15 Haziran 2009, Pazartesi 16:56:57

Air France yeni önlemleri hayata geçiriyor

Air France, uzun mesafeli uçuşlarda kullanılan Airbus A330 ve A340 modellerindeki bütün hız sensörlerini yenileriyle değiştirdi.
  • Qantas dan daha iyisi yani tehlike bile atlatmayan neredeyse Finnair. Qantas son dönemde bazı sıkıntılar yaşıyor.
  • dünyada kazada ölü yolcuları olmayan tek havayolu QANTAS'dır, SINGAPORE AIRLINES'ta var. 83 ölü Singapore Airlines - Boeing 747-412 Taipei, Taiwan 31st October, 2000
  • dunyanin en iyi PR cisinida bu is icin devreye soksaniz cozulmez. Airfrance dunyadaki gelismelerin farkinda deil galiba,,, ucak dusuren havayolu sirketi bundan sonra yok olmaya mahkum.... Bak Singapur Havayollarina bu gune kadar bir tane ucagi bile dusmemis,,, teknik bakimlar itinayla yapiliyor,, sonuc mutlu son... airfrance sen iflas etceksin bence gel birak bu isi ve yerinde otur.
  • 228 insanın feci şekilde hayatını kaybettiği bu korkunç kazanın tek sorumlusu olarak kazayı aydınlatma aczi içine düşen AİR FRANCE şirketi sivil havacılık tarihinin en ağır müeyyidesiyle cezalandırılmalı!!!!!!!!!!!!!!!

Air France son uçak kazasının ardından önlemlerini sıkılaştırıyor.

Air France pilotları sendikasının uyarıları üzerine uzun mesafeli uçuşlarda kullanılan Airbus A330 ve A340 modellerindeki bütün hız sensörleri yenileriyle değiştirildi.

Air France pilotları, son uçak kazasının ardından sensörlerin yeni modelleriyle değiştirilmemesi halinde uçmama tehdidinde bulunmuştu.

Fransız sigorta şirketleri de Atlas Okyanusu'na düşen "A330" tipi Airbus uçağı için Air France'a yaklaşık 68 milyon avro ödeyecek.

Fransız uçağının katalog fiyatı 130 milyon avro civarında. Montreal Havacılık Anlaşması'na göre, uçakta hayatını kaybedenlerin ailelerine verilecek tazminatı ise Air France üstlenecek.

"A330" tipi Airbus yolcu uçağının Rio-Paris seferini yaparken düşmesi sonucu 228 kişi hayatını kaybetmişti.

Air France yeni önlemleri hayata geçiriyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Qantas dan daha iyisi yani tehlike bile atlatmayan neredeyse Finnair. Qantas son dönemde bazı sıkıntılar yaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dünyada kazada ölü yolcuları olmayan tek havayolu QANTAS'dır, SINGAPORE AIRLINES'ta var. 83 ölü Singapore Airlines - Boeing 747-412 Taipei, Taiwan 31st October, 2000

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dunyanin en iyi PR cisinida bu is icin devreye soksaniz cozulmez. Airfrance dunyadaki gelismelerin farkinda deil galiba,,, ucak dusuren havayolu sirketi bundan sonra yok olmaya mahkum.... Bak Singapur Havayollarina bu gune kadar bir tane ucagi bile dusmemis,,, teknik bakimlar itinayla yapiliyor,, sonuc mutlu son... airfrance sen iflas etceksin bence gel birak bu isi ve yerinde otur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
228 insanın feci şekilde hayatını kaybettiği bu korkunç kazanın tek sorumlusu olarak kazayı aydınlatma aczi içine düşen AİR FRANCE şirketi sivil havacılık tarihinin en ağır müeyyidesiyle cezalandırılmalı!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000