05 Haziran 2009, Cuma 08:47:35

Bu iddia çok konuşulur

Pazartesi günü Rio De Janerio-Paris seferini yaptığı sırada radardan kaybolan Air France uçağının düşme nedeniyle ilgili ilginç bir iddia daha ortaya atıldı.
  • Eğer bir askeri jet tarafından vurulma ihtimali varsa ki bu da bir sebeb olabilir , Brezilya Savunma bakanlığı o anda bölgede görevli savaş uçakları yada savaş gemileri ( gemiden atılan füzede olabilir ) hakkında bilgi vermeli ve bu suçlamadan kendini kurtarmalıdır.
  • Airbus in urettigi askeri ucaklardan biri gectigimiz yillarda yerde yandi Almanyada) . Yapilan arastirmada depo icindeki busretbomplara giden kablolarda yalitim problemi goruldu. Turbulans, elektirik arizasi ve dagilmis enkaz bana bu tarz bir problem olabilecegi izlenimi veriyor.

Brezilya yakınlarında düşen Air France uçağının düşme nedenleriyle ilgili çeşitli spekülasyonlar devam ediyor.

Atlantik üzerinde uçan araştırma ekibi, 90 km’ye yayılmış enkaz parçaları bulurken, uçağın havada parçalanmış olabileceği ihtimali gündeme geldi.

Türbülans parçaladı Brezilya Savunma Bakanı Nelson Jobim konuyla ilgili olarak yüzeyde bol miktarda yakıt bulunduğundan, herhangi bir bombalı saldırıyı ihtimal dışı bıraktı. Uzmanlara göre aşırı türbülans ve basınç değişimi uçağın havada parçalanmasına yol açmış olabilir. Uçak düşmeden önce herhangi bir yardım çağrısında bulunmadı, sadece elektrik arızası ve fırtınalı havaya girmeden önce basıncın kaybolduğunu gösteren otomatik mesajlar gönderdi.

Brezilyalı yetkililer, kazadan 4 gün önce aynı uçak seferi için bomba ihbarı alındığını, bu nedenle uçağın 1.5 saat rötar yaptığını belirtti.

Uyuşturucu uçağı mı

Diğer bir teori, uçağın muhtemelen askeri bir casus uçağı veya uyuşturucu kaçakçılarının yönetimindeki başka bir uçakla havada çapışmış olabileceği yönünde. Başka bir teoriye göre, uçağa yıldırım çarpmış, bu nedenle kısa devre yaşanmış olabilir.

Yaşam izi yok

Bölgeyi tarayan hava kuvvetlerine göre bölgede hiçbir yaşam belirtisi yok

Bu iddia çok konuşulur

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Eğer bir askeri jet tarafından vurulma ihtimali varsa ki bu da bir sebeb olabilir , Brezilya Savunma bakanlığı o anda bölgede görevli savaş uçakları yada savaş gemileri ( gemiden atılan füzede olabilir ) hakkında bilgi vermeli ve bu suçlamadan kendini kurtarmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airbus in urettigi askeri ucaklardan biri gectigimiz yillarda yerde yandi Almanyada) . Yapilan arastirmada depo icindeki busretbomplara giden kablolarda yalitim problemi goruldu. Turbulans, elektirik arizasi ve dagilmis enkaz bana bu tarz bir problem olabilecegi izlenimi veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000