07 Temmuz 2009, Salı 17:28:34

KARA DELİK ARAŞTIRILACAK

Air France kazasından sonra çok tartışılan Atlas Okyanusu’ndaki ‘kara delik’ konusu Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin de gündeminde…
  • sarkozy kara delik senin beyni nin içinde iyce kofullaşıp küflenmiş vede örümcek bağlamış o beynindeki kara delik.
  • kedi kendi gözünü görmüş yara zannetmiş... zarkozy kendi gözünü görmüş kara delik zannetmiş..:)
  • BU SARKOZY de BIKTIRDI ARTIK. FRANSIZ TELEVIZYON KANALLARINDA ve GAZETELERDE SABAH AKSAM SARKOZY SIMDI DE AIRPORT HABERDE OLAMAZ !!!!!!!!!!!
  • kivir bakalim Sarkozy , ekmek elden su golden , kimseyi isinize bulastirmiyorsunuz ve saga sola suc atmaya devam edin bakalim , a330 dusus nedeni halen ortaya cikarttirmadiniz , vardir bir bildiginiz !
  • Bu Sarkosy de delik uzmanı oldu başımıza. Hangi tecrübeye dayanarak acaba? ;)

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Atlas Okyanusu’ndaki hava trafik kontrolündeki boşluklardan uçakların olumsuz etkilenmemesi için yetkililerin çare aradıklarını belirtti. Sarkozy,, Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner ve Devlet Bakanı Alain Joyandet’ın, Senegal’in başkenti Dakar’a gideceklerini ve Atlas Okyanusu’nda daha fazla kara delik olup olmadığı konusunda Senegalli yetkililerle görüşeceklerini belirtti. Sarkozy ve Brezilya Cumhurbaşkanı İnacio Lula da Silva, Liberation" ve "Folha de Sao Paulo" gazetelerinde bugün yayımlanan ortak makalelerinde, 1 Haziran’daki 228 kişinin ölümüne neden olan uçak kazasından sonra iki ülkenin işbirliği içinde çalıştığını kaydettiler. Okyanusa düşen Air France uçağının Brezilya’daki hava sahasından izlenirken nasıl olup da Senegal’deki hava sahasına geçtiği soruları uzun süre konuşulmuştu.

KARA DELİK ARAŞTIRILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
sarkozy kara delik senin beyni nin içinde iyce kofullaşıp küflenmiş vede örümcek bağlamış o beynindeki kara delik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kedi kendi gözünü görmüş yara zannetmiş... zarkozy kendi gözünü görmüş kara delik zannetmiş..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU SARKOZY de BIKTIRDI ARTIK. FRANSIZ TELEVIZYON KANALLARINDA ve GAZETELERDE SABAH AKSAM SARKOZY SIMDI DE AIRPORT HABERDE OLAMAZ !!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kivir bakalim Sarkozy , ekmek elden su golden , kimseyi isinize bulastirmiyorsunuz ve saga sola suc atmaya devam edin bakalim , a330 dusus nedeni halen ortaya cikarttirmadiniz , vardir bir bildiginiz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu Sarkosy de delik uzmanı oldu başımıza. Hangi tecrübeye dayanarak acaba? ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000