07 Aralık 2015, Pazartesi 22:36:58

Dua eden müslüman yolcu uçaktan indirildi

Kopenhag-Paris seferini yapan Air France uçağında, kalkıştan önce dua eden 20 yaşındaki Müslüman genç, şikayet üzerine uçaktan atıldı.
  • Öküz arkadaşım benim, yanlış anlaşıldı diye bir sonraki seferle uçmuş. Ama senin arızalı ve hastalıklı beynin hala İran, Afganistan, Pakistan geveliyordur. Merak etme senide müslüman ülkenin bir şeysi diye uçaktan atarlar. Onlarda müslüman, laik ayrımı yok. Hepsi bir. Yani Turko...
  • hangi ulkeye gidiyorsun bilmiyorum ama islam ulkesi degildir eminim yerlesecegin ulke.Bati ulkeleri yakinda tum muslumanlarin kapi disari etmeye calisacaklar ve haksiz da sayilmazlar.Cok dindarsan Arabistan var,Afganistan var,Yemen var. Git oralara ezan da car,cami de carsaf da,burka da,sarik da cubbe de:) Tam sana gore.____ öküz ben Türkiye gitmeyi düşünüyorum, islam ülkesi! fikir özgürlüğü geçerli bir ülke. Ayrıca dindar değilim. amacım sevgilimin yanında olmak. o yazdığın ülkeler bana yakışmaz. 31 yıldır hollandadan selamlar gönderiyorum.
  • hangi ulkeye gidiyorsun bilmiyorum ama islam ulkesi degildir eminim yerlesecegin ulke.Bati ulkeleri yakinda tum muslumanlarin kapi disari etmeye calisacaklar ve haksiz da sayilmazlar.Cok dindarsan Arabistan var,Afganistan var,Yemen var. Git oralara ezan da car,cami de carsaf da,burka da,sarik da cubbe de:) Tam sana gore.____ gerizekalı ben Türkiye gitmeyi düşünüyorum, islam ülkesi! fikir özgürlüğü geçerli bir ülke. Ayrıca dindar değilim. amacım sevgilimin yanında olmak. o yazdığın ülkeler bana yakışmaz. 31 yıldır hollandadan selamlar gönderiyorum.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • 773. Rumuzu ile yazan. Allah yalniz. Arabistandami var? Her yerde duani yapacaksin Fakat gizli olabilir Miletin duyacak kadar degil. Icinde duani yaparsin , fransiz yalniz fransadami dua ediyor? Senin ulkende cok rahat ibadetini yapiyor. Muslumanlar. Yabaci ulkelerde korkarak ibadet ediyorlar. Eskiden boyle degildi . Bu durum birkac senedir boyle oldu. Herkese saygilar sunuyorum
  • Yolcu uçakta ingilizce dua etseydi ındırılecekmıydı.Hıc kimse kendi dilinde inandığına dua ettiği için uçaktan ındırılemez.Kaptan neyin gereğini yapmış bana bir anlat uçuş güvenliğini dua eden yolcuyu indirerekmı sağladı ehehehhehe.Sırpca dua etseydi sıkıntı yoktu sanırım.Emırates'ın tüm uçuşları dursun o zaman ;) seferlerin %98 arap!Hacı o nasıl olacak peki müslüman oldugu icin ayrımcılık yapılarak hakların ihlal edilen bır insan adına utanç duyuyorum.Bunu destekleyen ve yapanlardan umarım sizlerde dınınız,dılınız,ırkınız etnik kokenınız yüzünden hakkınızın olduğu şeylerden maruz bırakılırsınız.
  • batıda hersey özgürlüğe bağlanır, Peygamberin karikatürü yapılır özgürlük, müslümanlara terrorist damgası vermek fikir özgürlüğü, ibadete yasak koymak özgür ülke. daha bisürü var. hakkınızda hayırlısı, gün sayıyorum burayı terk etmek için, nisanlima kavuşmak umuduyla. 4 gün ve 9 saat kaldi :(
  • Kaptan ucagin mutlak hakimi olarak geregi neyse onu yapmistir. Artik bu devirde kimin ne yapacagini cozmek mumkun degil. Suphelendiyse, bir kisinin ucaktan indirilip 200 kisinin canini kurtarma ihtimali gozune daha hos gelmistir. Dogru olan da budur. Toplum icinde bu tip tahrikkar hareketlerde bulunmamayi ogrenmelidir islamcilar. Avrupa islam toplumu degildir. Gidip orada kendi kanunlarini isletemezsin.
  • Icinden etseymis duasini Ben de sesli ve goruntulu ibadet edenleri tekinsiz bulurum ve degil ayni ucak, ayni ortamda bile bulunmak istemem.
  • Rüzgar eken fırtına bicermis. Az bile yapıyorlar.

Danimarka'da, dua ettiği için bir yolcunun şikayetine maruz kalan bir Müslüman genç, güvenlik gerekçesiyle Kopenhag-Paris uçağından indirildi.

Paris'teki terör saldırıları sonucu Avrupa'da oluşan paranoya Danimarka'da kendini gösterdi.

İsveç'te bir yarışmaya katıldıktan sonra Danimarka'nın başkenti Kopenhag'dan Air France uçağı ile Paris'e, oradan da ülkesi Fas'a dönmeye çalışan 20 yaşındaki Müslüman genç, uçak kalkmadan dua ettiği ve dini bir film izlemeye başladığı için Kastrup Havalimanı'nda uçaktan indirildi.

Gencin, bir yolcunun şikayeti üzerine kaptan tarafından uçaktan çıkarıldığı belirtildi.

