01 Haziran 2009, Pazartesi 23:25:02

UMUDUN BİTTİĞİ ANLAR...

Dünya sivil havacılık tarihinde ender rastlanacak olan Air Fransa olayından sonra gözler arama çalışmalarından gelecek olan haberlere dikilmişken, yolcu yakınlarının Paris Charles de Gaulle Havalimanına akın etti.
  • bence pilotların kökenine bakmak lazım. acaba sivil kökenliler mi asker mi? eğer hava kuvvetlerindense okyanusa iniş yapmış olabilir, diye düşünüyorum.
  • Airbus a pilot düşmanı demiş. Boeing in üstüne yokmuş.. Bilmem neymiş... Amsterdam da Boeing in hatası resmen kanıtlandı. Daha gelmiş Boeing in üstüne yok falan diyor. Airbus teknoloji harikası ve pilot dostudur. Bilmeyenler bu konuda yazmasın.
  • Niye bulamıyorlar? Flight Plan belli, kaç saat sonra radar dan kaybolduğu belli, yani radar kontrol dan çıkıncaya kadar uçuş rotasından çıkmadığı da belli. Niye?
  • Airbuslarin hepsi pilot dusmani ucaklardir............. Ve airbus dokumentasyonu oyle yazilmistirki, herzaman kullanici hatali ciksin/olsun .............. dolayisiyla, ovgu yapmayalim,ABDyi sevmem ama Boeing"in ustune yok............. Asker.
  • Uçak ne kadar teknoloji harikası olsa da hava hadisesi olmadan düşmez demek yanlış olur, zira 2001 yılında Air Transat uçağı pilotların yakıt sızıntısını fark edememesi sonucunda okyanusun ortasında bir adaya iki motoru da durmuş olarak zar zor inmiş ve mucize eseri olay kayıpsız atlatılmıştı...
  • YILLARDIR AIRLINE DE UCUYORUM.BEN İZLİYORUM...GERCEĞE ULAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM AĞZIMI AÇMADAN ..HAVACILIK, KESİN BİLGİYE ULAŞMADIKÇA,SUSMAYI,YORUM YAPMAMAYI GEREKTİRİR.NEREDEN GELDİĞİNİ BİLMEDİĞİM UZMANLIĞINIZLE CHECKLİST GİBİ LAFLAR ETMEYİN.ÖNCE 30 YIL HARCAYIN BU KONUDA.UNUTMAYINKİ SİZİN GİBİ CAHİLLERE BİLE İNANACAK İNSANLAR VAR BU ÜLKEDE HALA.
  • 330 da neler olduda birseyler yanlis gitti bilemiyorum ama havaciligin Titanic i olarak gorulen bu jet in hic bir haber vermeden sulara gomulmesi eminim ki Air Crash Investigation in yeni bir bolumu olucaktir, malesef bu serinin ucuncu Turk uyruklu bolumu olucaz. Umarim hersey tam tersidir ve sabah uyandigimda o ucagin sacma sapan bi adaya divert ederek emergency landing gerceklestigini ogrenirim..
  • UYGULANMAMIŞ OLSA GEREK ...HER KİM OLURSA OLSUN BU MESLEĞİ YAPAN İNSANLARIN TAMAMI CHECK LİST TE UYMAKLA YÜKÜMLÜDÜR..UÇAK HARİKA DEMEK YETERLİ DEĞİLDİR..ONU KURALLARA GÖRE KULLANMAK VEDE BAKMAK GEREKİR ..MUTLAK HATALAR ORTAYA ÇIKACAK VEDE ÇOK BASİT BİR KURAL HATASI OLACAKTIR..HERKESE HAVACILIK ADINA SABIR VE RAHMET DİLEMEKTEN FAZLA YAPACAK BİR ŞEY KALMIYOR..
  • yolcu yakınlarına sabılar . . umarız Fransa, Türkiye'yi bu acı olayla biraz da olsa anlamıştır.
  • 1918 Yılında Cyclops adlı gemi içindeki 300 kişiyle birlikte bu bölgede kaybolmuştur.

Rio de Janeiro Havalimanından aldığı 216 yolcusu ile Paris'e hareket eden Air France Havayolları'na ait Airbus 330-200 tipi uçağın Brezilya'nın kuzeyinde Altas Okyanusu üzerinde kaybolmasının ardından uçakla ilgili henüz bir bulguya rastlanmadı.

