21 Temmuz 2010, Çarşamba 16:37:03

AIR FRANCE'DA HOSTES SKANDALI

Fransa kabin memurunun hırsızlık skandalını konuşuyor. Üst düzey yolcuların seyahat ettiği Air France'da hostese ağır suçlama... İşte ayrıntılar...
  • erkek hostes mi ? ne dedıgını bılıomusun acaba ? bıde calmıstı falan ..sen gorup mudahele etmedıysen en az onun kadar suclusun arkadasım !!
  • 5 ekim 2009 da bir TK personeli erkek hostes, İranlı bir bayan yolcunun 12000 dolarını çalıp ceketinin ceplerini sokmuştu...
  • İyi olmuş son zamanlarda tüm personelleri artistleşmişti...
  • hostesler de çalar,çalabiliyor demek ki nihayetinde insan.bence onların hırsızlıktan daha da insanı şaşırtan şeyler yapanları da var.şaşmamak lazım..
  • PGS da da var ama baska bi çeşidi, çay kahve satanlar :) A... base dekinin örnegini gördük! bu da bir çeşit hırsızlık değilmidir?
  • yuh ya sokmuşsunuz hemen thy yi işin içine. Kardeşim yorum yapıcaksan neden allahtan pegasus yada sxs demiyosunda thy diyorsun :)) millet alem ya.
  • tHY'yi akla getirmek de nerden çıktı? Air france soroumluudr tabi.. Sorumluluğu var..Kim hangi personel yaparsa.. Olmayan mevzuda akla getirmek..İlginç..
  • cok sukur thy degil yoksa thy dusmanlari baslardi ceneye, oysa havayolu ile ne alaksi var hirsiz her yerde hirsiz turkiyede yok mu var.Fransizi italyani mi var, simdi air france kotu mu havayolu ile ne alakasi var.ama degerli site izleyici elestirmenleri bunu ayiramiyorlar sorun bu
  • Bundan böyle Air France binerken para kasaları olsun. OTELLER GİBİ.Karizma fena çizilmiş..
Fransız milli havayolu şirketi Air France uçaklarında, business sınıfı yolcuların değerli eşyalarını çalmakla suçlanan bir kabin memuru gözaltına alındı.

Adli kaynaklar, Paris'in Roissy Havaalanı'nda gözaltına alına kabin memuru hakkında "hırsızlık ve ağırlaştırılmış hırsızlık girişiminden" dava açıldığını ve gözaltına alındığını belirttiler. Kabin memuru gözaltında suçlamaları kabul ettiği belirtildi.

Figaro gazetesine göre, 47 yaşındaki kabin memuru, business sınıfındaki yolcular uyudukları sırada, değerli eşyalarını, mücevherlerini ve kredi kartlarını çalıyordu. Kabin memurunun kurbanlarının genellikle başta Japonya olmak üzere Fransa'yı Asya ülkelerine bağlayan hatlardan olduğu belirtildi.

Gazetedeki haberde, kabin memurunun gözaltında, büyük para sorunlarıyla karşılaştığı için Mart 2009'dan beri yolcuları soyduğunu itiraf ettiği kaydedildi.

Fransız Hudut Polisi'nin, geçen Ocak ayında Air France'ın Tokyo-Paris seferi sırasında 5 yolcunun 4 bin avroya eşdeğer dövizin çalındığını bildirmesinin ardından soruşturma açtığını yazan gazete, bir polis yetkilisinin business sınıfında 150 uçuşta hırsızlık şikayeti alındığını açıkladığını bildirdi.
AIR FRANCE'DA HOSTES SKANDALI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
erkek hostes mi ? ne dedıgını bılıomusun acaba ? bıde calmıstı falan ..sen gorup mudahele etmedıysen en az onun kadar suclusun arkadasım !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
5 ekim 2009 da bir TK personeli erkek hostes, İranlı bir bayan yolcunun 12000 dolarını çalıp ceketinin ceplerini sokmuştu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İyi olmuş son zamanlarda tüm personelleri artistleşmişti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hostesler de çalar,çalabiliyor demek ki nihayetinde insan.bence onların hırsızlıktan daha da insanı şaşırtan şeyler yapanları da var.şaşmamak lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PGS da da var ama baska bi çeşidi, çay kahve satanlar :) A... base dekinin örnegini gördük! bu da bir çeşit hırsızlık değilmidir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yuh ya sokmuşsunuz hemen thy yi işin içine. Kardeşim yorum yapıcaksan neden allahtan pegasus yada sxs demiyosunda thy diyorsun :)) millet alem ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tHY'yi akla getirmek de nerden çıktı? Air france soroumluudr tabi.. Sorumluluğu var..Kim hangi personel yaparsa.. Olmayan mevzuda akla getirmek..İlginç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok sukur thy degil yoksa thy dusmanlari baslardi ceneye, oysa havayolu ile ne alaksi var hirsiz her yerde hirsiz turkiyede yok mu var.Fransizi italyani mi var, simdi air france kotu mu havayolu ile ne alakasi var.ama degerli site izleyici elestirmenleri bunu ayiramiyorlar sorun bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bundan böyle Air France binerken para kasaları olsun. OTELLER GİBİ.Karizma fena çizilmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000