Kastrup Havalimanı Polis Merkezi'nden yapılan açıklamada, arama sonrasında gencin çantasında şüpheli bir nesneye rastlanmadığı ifade edilerek, Faslı gencin yanlış anlaşılmadan dolayı uçaktan indirildiği bildirildi.

İsmi açıklanmayan talihsiz gencin bir sonraki uçakla ülkesine gittiği aktarıldı.

Dua eden müslüman yolcu uçaktan indirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Hasrete ~ 4 yıl önce
Öküz arkadaşım benim, yanlış anlaşıldı diye bir sonraki seferle uçmuş. Ama senin arızalı ve hastalıklı beynin hala İran, Afganistan, Pakistan geveliyordur. Merak etme senide müslüman ülkenin bir şeysi diye uçaktan atarlar. Onlarda müslüman, laik ayrımı yok. Hepsi bir. Yani Turko...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasret ~ 8 yıl önce
hangi ulkeye gidiyorsun bilmiyorum ama islam ulkesi degildir eminim yerlesecegin ulke.Bati ulkeleri yakinda tum muslumanlarin kapi disari etmeye calisacaklar ve haksiz da sayilmazlar.Cok dindarsan Arabistan var,Afganistan var,Yemen var. Git oralara ezan da car,cami de carsaf da,burka da,sarik da cubbe de:) Tam sana gore.____ öküz ben Türkiye gitmeyi düşünüyorum, islam ülkesi! fikir özgürlüğü geçerli bir ülke. Ayrıca dindar değilim. amacım sevgilimin yanında olmak. o yazdığın ülkeler bana yakışmaz. 31 yıldır hollandadan selamlar gönderiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasret ~ 8 yıl önce
hangi ulkeye gidiyorsun bilmiyorum ama islam ulkesi degildir eminim yerlesecegin ulke.Bati ulkeleri yakinda tum muslumanlarin kapi disari etmeye calisacaklar ve haksiz da sayilmazlar.Cok dindarsan Arabistan var,Afganistan var,Yemen var. Git oralara ezan da car,cami de carsaf da,burka da,sarik da cubbe de:) Tam sana gore.____ gerizekalı ben Türkiye gitmeyi düşünüyorum, islam ülkesi! fikir özgürlüğü geçerli bir ülke. Ayrıca dindar değilim. amacım sevgilimin yanında olmak. o yazdığın ülkeler bana yakışmaz. 31 yıldır hollandadan selamlar gönderiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasret ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
773. Rumuzu ile yazan. Allah yalniz. Arabistandami var? Her yerde duani yapacaksin Fakat gizli olabilir Miletin duyacak kadar degil. Icinde duani yaparsin , fransiz yalniz fransadami dua ediyor? Senin ulkende cok rahat ibadetini yapiyor. Muslumanlar. Yabaci ulkelerde korkarak ibadet ediyorlar. Eskiden boyle degildi . Bu durum birkac senedir boyle oldu. Herkese saygilar sunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CFI! ~ 8 yıl önce
Yolcu uçakta ingilizce dua etseydi ındırılecekmıydı.Hıc kimse kendi dilinde inandığına dua ettiği için uçaktan ındırılemez.Kaptan neyin gereğini yapmış bana bir anlat uçuş güvenliğini dua eden yolcuyu indirerekmı sağladı ehehehhehe.Sırpca dua etseydi sıkıntı yoktu sanırım.Emırates'ın tüm uçuşları dursun o zaman ;) seferlerin %98 arap!Hacı o nasıl olacak peki müslüman oldugu icin ayrımcılık yapılarak hakların ihlal edilen bır insan adına utanç duyuyorum.Bunu destekleyen ve yapanlardan umarım sizlerde dınınız,dılınız,ırkınız etnik kokenınız yüzünden hakkınızın olduğu şeylerden maruz bırakılırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasret ~ 8 yıl önce
batıda hersey özgürlüğe bağlanır, Peygamberin karikatürü yapılır özgürlük, müslümanlara terrorist damgası vermek fikir özgürlüğü, ibadete yasak koymak özgür ülke. daha bisürü var. hakkınızda hayırlısı, gün sayıyorum burayı terk etmek için, nisanlima kavuşmak umuduyla. 4 gün ve 9 saat kaldi :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasret'e ~ 8 yıl önce
Hangi ulkeye gidiyorsun bilmiyorum ama islam ulkesi degildir eminim yerlesecegin ulke.Bati ulkeleri yakinda tum muslumanlarin kapi disari etmeye calisacaklar ve haksiz da sayilmazlar.Cok dindarsan Arabistan var,Afganistan var,Yemen var. Git oralara ezan da car,cami de carsaf da,burka da,sarik da cubbe de:) Tam sana gore.
CFI ~ 8 yıl önce
Kaptan ucagin mutlak hakimi olarak geregi neyse onu yapmistir. Artik bu devirde kimin ne yapacagini cozmek mumkun degil. Suphelendiyse, bir kisinin ucaktan indirilip 200 kisinin canini kurtarma ihtimali gozune daha hos gelmistir. Dogru olan da budur. Toplum icinde bu tip tahrikkar hareketlerde bulunmamayi ogrenmelidir islamcilar. Avrupa islam toplumu degildir. Gidip orada kendi kanunlarini isletemezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khan ~ 8 yıl önce
Kaptan faşistliğin gereğini yapmıştır. Bir faşist olarak nasıl davranması gerekiyorsa onu yerine getirmiştir.
CV CH ~ 8 yıl önce
Icinden etseymis duasini Ben de sesli ve goruntulu ibadet edenleri tekinsiz bulurum ve degil ayni ucak, ayni ortamda bile bulunmak istemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kor radikalizm ~ 8 yıl önce
Rüzgar eken fırtına bicermis. Az bile yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000