19 Temmuz 2010, Pazartesi 08:43:50

Alitalia A330'unu teslim aldı

Alitalia, Toulouse, Fransa’daki Airbus tesisinden ilk yeni Airbus A330-200 uçağını teslim aldı.
  • Hayatımda gördüğüm en kalitesiz bayrak taşıyıcı firması... 9 saat roma da bekletip özür bile dilemeyip üstüne kaba davranan personellere sahip...

Uçak, yüksek rahatlık sağlayan üç sınıf düzeniyle yapılandırıldı ve yeni premium ekonomi “Classica Plus” sınıfını ve tamamen güncellenmiş “Magnifica” business sınıfı özelliğini gösteren ilk Alitalia uçağı özelliğini taşıyor.

Ekonomi sınıfında 181, premium ekonomi sınıfında 21 ve business sınıfında 28 olarak toplamda 230 yolcu taşıyan uçak, Alitali’nın transatlantik güzergâhlarında kullanılacak. Uçak, Alitalia’ya bu yıl teslim edilen 2 yeni A330’lerden bir tanesi.

Pazarlama, Gelir Yönetimi ve Şebeke Başkan Yardımcısı Andrea Stolfa, A300’ün yüksek etkinliği ve düşük fiyatlarının yeni Classica Plus sınıfını başlatmak için mükemmel bir platform olduğunu söyledi.

Airbus Müşteri COO’su John Leahy, Alitalia takımını A330’la geliştirirken ve yeni kabin ürün sırası oluştururken, Alitalia ile ortak olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Alitalia A330'unu teslim aldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hayatımda gördüğüm en kalitesiz bayrak taşıyıcı firması... 9 saat roma da bekletip özür bile dilemeyip üstüne kaba davranan personellere sahip...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000