26 Mart 2013, Salı 09:54:15

AIR FRANCE'TAN SAHTE PİLOT AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz hafta Philadelphia'da uçağın kokpitine Air France'a ait sahte pilot üniformalarıyla girdiği belirtilen Phillippe Jernard hakkında açıklama geldi. İşte Air France tarafından yapılan o açıklama...
  • niye siz amerikada kapıyı açıkmı bırakıyorsunuz? giren çıkan belli değil derken? ne demek istediniz anlamadım...açıklarsanız eğer...yoksa durum çok vahim...amerikada personelin kartlarına bakılır ...gerçi heryerde bakılması gerekir.afrikada moğolistanda bile bakıyorlar...ayrıca ekip listesi var orada isimi yok bu şahısın.pas diyelim? ozamana pas bileti olur körüktekiler uyuyor? hadi girdi kokpite diyelim purser uyuyor...yanındaki çaylaklarda...kokpit sormazmı kimdir bu? diye.tek seçenek var pas ekip? eee pass bilet yok zaten adamın? adamlar şimdi atlas okyanusunda yatıyorlardı eğer uçak kalksaydı.adam hepsine ders vermiş.nekadar başı boş bir havayolu olduklarını buradan anla...ciddiyet yok.yolcu olsam dava açardım ben...çatır çatırda alırdım tazminatı...atlas okyanusunda ölülerini bulamadılar yakın zamanda hatırla...kuyruğu buldular...
  • Amerika'da ucak yerde iken kokpit yergecen hani gibidir. Ucuslarda cok pilot ve kabin gorevliside yolcu olarak ucuyor. Bu personelden bazisi iyi koltuk bulunamazsa kokpit'te ucmayi dener, ucaga girince gidip bir kokpiti kontrol edip jump seatler serbest mi diye bakar. Ben boyle bir olayin olabilecegini umuyordum. Amerika'da havaalanlari cok degisik sekillerde giyinmis ucus personeli ile dolu, ayird etmek kolay degil. Bu olaydan sonra yeni duzenlemeler gelebilir ama.
  • Tamam, sokaktan gecen bir vatandasti, macera olsun dedi kokpite girdi, kokpite giren kisinin hic bir sekilde Airfrance ile alakasi yok anlarim, ama sormazlar mi, senin kokpit ve kabin ekibin, uniformanla alakasiz giyinen bu kisiyi uniformasindan nasil tanimaz?
  • yav he he.

İngiliz Mirror gazetesi geçtiğimiz hafta Fransız vatandaşı 61 yaşındaki Phillippe Jernard'ın uçağın kalkmasından hemen önce "Air France" personelinin giydiği amblemli bir gömlek ve pilotların kullandığı siyah ceketi giyerek kokpite sızdığını iddia etmişti. Gazete, uçaktaki kabin görevlilerinin yolcuların sayımını yaptığı sırada Jernard'ın kokpitte bulunduğunu, kemerini bağlamakta dahi zorlandığı buna rağmen fark edilmediği de sütunlarına eklemişti.

Konuyla ilgili gecikmeli de olsa Air France'tan bir açıklama geldi.

Air France tarafından yapılan yazılı açıklamada, "20 Mart 2013 tarihinde Philadelphia’dan Charlotte’a (ABD) giden US Airways uçağına binmeye teşebbüs eden kişinin Air France personeli olduğunu reddiyoruz. Bu uçuşa binmeye çalışan kişi Air France için çalışmamaktadır. Bu kişi, Air France üniforması, rozeti (Crew Member Certificate) veya Air France kabin ekibi bagajı taşımamaktaydı. Rozet sahte olup hiçbir şekilde Air France rozetine (Crew Member Certificate) benzememektedir" denildi.

AIR FRANCE'TAN SAHTE PİLOT AÇIKLAMASI

Yorumlar

:)) ~ 11 yıl önce
niye siz amerikada kapıyı açıkmı bırakıyorsunuz? giren çıkan belli değil derken? ne demek istediniz anlamadım...açıklarsanız eğer...yoksa durum çok vahim...amerikada personelin kartlarına bakılır ...gerçi heryerde bakılması gerekir.afrikada moğolistanda bile bakıyorlar...ayrıca ekip listesi var orada isimi yok bu şahısın.pas diyelim? ozamana pas bileti olur körüktekiler uyuyor? hadi girdi kokpite diyelim purser uyuyor...yanındaki çaylaklarda...kokpit sormazmı kimdir bu? diye.tek seçenek var pas ekip? eee pass bilet yok zaten adamın? adamlar şimdi atlas okyanusunda yatıyorlardı eğer uçak kalksaydı.adam hepsine ders vermiş.nekadar başı boş bir havayolu olduklarını buradan anla...ciddiyet yok.yolcu olsam dava açardım ben...çatır çatırda alırdım tazminatı...atlas okyanusunda ölülerini bulamadılar yakın zamanda hatırla...kuyruğu buldular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi oradan'a ~ 11 yıl önce
Amerika'da ucak yerde iken kokpit yergecen hani gibidir. Ucuslarda cok pilot ve kabin gorevliside yolcu olarak ucuyor. Bu personelden bazisi iyi koltuk bulunamazsa kokpit'te ucmayi dener, ucaga girince gidip bir kokpiti kontrol edip jump seatler serbest mi diye bakar. Ben boyle bir olayin olabilecegini umuyordum. Amerika'da havaalanlari cok degisik sekillerde giyinmis ucus personeli ile dolu, ayird etmek kolay degil. Bu olaydan sonra yeni duzenlemeler gelebilir ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi oradan ~ 11 yıl önce
Tamam, sokaktan gecen bir vatandasti, macera olsun dedi kokpite girdi, kokpite giren kisinin hic bir sekilde Airfrance ile alakasi yok anlarim, ama sormazlar mi, senin kokpit ve kabin ekibin, uniformanla alakasiz giyinen bu kisiyi uniformasindan nasil tanimaz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
yav he he.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000