03 Temmuz 2009, Cuma 01:31:59

AIRBUS’LARA NE OLUYOR?

İtalya Sivil Havacılığı’na tescilli Air One Havayolları’na ait bir yolcu uçağı Milan’dan Palermo’ya gitmek üzere havalandı. Yolcu dolu uçağın kabininden dumanlar yükselmeye başlayınca Linate Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı.
  • boyle bir manseti bir havacilik sitesinde gormek beni gercektende sasirtti. Eger havacilar olaylara bu sekilde yaklisrlarsa sektorun disinda olan insalar neler dusunur siz karar verin. Olaylar bence tamamen sanssizlik veya ucaklarin bakimlilarinin yeterince yapilmamasindan kanaklaniyor olmali.
  • Bir kıtanın şirketlerinin batması, diğer kıtanın şirketlerinin kurtulması gerekiyor. Bu nasıl olacak? Bir şekilde olacak....
  • Son Kullanım Tarihleri dolmuş.
  • bu tip arızalar bütün uçaklarda olabilecek arızalar. ne var ki bunda? birkaç tane uçakta arıza meydana geldi diye bütün firmayı ne oluyor bu uçaklara demek ne derece doğru?airbusın ürettiği uçak sayısına ve arıza meydana gelen uçak sayısına bakın bakalım oran %0.1i geçecekmi?
  • Sabote ediyorlar... Ve ya ucaklar gerekli kadar uzun omurlu olmadilar.
  • airbus geliyor, amanini....yandik, kul olduk, mahvolduk... cocuklari saklayin...

Önce Air France Ait bir Airbus uçağının ardından Yemenia Havayolları’na ait bir Airbus’ın okyanusa çakılmasıyla gözler Airbus şirketine çevrildi. Özellikle Air France kazasının ardından çok sayıda Airbus’da ardı ardına gelen arızalar havacılık sektöründe “Airbus uçaklarına ne oluyor?” sorusunu akıllara getiriyor.

Yemenia Havayolları’nın yaptığı kazanın üzerinden çok geçmeden Airbus arızası haberleri de gelmeye devam ediyor. İtalyan Air One Havayolları’na ait bir yolcu uçağı Milan’ın Linate Havaalanı’ndan Palermo’ya gitmek üzere havalandı. Yolcu dolu uçak havalandıktan 20 dakika sonra adeta alarm vermeye başladı. Uçağın kabininden dumanlar yükselmeye başladı.

Uçağın pilotları kalkış yaptıkları Linate Havaalanına geri dönerek teknik iniş gerçekleştirdiler.

Uçak bakıma alınırken bir başka uçakla yolcular Palermo’ya gönderildiler. Öte yandan Mısır'ın Sharm El Sheikh şehrinden İtalya'ya gitmek üzere havalanan Livingston Energy Flight Havayolları'na Airbus 321-200 tipi yolcu uçağı 117 yolcu ile havada tehlike atlattı. Uçakta elektrik arızası meydana geldi. Uçak acil iniş yapmak zorunda kaldı.

AIRBUS’LARA NE OLUYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
boyle bir manseti bir havacilik sitesinde gormek beni gercektende sasirtti. Eger havacilar olaylara bu sekilde yaklisrlarsa sektorun disinda olan insalar neler dusunur siz karar verin. Olaylar bence tamamen sanssizlik veya ucaklarin bakimlilarinin yeterince yapilmamasindan kanaklaniyor olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir kıtanın şirketlerinin batması, diğer kıtanın şirketlerinin kurtulması gerekiyor. Bu nasıl olacak? Bir şekilde olacak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Son Kullanım Tarihleri dolmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu tip arızalar bütün uçaklarda olabilecek arızalar. ne var ki bunda? birkaç tane uçakta arıza meydana geldi diye bütün firmayı ne oluyor bu uçaklara demek ne derece doğru?airbusın ürettiği uçak sayısına ve arıza meydana gelen uçak sayısına bakın bakalım oran %0.1i geçecekmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabote ediyorlar... Ve ya ucaklar gerekli kadar uzun omurlu olmadilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
airbus geliyor, amanini....yandik, kul olduk, mahvolduk... cocuklari saklayin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000