02 Haziran 2009, Salı 17:41:59

TÜM SORULAR AIRPORT TV'DE YANIT BULACAK

Air France uçağının düşmesi sonrası yaşanan facia tüm yönleriyle Airport TV’de tartışılıyor.
  • bu ne kıskançlık diye başlayan güzel kardeşim, bir cehaleti örtmek için kendin başka bir cehalet yapmışsın :) sakın birilerinin yanında sitede yazdığın gibi ALTERNET filan yazma valla gülerler sana :D lütfen çok rica ediyorum, bu işi yapacaksanız kulaktan dolma bilgilerinize kitaptan gelmeleride ekleyin. ALTERNET nedir ya? hiçmi "doğrusu nasıl yazılır" diye merak etmedin?
  • Bende Auxiliary Unit anladım:) Konuya bak ya helal olsun başkanım sana ya millet ağzından çıkanı cımbızla almış inceliyor:)
  • APU için Alternate Power Unit dediyse de yanlış söylemiş. Doğrusu Auxiliary Power Unit dir. Bu arada External Power Unit (EPU) de vardır ve Ground Power Unit (GPU) ile hemen hemen aynıdır.
  • Şahsen ben alternet power unit anladım şimdi ne olacak. Burada bu konu biraz kıskanclığa girmiyormu. Lütfen sayın yorumcular bu tür gereksiz konuları gündeme getireceğinize,Şu konuk olur bu olmaz diyeceğinize ya seyredin yada seyretmeyin. Adamlar dün ITU den meteoroloji prof unu cıkarttı. Yine bağlantı kurarlar belki daha program başlamadan nedir bu derdiniz anlamış değilim. Sefa bey bence objektif olacam diye bu saçma sapan yorumları editörüne söyleyip buraya koydurmamalıki bu saçma sapan polemikler oluşmasın.
  • ne alaka başlığıyla yorum yazan arkadaşım, sefa inanın APU nun açılımına cidden External Power Unit dediğine eminmisin? yanlış anlama seni eleştirmiyorum, sefa inan böyle bir hata yapmışsa yıllarca teknisyenli yaptım diye boşa hava atıyor demektir. boş gelmiş boş gitmiş demektir
  • haberde verilen isimler tamada çokta fazla katkıları olmaz sadece havanda su döverler.meteoroloji uzmanları nerede? sayın sefa bu arada hatırlatayım APU nün açılımı external power unıt değildir.
  • tk 16 o saatlerde gru-dkr- ıst seferi yapıyordu galiba olaydan 3 saat sonra o bölgeden gecti..

Airport TV Genel Koordinatörü Ali Kıdık’ın sunacağı programda Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Uçak Teknisyenleri Derneği Onursal Başkanı Sefa İnan’ın yanı sıra Onur Havayolları Kalite Müdürü Erhan İnanç, uzun yol Gemi Kaptanı Davut Karataş’ın stüdyo konuğu olarak katılacakları programda birbirinden deneyimli kaptan pilotlar telefon bağlantısıyla programa katılacaklar.

Programda, uçağın düşmesine etken olan sebepler, hava şartlarının uçuştaki etkileri ve birçok konu ele alınacak.

Bu dopdolu program bu akşam 21.00'de Airport TV'de olacak...

TÜM SORULAR AIRPORT TV'DE YANIT BULACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
bu ne kıskançlık diye başlayan güzel kardeşim, bir cehaleti örtmek için kendin başka bir cehalet yapmışsın :) sakın birilerinin yanında sitede yazdığın gibi ALTERNET filan yazma valla gülerler sana :D lütfen çok rica ediyorum, bu işi yapacaksanız kulaktan dolma bilgilerinize kitaptan gelmeleride ekleyin. ALTERNET nedir ya? hiçmi "doğrusu nasıl yazılır" diye merak etmedin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bende Auxiliary Unit anladım:) Konuya bak ya helal olsun başkanım sana ya millet ağzından çıkanı cımbızla almış inceliyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
APU için Alternate Power Unit dediyse de yanlış söylemiş. Doğrusu Auxiliary Power Unit dir. Bu arada External Power Unit (EPU) de vardır ve Ground Power Unit (GPU) ile hemen hemen aynıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şahsen ben alternet power unit anladım şimdi ne olacak. Burada bu konu biraz kıskanclığa girmiyormu. Lütfen sayın yorumcular bu tür gereksiz konuları gündeme getireceğinize,Şu konuk olur bu olmaz diyeceğinize ya seyredin yada seyretmeyin. Adamlar dün ITU den meteoroloji prof unu cıkarttı. Yine bağlantı kurarlar belki daha program başlamadan nedir bu derdiniz anlamış değilim. Sefa bey bence objektif olacam diye bu saçma sapan yorumları editörüne söyleyip buraya koydurmamalıki bu saçma sapan polemikler oluşmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne alaka başlığıyla yorum yazan arkadaşım, sefa inanın APU nun açılımına cidden External Power Unit dediğine eminmisin? yanlış anlama seni eleştirmiyorum, sefa inan böyle bir hata yapmışsa yıllarca teknisyenli yaptım diye boşa hava atıyor demektir. boş gelmiş boş gitmiş demektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
haberde verilen isimler tamada çokta fazla katkıları olmaz sadece havanda su döverler.meteoroloji uzmanları nerede? sayın sefa bu arada hatırlatayım APU nün açılımı external power unıt değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tk 16 o saatlerde gru-dkr- ıst seferi yapıyordu galiba olaydan 3 saat sonra o bölgeden gecti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000