26 Temmuz 2013, Cuma 00:04:56

HAVACILIKTA BÖYLE İDDİA GÖRÜLMEDİ

Nijer'de Fransa'nın ulusal havayolu şirketi Air France'a ait uçaktan bir kişinin atıldığı ya da atladığı öne sürüldü.
  • Uçaktan düştüğü sanılan arkadaş kaçmak için iniş takımlarına saklanmış sonrada havada ölmüştür(havasızlık ve soğuktan).Uçak inişe geçerkende iniş takımı kapakları açılınca düşmüş olabilir.
  • bu airfrance kadar uckagitci bir hava yolu sirketi gormedim, nedeni ise; latin amerika ulkesine gidis - donus ucak bileti aldim ve gidis ucusumu gerceklestirdim. donusumu erken tarihe almak istedim, ceza odemek kosuluyla ama yok diyorlar siz ekonomi aldiniz sizin bilet tarihi degismez ee bu bileti iberia degisiyor diger hava yolu firmalari degisiyorda siz neden degismiyorsunuz? bu ekonomik bilet diyor arkadas, uulann asgari ucretin 3 kati para veriyoruz 2.840 tl tarihi biraz one alalim diyoruz yok yok... dieger cakalliklari bileti internetten satin aldigimiz zaman 2.842 tl yaZIYOR kredi karti ekstresi bir geldi 1590 dólar yikildim... bir is yapiyorsaniz hic yapmayin yada musteriye yardimci olun .... airfrancetan bilet satin aldin mi yandin, yada kendin satin aldigin zaman sadece satista yardim var musteri memnuniyeti denen birsey airfrance ta yokk.... airfrance Eger benim bilet tarihim degismez ise istanbula geldigim zaman 1.400 tl karsiligi satis ofisinde ne varsa alirim
  • Peki kapiyi nasil acmislar acaba?20.000 feette basinc farki en az 4-5 psi olmali,bu gucu kirarak kapiyi nasil acabilmisler hayret!!!
  • yazıklar olsun thy'ye, o adam uçaktan atılırken sen neredeydiniz? sonrada yok şöyle iyiyiz böyle kaliteliyiz deyin.
  • Bu olayı Fringe ekibi incelemeli :)
  • Ruanda'da 500.000 (beş yüz bin) insanın öldürülmesi ve Cezayir'de seçimle gelenlerin ve üyelerinin (yaklaşık 100.000 diye hatırlıyorum) maskeli askerlerce 90'larin başında öldürülmesini hatırladım da.. Medeni Fransa'nin bu yolcuyu/kaçağı kaale alıp bu kadar önem verip cevap vermesine ne demeli¿
  • Zaytung.com haberi gibi olmuş.
  • THY ne alaka?
  • Çok fazla bilimkurgu izlemek bu ülkenin dengesini bozuyor..
  • uçak havadayken uçağın kapısını açamazsınız,çünkü kapılar tapa tipi denilen sistemle çalışır.yani önce içeri sonra dışarı doğru açılır.ikincisi ise böyle bir şey yapılsa dahi tüm maskeler düşer,uçağın içinde ve kapıya yakın olan herşey büyük bir kuvvetle dışarıya doğru çekilicektir.yani böyle olay sessiz sedasız gerçekleşemez.sanırım asparagas haber :)

Nijer İçişleri Bakanı Abdu Labo, Ugudugu - Niamey - Paris seferini yapan uçaktan "atılan" bir kişiye ait cesedin başkent Niamey yakınında bölge sakinleri tarafından bulunduğunu belirtti.

Labo, uçağın içinde ve sol kanadında kan izlerine rastlandığını açıkladı. Bakan, olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldığını ve uçağın Niamey'deki havaalınında tutulduğunu ifade etti.

Air France ise cesedin, iniş takımlarına saklanan ve uçak alçalırken atlamaya çalışan kaçak bir yolcuya ait olabileceğini bildirdi. 

HAVACILIKTA BÖYLE İDDİA GÖRÜLMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ihtimalen ~ 11 yıl önce
Uçaktan düştüğü sanılan arkadaş kaçmak için iniş takımlarına saklanmış sonrada havada ölmüştür(havasızlık ve soğuktan).Uçak inişe geçerkende iniş takımı kapakları açılınca düşmüş olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
bu airfrance kadar uckagitci bir hava yolu sirketi gormedim, nedeni ise; latin amerika ulkesine gidis - donus ucak bileti aldim ve gidis ucusumu gerceklestirdim. donusumu erken tarihe almak istedim, ceza odemek kosuluyla ama yok diyorlar siz ekonomi aldiniz sizin bilet tarihi degismez ee bu bileti iberia degisiyor diger hava yolu firmalari degisiyorda siz neden degismiyorsunuz? bu ekonomik bilet diyor arkadas, uulann asgari ucretin 3 kati para veriyoruz 2.840 tl tarihi biraz one alalim diyoruz yok yok... dieger cakalliklari bileti internetten satin aldigimiz zaman 2.842 tl yaZIYOR kredi karti ekstresi bir geldi 1590 dólar yikildim... bir is yapiyorsaniz hic yapmayin yada musteriye yardimci olun .... airfrancetan bilet satin aldin mi yandin, yada kendin satin aldigin zaman sadece satista yardim var musteri memnuniyeti denen birsey airfrance ta yokk.... airfrance Eger benim bilet tarihim degismez ise istanbula geldigim zaman 1.400 tl karsiligi satis ofisinde ne varsa alirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapi ~ 11 yıl önce
Peki kapiyi nasil acmislar acaba?20.000 feette basinc farki en az 4-5 psi olmali,bu gucu kirarak kapiyi nasil acabilmisler hayret!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep bu thy ~ 11 yıl önce
yazıklar olsun thy'ye, o adam uçaktan atılırken sen neredeydiniz? sonrada yok şöyle iyiyiz böyle kaliteliyiz deyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Bu olayı Fringe ekibi incelemeli :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olaya Fransiz.. ~ 11 yıl önce
Ruanda'da 500.000 (beş yüz bin) insanın öldürülmesi ve Cezayir'de seçimle gelenlerin ve üyelerinin (yaklaşık 100.000 diye hatırlıyorum) maskeli askerlerce 90'larin başında öldürülmesini hatırladım da.. Medeni Fransa'nin bu yolcuyu/kaçağı kaale alıp bu kadar önem verip cevap vermesine ne demeli¿

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Zaytung.com haberi gibi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
THY ne alaka?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Çok fazla bilimkurgu izlemek bu ülkenin dengesini bozuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak teknisyeni ~ 11 yıl önce
uçak havadayken uçağın kapısını açamazsınız,çünkü kapılar tapa tipi denilen sistemle çalışır.yani önce içeri sonra dışarı doğru açılır.ikincisi ise böyle bir şey yapılsa dahi tüm maskeler düşer,uçağın içinde ve kapıya yakın olan herşey büyük bir kuvvetle dışarıya doğru çekilicektir.yani böyle olay sessiz sedasız gerçekleşemez.sanırım asparagas haber :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000