06 Haziran 2009, Cumartesi 19:26:28

CESETLERE ULAŞILDI...

Brezilya Hava Kuvvetleri, Air France uçağının düşmesinden beş gün sonra cesetlerden bazılarına ulaşıldığını açıkladı.
  • Başlıkları atarken biraz daha özenli olsanız olmaz mı? İlk cesetlere ulaşıldı şeklinde bir başlık daha mantıklı değil mi sizce de?
  • bermuda şeytan üçgeni : konuyla alakası olabilir http://tr.wikipedia.org/wiki/Bermuda_%C5%9Eeytan_%C3%9C%C3%A7geni
  • abicim uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum. Oradakiler sonucta insan. Bir taraftan diyorum ne guzel cesetler bulunuyor, bir taraftan bir uzuntu basiyor onlar hayatta deiller... Allah baska kaza yasatmasin hicbir ucaga..
  • AMAÇ DÜNYAYI SÖMÜRMEK, GİZLİ MADENLERİ BULMAK OLUNCA, UYDUDAN TOPLU İĞNEYİ BULURLAR ANCAK KONU OLAN İNSAN HAYATI, İNSANİYET OLUNCA UMURLARINDA OLMAZ... GÖRÜYORUZ DÜNYAYI DİNLERİ PARA OLANLAR YÖNETİYOR... YAZIK ÇOK YAZIK...
Air France uçağının Atlas Okyanusu'nda devam eden enkaz arama çalışmalarında ilk cesetlere ulaşıldı. Brezilya Hava Kuvvetleri iki erkek cesetine ulaşıldığını açıkladı. Brezilya Hava Kuvvetleri sözcüsü Albay Jorge Amaral, içinde uçak bileti, bir dizüstü bilgisayarın olduğu bavulun ve bir de oksijen maskesinin bulunduğunu söyledi.
CESETLERE ULAŞILDI...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Başlıkları atarken biraz daha özenli olsanız olmaz mı? İlk cesetlere ulaşıldı şeklinde bir başlık daha mantıklı değil mi sizce de?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bermuda şeytan üçgeni : konuyla alakası olabilir http://tr.wikipedia.org/wiki/Bermuda_%C5%9Eeytan_%C3%9C%C3%A7geni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
abicim uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum. Oradakiler sonucta insan. Bir taraftan diyorum ne guzel cesetler bulunuyor, bir taraftan bir uzuntu basiyor onlar hayatta deiller... Allah baska kaza yasatmasin hicbir ucaga..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AMAÇ DÜNYAYI SÖMÜRMEK, GİZLİ MADENLERİ BULMAK OLUNCA, UYDUDAN TOPLU İĞNEYİ BULURLAR ANCAK KONU OLAN İNSAN HAYATI, İNSANİYET OLUNCA UMURLARINDA OLMAZ... GÖRÜYORUZ DÜNYAYI DİNLERİ PARA OLANLAR YÖNETİYOR... YAZIK ÇOK YAZIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000