02 Mayıs 2011, Pazartesi 08:30:50

ÖNEMLİ İPUÇLARI ORTAYA ÇIKACAK

Fransız araştırmacılar, 2009 yılında Atlantik Okyanusu üzerinde düşen Air France uçağının kara kutusunun yerinin tespit edildiğini bildirdi
  • sayın Cebecinin adını ağzınıza alırken iki kere düşünün terbiyeli olun
  • Böyle sığ yorumlar çok üzücü. Bir sürü insan ölmüş, aralarında biz de pırıl pırıl bir akademisyen-müzisyenimizi kaybettik. Adamlar canla başla o kadar para döküp kaza nedenini araştırıyorlar. Fransız olsun, Ermeni olsun ne farkeder? Biz bilmem ne demişler, gerçekler er geç ortaya çıkar.
  • Havacı "Cebeci" kim? Bilen var mı? Hangi havayolu şirketinin sahibi veya çalışanı?
  • Türk milleti kadar kimse toprağına bağlı değildir , kimse milletini bizim kadar sevmez, Kimse vatanı için bizim kadar kaddar olamaz, Bunları güneydoğuda doğuanadoluda gördük . Fıransızlar mı onlarda kim ???????????? nefretleri kendi akılları kendi duygularınca , bizim umrumuzda değil. Biz onlar bizi sevsin diye ölüp bitmiyorduk zaten..
  • kesinlikle fransız mallarını kullanmıyorum, herkese söylüyorum ben 1 kişiyim çok da önemi olmaz fransız ürünü almamışım ama her durumda olumsuz konuşuyor engelleme yapıyorum..fransızlar ırkçıdırlar cezayir de afrika ülkelerinde ve hala kendi ülkelerinde gerek müslümanlara gerekse diğer afrika ve ortadoğu kökenli insanlara 5 . sınıf insan muammelesi yapıyor sonucnu da alıyor alacaktır,, ama bizim entel dantel takımı bayılır bunlara önlerine geçip yer yatağı olurlar aman olsunlar yalayın yutun siz fransız ları ermeni severler kalkıp da bize ırkçı derler asıl kendileri ırkçı tasdikli hem de ..
  • Ben de Fransizlari sevmiyorum. Bilerek hicbir Fransiz malini almiyorum...
  • yakıt bitti diye ilk olarak "havacı" Cebeci'nin ağzından çıktı, türkler de bütün dünyaya düşmandır, nedeni bilsem ???
  • fransız havayolları thy düştüğü zaman benzını bitti diye aklı sıra dalga geçtiler... fransızlar türk düşmanıdır!!herkes bunu böyle bilsin!
Fransa hava kazaları araştırma dairesinden yapılan açıklamada yer alan fotoğrafta, deniz yatağında kısmen kuma gömülü kırmızı bir silindir görülüyor. Araştırmacılar, kara kutunun, 1 Haziran 2009’da meydana gelen kazanın nedeninin anlaşılmasına yardım edeceğini ümit ediyorlar. Yetkililer geçen ay, 2009 yılında düşen Air France uçağının büyük bir parçasının yerinin tespit edildiğini açıklamıştı. Kazada 228 kişi hayatını kaybetmişti.

(Milliyet)
ÖNEMLİ İPUÇLARI ORTAYA ÇIKACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
sayın Cebecinin adını ağzınıza alırken iki kere düşünün terbiyeli olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle sığ yorumlar çok üzücü. Bir sürü insan ölmüş, aralarında biz de pırıl pırıl bir akademisyen-müzisyenimizi kaybettik. Adamlar canla başla o kadar para döküp kaza nedenini araştırıyorlar. Fransız olsun, Ermeni olsun ne farkeder? Biz bilmem ne demişler, gerçekler er geç ortaya çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacı "Cebeci" kim? Bilen var mı? Hangi havayolu şirketinin sahibi veya çalışanı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk milleti kadar kimse toprağına bağlı değildir , kimse milletini bizim kadar sevmez, Kimse vatanı için bizim kadar kaddar olamaz, Bunları güneydoğuda doğuanadoluda gördük . Fıransızlar mı onlarda kim ???????????? nefretleri kendi akılları kendi duygularınca , bizim umrumuzda değil. Biz onlar bizi sevsin diye ölüp bitmiyorduk zaten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kesinlikle fransız mallarını kullanmıyorum, herkese söylüyorum ben 1 kişiyim çok da önemi olmaz fransız ürünü almamışım ama her durumda olumsuz konuşuyor engelleme yapıyorum..fransızlar ırkçıdırlar cezayir de afrika ülkelerinde ve hala kendi ülkelerinde gerek müslümanlara gerekse diğer afrika ve ortadoğu kökenli insanlara 5 . sınıf insan muammelesi yapıyor sonucnu da alıyor alacaktır,, ama bizim entel dantel takımı bayılır bunlara önlerine geçip yer yatağı olurlar aman olsunlar yalayın yutun siz fransız ları ermeni severler kalkıp da bize ırkçı derler asıl kendileri ırkçı tasdikli hem de ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de Fransizlari sevmiyorum. Bilerek hicbir Fransiz malini almiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yakıt bitti diye ilk olarak "havacı" Cebeci'nin ağzından çıktı, türkler de bütün dünyaya düşmandır, nedeni bilsem ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fransız havayolları thy düştüğü zaman benzını bitti diye aklı sıra dalga geçtiler... fransızlar türk düşmanıdır!!herkes bunu böyle bilsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000