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, uçağın düştüğüne kesin gözle bakılıyor. Fransa uçağın kazasından sonra çaresiz bir bekleyiş içine girerken, yolcu yakınlarının Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda objektiflere yansıyan görüntüleri umutların bittiğinin göstergesiydi adeta.

Yolcu yakınlarının teskin etmek oldukça güçtü. İşte Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda objektiflere yansıyan o görüntüler.

Umutlar Tükeniyor...

Umutlar Tükeniyor...

Umutlar Tükeniyor...

Umutlar Tükeniyor...

Umutlar Tükeniyor...

Umutlar Tükeniyor...

UMUDUN BİTTİĞİ ANLAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
bence pilotların kökenine bakmak lazım. acaba sivil kökenliler mi asker mi? eğer hava kuvvetlerindense okyanusa iniş yapmış olabilir, diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airbus a pilot düşmanı demiş. Boeing in üstüne yokmuş.. Bilmem neymiş... Amsterdam da Boeing in hatası resmen kanıtlandı. Daha gelmiş Boeing in üstüne yok falan diyor. Airbus teknoloji harikası ve pilot dostudur. Bilmeyenler bu konuda yazmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Niye bulamıyorlar? Flight Plan belli, kaç saat sonra radar dan kaybolduğu belli, yani radar kontrol dan çıkıncaya kadar uçuş rotasından çıkmadığı da belli. Niye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airbuslarin hepsi pilot dusmani ucaklardir............. Ve airbus dokumentasyonu oyle yazilmistirki, herzaman kullanici hatali ciksin/olsun .............. dolayisiyla, ovgu yapmayalim,ABDyi sevmem ama Boeing"in ustune yok............. Asker.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçak ne kadar teknoloji harikası olsa da hava hadisesi olmadan düşmez demek yanlış olur, zira 2001 yılında Air Transat uçağı pilotların yakıt sızıntısını fark edememesi sonucunda okyanusun ortasında bir adaya iki motoru da durmuş olarak zar zor inmiş ve mucize eseri olay kayıpsız atlatılmıştı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YILLARDIR AIRLINE DE UCUYORUM.BEN İZLİYORUM...GERCEĞE ULAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM AĞZIMI AÇMADAN ..HAVACILIK, KESİN BİLGİYE ULAŞMADIKÇA,SUSMAYI,YORUM YAPMAMAYI GEREKTİRİR.NEREDEN GELDİĞİNİ BİLMEDİĞİM UZMANLIĞINIZLE CHECKLİST GİBİ LAFLAR ETMEYİN.ÖNCE 30 YIL HARCAYIN BU KONUDA.UNUTMAYINKİ SİZİN GİBİ CAHİLLERE BİLE İNANACAK İNSANLAR VAR BU ÜLKEDE HALA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
330 da neler olduda birseyler yanlis gitti bilemiyorum ama havaciligin Titanic i olarak gorulen bu jet in hic bir haber vermeden sulara gomulmesi eminim ki Air Crash Investigation in yeni bir bolumu olucaktir, malesef bu serinin ucuncu Turk uyruklu bolumu olucaz. Umarim hersey tam tersidir ve sabah uyandigimda o ucagin sacma sapan bi adaya divert ederek emergency landing gerceklestigini ogrenirim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
UYGULANMAMIŞ OLSA GEREK ...HER KİM OLURSA OLSUN BU MESLEĞİ YAPAN İNSANLARIN TAMAMI CHECK LİST TE UYMAKLA YÜKÜMLÜDÜR..UÇAK HARİKA DEMEK YETERLİ DEĞİLDİR..ONU KURALLARA GÖRE KULLANMAK VEDE BAKMAK GEREKİR ..MUTLAK HATALAR ORTAYA ÇIKACAK VEDE ÇOK BASİT BİR KURAL HATASI OLACAKTIR..HERKESE HAVACILIK ADINA SABIR VE RAHMET DİLEMEKTEN FAZLA YAPACAK BİR ŞEY KALMIYOR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yolcu yakınlarına sabılar . . umarız Fransa, Türkiye'yi bu acı olayla biraz da olsa anlamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1918 Yılında Cyclops adlı gemi içindeki 300 kişiyle birlikte bu bölgede kaybolmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000