05 Haziran 2009, Cuma 16:27:13

AIR FRANCE'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz Pazartesi günü Rio De Janeiro-Paris seferini yaptığı sırada ainden radardan kaybolan Air France uçağı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Üzücü olayın izlerini silmek için Rio De Janerio-Paris uçuşunun sefer sayısının değişitirildiği açıklaması yapıldı.
  • Fransiz medyasi kendi milli hava yolunu saatlerce korumasini bildi, sabah 4 sularinda uçaktan haber alinmadigini hepsi biliyorlardi ama medyanin verdigi demeç uçaktan haber alinamiyor oldu. 11 e kadar gelis tablolarinda "DELAY" mesaji verildi, 13.00 teki fransiz TV haberlerinde uçak kayboldu denildi. Ancak aksam halki alistirarak düstü mesaji verildi. Bu sekilde, fransa, milli hava yoluna koruyup sahip çikmasini bildi ve dunya ya hiç bir sekilde demeç vermemesini bildi. Ya türk medylari olsaydi? ancak atip tutup batirirdi milli hava yolunu! Sonuçta amerika'da amerikan uçagi düser pilot kahraman olur, AMS te bir turk uçagi duser ve bunca yolcu kurtulurken pilotlar ülkemizde kahraman olamaz... iste hepimize bir ders...
  • Evet haklisiniz yanlislik yapmisim birden nasil olduysa AMS yazmisim, Evet KLM ve PAN AM kazasi Amsterdamda olmamistir... ,,, Kaza yasanmasini hicbirimiz istemeyiz Insan hayati soz konusudur.
  • Büyük gövdeli uçaklar türbülanstan sanılanın aksine daha çok etkilenirler. Büyük kanatlardan dolayı kol (arm) uzun olduğu için momentler de fazla olur. Türbülans ile birlikte motor durması da gerçekleşmişse o kargaşada rahatlıkla bir stall olunabilir. Stall neticesinde düşme esnasında RAT hızının altına düşülebilir, sürat limitleri aşılabilir , korumalar kalktığı için yapısal hasarı artıracak manevralar yapılmış olabilir. Netice kumanda kaybı neticesinde uçak düşmüş olabilir. Uçağın çok değişkenli sürat bildirimlri bu teoriyi doğrulamakla beraber, konuşmak için erken. Sabotaj olsaydı üstlenen olurdu. Türbülansın yarattığı panikle yolculardan birinin kapıyı açması bile düşünülebilir. Pilotların manuel uçma becerileri ne durumdaydı acaba?
  • hala daha deprem yorumları çıkıyor, diyarbakır kazasında ıls öğrendik ıspartada inbound öğrendik bunların alakası yok tabi deprem olsun o zaman, hadi saçmalayarak etkiliyor olsun demek bu dalgalar 36 saat sonra okyanus geçen uçağı etkiliyor ve sönüyor ve başka bir uçak yok o hatta bir tek bu var. birde uçaklar depremlerden sonra düşmüyor muydu bu teoriye göre dicem de elektromanyetik dalga teorisine kakaret olacak...
  • THY na şirketler kaza olan sefer sayısını değiştirir diye yorumlarımızda yazmıştık. Herşeyi bilen Sn. THY yönetimi duymak istemedi. Şak şakcılarıda çok şaşırmış numarası yapmışlar dı. İnşallah bu haberi okumuşlardır.
  • Airfrance Airbus güdümlü hareket ediyor, Airbus uçağından ve teknolojisinden ödün vermek istemiyor.
  • AF447 Uçaği düşmeden 36 saat önce Merkezi Orta Atlantik fay hattinde 4.7 şiddetinde deprem meydana gelmiş. Ortaya çıkan Elektromanyetik dalgaların 15 bin Metreye kadar tırmandiği biliniyor. Aşağidaki sitelerde daha fazla bilgi var. http://www.meteoquake.org/indexa11haberler2.html http://www.meteoquake.org/sismique.html http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=129227 http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/us2009hhab.php#details
  • O kaza kanarya adalarında yaşandı,Amsterdam da değil.
  • ucagı bulamıyoruz deyip bu kazanin sebebini bel ki de hic bir zaman aciklamayacaklar ayrica gordugunuz gibi her havayolu kaza yapabilir.air france yi tk dan ustun tutanlar neredesiniz?
  • Teneriffe dir KLM ve Pan Am kazasinin yeri

Air France'ın Brezilya temsilciliğinden yapılan açıklamada, 5 gün önceki trajedinin ardından havayolu şirketinin "AF 447" sayılı Rio De Janerio-Paris seferinin sayısının "AF 445" olarak değiştirildiği bildirildi.

