10 Temmuz 2009, Cuma 19:28:04

KARA KUTU'DAN UMUT KESİLDİ

228 kişi ile birlikte Atlas Okyanusu’na gömülen Air France uçağının kara kutusunu arama çalışmaları kısmen tamamlandı.
  • Concorde'un başını nasıl yedilerse bunda da aynısı olmuştur. Adam daha arama kurtarma çalışmaları başlarken kara kutu bulmamız imkansız diye bi beyanat verdi ve kestirip attı. Başka benzeri kazalarda 3000-4000 m derinliklerden uçaklar neredeyse civatalarına kadar toplanmış ama Air France'a gelince kara kutu bulunamıyor. Bizde inandık.
  • Hiç bulunabileceğine inanmadık ki.
  • bulmak istemiyorlar

 

1 Haziran’da Atlas Okyanusu’na düşen ve 228 kişiye mezar olan Air France uçağının kara kutusunu arama çalışmaları kısmet sona erdirildi. Amerikan ordusu, iki gemi ile katıldığı arama çalışmalarından bir sonuç alamadığını ve çalışmalara son verdiğini açıkladı. Fransız denizaltısı ise aramaları sürdürüyor.

 

Hatırlanacağı üzere kaza ön raporunun açıklandığı sırada kara kutu arama çalışmalarının 10 Temmuz tarihinde sona erdirileceği kaydedilmişti.

KARA KUTU'DAN UMUT KESİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Concorde'un başını nasıl yedilerse bunda da aynısı olmuştur. Adam daha arama kurtarma çalışmaları başlarken kara kutu bulmamız imkansız diye bi beyanat verdi ve kestirip attı. Başka benzeri kazalarda 3000-4000 m derinliklerden uçaklar neredeyse civatalarına kadar toplanmış ama Air France'a gelince kara kutu bulunamıyor. Bizde inandık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hiç bulunabileceğine inanmadık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bulmak istemiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000