracağına inanmaktayız. Ayrıca, IFS'nin yazılım sektöründeki genel deneyimi, IFS danışmanlarının savunma, uzay ve havacılık konularında ve özellikle motor bakım/yenileme süreçlerinde sergiledikleri bilgi birikimi ve uzmanlık bizi etkileyen diğer unsurlar arasında yer almaktaydı diyebilirim."

IFS Orta Avrupa Satış & Pazarlama Başkan Yardımcısı Peter Höhne ise düşüncesini şöyle dile getirmiştir: "AMS'yi son zamanlarda giderek odaklandığımız savunma, uzay ve havacılık bakım, onarım ve yenileme (MRO) segmentindeki stratejik müşterilerimiz arasında görmekten büyük gurur duymaktayız. Alitalia Maintenance Systems’in sektöre-özel istek ve ihtiyaçlarını geliştirdiğimiz özgün MRO fonksiyonlarıyla ve bu alanda edindiğimiz güçlü bilgi birikimiyle karşılamaktan ötürü mutluyuz. Ayrıca, Roma merkez ofisinden bize yardımcı olacak İtalyan ortağımız İnsirio'nun proje entegratörlük görevini layıkıyla yerine getirecek olmasından da sevinç duymaktayız."

Uzay, havacılık ve savunma sanayileri IFS'nin hedef pazarları arasında yer alıyor.

ALITALIA, IFS'İ TERCİH ETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
uçakları oldukça eskidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000