12 Ocak 2010, Salı 16:30:05

AIR FRANCE'TA BÜYÜK SKANDAL

Fransa’nın saygın gazetelerinden Le Figaro’nun haberine göre Air France’ın İş Denetleme Konseyi çalışanları, şirket bütçesinde 21 ile 24 milyon Avro civarında kayba neden oldu...
  • Kurumların denetlenmesi ve bu denetleme sonuçlarının halkla paylaşılmasıdır. Diğer ülkelere de örnek olur umarım.
  • Gerçekten inanılmaz demekki insanlar böyle lüks yaşıyorlar. Airport haberi de kutlamak gerek böyle bir haberi bizimle paylaştığı için.

Olayla ilgili Emtia Ticaret Denetleme Kurulu’nun toplanacağı ve denetlemede bu kaçağın ortaya çıkacağı iddia edildi. Fransa’nın Havayolu Pilotları Derneği SNPL’den gelen açıklamada, daha önce de bu tür bir olaydan şüphelenildiği belirtildi.

Bu açıklanamayan mali deliğin %95’inin kaynakların kötü yönetiminden, kalan %5’in ise kişisel mali çıkarlardan oluştuğu iddia edildi. İş Denetleme Konseyi çalışanlarının kredi kartlarında akıl almayacak harcamalar olduğu belirtilirken olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Olayın mali defterlerde oluşan bir karışıklıktan kaynaklandığı belirtilinken Air France’ın henüz denetleme raporu hakkında bilgi sahibi olmadığı ifade ediliyor.

AIR FRANCE'TA BÜYÜK SKANDAL

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kurumların denetlenmesi ve bu denetleme sonuçlarının halkla paylaşılmasıdır. Diğer ülkelere de örnek olur umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gerçekten inanılmaz demekki insanlar böyle lüks yaşıyorlar. Airport haberi de kutlamak gerek böyle bir haberi bizimle paylaştığı için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000