22 Haziran 2011, Çarşamba 08:55:11

PARİS'TE KORKUTAN KAZA!

Air France'a ait Airbus A380 tipi yolcu uçağı hangara çarptı...
  • o kadar yoğun hava trafiğinin olduğu pariste böyle kazaların olması haber niteliği bile taşımıyor.
  • En kisa zamanda Tokattan Washington DC ve Los Angeles'a direk ucus istiyoruz.
  • Sivil Havacılıkta kullanılan uçaklar piyasa araştırması yapılarak piyasanın ihtiyacına göre planlanır ve imal edilir. piyasanın ihtiyacına en iyi cevap veren uçak satılır diğerleri satılamaz. Uçak büyük gövdeli veya küçük hepsi aynı uçuş güvenirliliğini karşılamak zorundadır yoksa sivil havacılık uçuşuna müsaade etmez. Pilot yetenekleri üst düzeyde olan bir insandır. Ama an gelir o da hata yapar. Eğitim ve Sıhhi kontrollerle hata yapmaları önlenebilir . Sorun teknoloji değil bu teknolojiyi kullanan insanın eğitimi ve kontrolüdür.
  • TGS diyen kara mizah yapmis ama sen anlamamissin.
  • Airfrance A380`e , TGS de THY ucaklarina zarar vermekten bikmiyor
  • BU UÇAK, SANKİ BU DÜNYANIN BAŞINA İLERİDE ÇOK BÜYÜK BELALAR GETİRECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR. BU KADAR BÜYÜK BİR UÇAK YAPMANIN NE ALEMİ VAR BE KARDEŞİM. DOLDURAMAZSIN, EDEMEZSİN. MANYAK, ÇATLAK PİLOTLARIN SAYILARI DA ZATEN ARTMAYA BAŞLADI DÜNYADA. TÜRKİYE’DE DE BİLE, ARTIK ELİNİ SALLASAN PİLOTA DEĞMEYE BAŞLADI. BİR GÜN BU UÇAK BİRİLERİNİN TEPELERİNE DÜŞECEK DİYE KORKUYORUM. ÖRNEĞİN 800+YERDEKİLER=1000, 1500 KİŞİ GİTTİ VALLA. ASLINDA ADAMLARIN AMACI, A380 YAPMAK DEĞİL Kİ. YENİ VE FARKLI BİR ŞEY YAPARAK, HAVACILIKTA MEVCUT SİSTEMİ DEĞİŞTİRİP, DOLAYLI YOLLA PARAYI VURMAK. ÖRNEĞİN, A380 GELECEK DİYE DÜNYADA BİR SÜRÜ YENİ DÜZENLEMELER İÇİN HALA…….PARALAR HARCANIYOR. YANİ NETİCE HİÇ DEĞİŞMİYOR ONLAR HEP KAZANACAK, BİZLER HEP KAZIKLANACA
  • Fransız pilotlar A380 kullanmaya alışamadılar sanırım. daha önce de kanadını apronda ki başka bir uçağa şimdi de kanadını hangara çarpmış. TGS diyen arkadaş ne alıp veremediğiniz var bu Türk şirketlerle anlayabilmiş değilim.
  • Borajet nereye ucacağına kendimi karar veriyorki. Anadolu jet ne derse o olur. Kadir bey sembolik genel müdür.
  • Bence bizim Tokatlı'nın ahı tuttu ; "Neden Borajet Tokat'a A380 ile direkt uçmuyo" diye... Kadir'cim sana sesleniyorum, mesajım sana.. Abin
  • TGS dir TGS baska suclu aramayin
Dünyanın en önemli havacılık etkinliği olan Paris'teki Bourget Havalimanı'nda düzenlenen havacılık fuarında gösteri uçuşu yapmaya hazırlanan A380 tipi yolcu uçağı hangara çarptı ve kanadını parçaladı.

Havacılık fuarına katılan 140 farklı uçağın gösteri uçuşu yapacağı etkinlikte talihsiz bir olay meydana geldi. Fuarın en gözde uçaklarından biri olan Airbus A380 yolcu uçağı gösteri uçuşu yapmak için hazırlandığı sırada hangara çarparak kanadını parçaladı.

Bu gelişmenin ardından A380'nin yapacağı uçuş iptal edilirken, herhangi bir can kaybı ve yaralanma sözkonusu olmadı ve fuara diğer gösteri uçuşları ile devam edildi.
PARİS'TE KORKUTAN KAZA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar yoğun hava trafiğinin olduğu pariste böyle kazaların olması haber niteliği bile taşımıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
En kisa zamanda Tokattan Washington DC ve Los Angeles'a direk ucus istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivil Havacılıkta kullanılan uçaklar piyasa araştırması yapılarak piyasanın ihtiyacına göre planlanır ve imal edilir. piyasanın ihtiyacına en iyi cevap veren uçak satılır diğerleri satılamaz. Uçak büyük gövdeli veya küçük hepsi aynı uçuş güvenirliliğini karşılamak zorundadır yoksa sivil havacılık uçuşuna müsaade etmez. Pilot yetenekleri üst düzeyde olan bir insandır. Ama an gelir o da hata yapar. Eğitim ve Sıhhi kontrollerle hata yapmaları önlenebilir . Sorun teknoloji değil bu teknolojiyi kullanan insanın eğitimi ve kontrolüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS diyen kara mizah yapmis ama sen anlamamissin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Airfrance A380`e , TGS de THY ucaklarina zarar vermekten bikmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU UÇAK, SANKİ BU DÜNYANIN BAŞINA İLERİDE ÇOK BÜYÜK BELALAR GETİRECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR. BU KADAR BÜYÜK BİR UÇAK YAPMANIN NE ALEMİ VAR BE KARDEŞİM. DOLDURAMAZSIN, EDEMEZSİN. MANYAK, ÇATLAK PİLOTLARIN SAYILARI DA ZATEN ARTMAYA BAŞLADI DÜNYADA. TÜRKİYE’DE DE BİLE, ARTIK ELİNİ SALLASAN PİLOTA DEĞMEYE BAŞLADI. BİR GÜN BU UÇAK BİRİLERİNİN TEPELERİNE DÜŞECEK DİYE KORKUYORUM. ÖRNEĞİN 800+YERDEKİLER=1000, 1500 KİŞİ GİTTİ VALLA. ASLINDA ADAMLARIN AMACI, A380 YAPMAK DEĞİL Kİ. YENİ VE FARKLI BİR ŞEY YAPARAK, HAVACILIKTA MEVCUT SİSTEMİ DEĞİŞTİRİP, DOLAYLI YOLLA PARAYI VURMAK. ÖRNEĞİN, A380 GELECEK DİYE DÜNYADA BİR SÜRÜ YENİ DÜZENLEMELER İÇİN HALA…….PARALAR HARCANIYOR. YANİ NETİCE HİÇ DEĞİŞMİYOR ONLAR HEP KAZANACAK, BİZLER HEP KAZIKLANACA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fransız pilotlar A380 kullanmaya alışamadılar sanırım. daha önce de kanadını apronda ki başka bir uçağa şimdi de kanadını hangara çarpmış. TGS diyen arkadaş ne alıp veremediğiniz var bu Türk şirketlerle anlayabilmiş değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet nereye ucacağına kendimi karar veriyorki. Anadolu jet ne derse o olur. Kadir bey sembolik genel müdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence bizim Tokatlı'nın ahı tuttu ; "Neden Borajet Tokat'a A380 ile direkt uçmuyo" diye... Kadir'cim sana sesleniyorum, mesajım sana.. Abin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS dir TGS baska suclu aramayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000