Değişikliğin, Airbus A330 uçağının kaybolmasından bir hafta sonra, pazar günü yürürlüğe gireceği belirtildi.

SUİKAST ŞÜPHESİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Fransa Savunma Bakanı Herve Morin "Terörizmi hiç göz ardı etmedim" diyerek, şu anda bunu destekleyecek hiçbir unsur veya kanıt bulunmadığını, ancak devam eden soruşturmanın bu varsayımı hiçbir zaman göz ardı etmediğini belirtti.

AIR FRANCE'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
Fransiz medyasi kendi milli hava yolunu saatlerce korumasini bildi, sabah 4 sularinda uçaktan haber alinmadigini hepsi biliyorlardi ama medyanin verdigi demeç uçaktan haber alinamiyor oldu. 11 e kadar gelis tablolarinda "DELAY" mesaji verildi, 13.00 teki fransiz TV haberlerinde uçak kayboldu denildi. Ancak aksam halki alistirarak düstü mesaji verildi. Bu sekilde, fransa, milli hava yoluna koruyup sahip çikmasini bildi ve dunya ya hiç bir sekilde demeç vermemesini bildi. Ya türk medylari olsaydi? ancak atip tutup batirirdi milli hava yolunu! Sonuçta amerika'da amerikan uçagi düser pilot kahraman olur, AMS te bir turk uçagi duser ve bunca yolcu kurtulurken pilotlar ülkemizde kahraman olamaz... iste hepimize bir ders...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Evet haklisiniz yanlislik yapmisim birden nasil olduysa AMS yazmisim, Evet KLM ve PAN AM kazasi Amsterdamda olmamistir... ,,, Kaza yasanmasini hicbirimiz istemeyiz Insan hayati soz konusudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Büyük gövdeli uçaklar türbülanstan sanılanın aksine daha çok etkilenirler. Büyük kanatlardan dolayı kol (arm) uzun olduğu için momentler de fazla olur. Türbülans ile birlikte motor durması da gerçekleşmişse o kargaşada rahatlıkla bir stall olunabilir. Stall neticesinde düşme esnasında RAT hızının altına düşülebilir, sürat limitleri aşılabilir , korumalar kalktığı için yapısal hasarı artıracak manevralar yapılmış olabilir. Netice kumanda kaybı neticesinde uçak düşmüş olabilir. Uçağın çok değişkenli sürat bildirimlri bu teoriyi doğrulamakla beraber, konuşmak için erken. Sabotaj olsaydı üstlenen olurdu. Türbülansın yarattığı panikle yolculardan birinin kapıyı açması bile düşünülebilir. Pilotların manuel uçma becerileri ne durumdaydı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hala daha deprem yorumları çıkıyor, diyarbakır kazasında ıls öğrendik ıspartada inbound öğrendik bunların alakası yok tabi deprem olsun o zaman, hadi saçmalayarak etkiliyor olsun demek bu dalgalar 36 saat sonra okyanus geçen uçağı etkiliyor ve sönüyor ve başka bir uçak yok o hatta bir tek bu var. birde uçaklar depremlerden sonra düşmüyor muydu bu teoriye göre dicem de elektromanyetik dalga teorisine kakaret olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY na şirketler kaza olan sefer sayısını değiştirir diye yorumlarımızda yazmıştık. Herşeyi bilen Sn. THY yönetimi duymak istemedi. Şak şakcılarıda çok şaşırmış numarası yapmışlar dı. İnşallah bu haberi okumuşlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airfrance Airbus güdümlü hareket ediyor, Airbus uçağından ve teknolojisinden ödün vermek istemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AF447 Uçaği düşmeden 36 saat önce Merkezi Orta Atlantik fay hattinde 4.7 şiddetinde deprem meydana gelmiş. Ortaya çıkan Elektromanyetik dalgaların 15 bin Metreye kadar tırmandiği biliniyor. Aşağidaki sitelerde daha fazla bilgi var. http://www.meteoquake.org/indexa11haberler2.html http://www.meteoquake.org/sismique.html http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=129227 http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/us2009hhab.php#details

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O kaza kanarya adalarında yaşandı,Amsterdam da değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ucagı bulamıyoruz deyip bu kazanin sebebini bel ki de hic bir zaman aciklamayacaklar ayrica gordugunuz gibi her havayolu kaza yapabilir.air france yi tk dan ustun tutanlar neredesiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Teneriffe dir KLM ve Pan Am kazasinin yeri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000