06 Mayıs 2013, Pazartesi 13:00:33

AIR FRANCE UÇUŞLARI ARTIRDI

Fransız Hava Yolları Air France, 75 yıldır devam eden Afrika'ya uçuşlarını geliştirmeye devam ediyor. Air France ve KLM, Afrika’da 42 destinasyona uçuş gerçekleştiriyor.
  • görün seyredin air france afrikaya sefer sayısını arttırmaya giderken bizim entel dantel takmı da neden thy afrikaya uçuyor deyip duruyor anlamak mümkün değildir.. sormak lazım entellere sizin fransız entellerin sefer sayısı artışına giderken thy neden sefer yapmaya başlamasın öyle değil mi.. ayrıca klm, ve brükesel havayolları da sefer düzenliyor afrikaya onlara ne demeli.. mesela..
  • Tk afrikada buyuyunce Af panikledi

Fransız Hava Yolları Air France yolcularına,  Paris-Charles de Gaulle’den Afrika’ya direkt uçuş imkanlarını arttırdı.

Air France, Gabon’un başkenti Libreville uçuşları için günlük uçuş kapasitesini de arttıracak. Air France, Nijerya’ya da kapasitesini yüzde 18 artırdı ve daha büyük uçak (Boeing 777-200) ile Port Harcourt ve Abuja’ya uçuyor.

Air France,  yolcu taleplerine karşılık olarak Paris- Charles de Gaulle’den Ivory Coast-Abidjan’a haftalık uçuşları 7’den 10’a yükseltti. Ayrıca  Air France, Mauritania-Nouakchott kapasitesini yükselterek haftada 3’den 4’e çıkarttı.

Air France, Airbus A340 ile uçuşlarını Nijer’in başkenti Niamey’e haftada 4’den 5’e çıkarırken, aynı zamanda Burkino Faso’nun Başkenti Ouagadougou’ya günlük servis uygulanacak. (Haftalık 2 kez direk uçuş ve Niamey’e haftalık 5 kez uçuşlar devam edecek.)

Böylece Air France müşterileri onlara en uygun olan uçuş programlarını seçebilecek.

Afrika uçuşları için yeni son check-in zamanı

Air France, zamanlama performansı açısından Paris-Charles de Gaulle’den Afrika’ya uçuşlarının check-in zamanını da yeniden düzenledi.

1 Mart’tan itibaren Paris-Charles de Gaulle’den Afrika (Johannesbourg ve Cape Town dışında)  check-in zamanı 60 dakikadan, 90 dakikaya çıktı.

AIR FRANCE UÇUŞLARI ARTIRDI

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
görün seyredin air france afrikaya sefer sayısını arttırmaya giderken bizim entel dantel takmı da neden thy afrikaya uçuyor deyip duruyor anlamak mümkün değildir.. sormak lazım entellere sizin fransız entellerin sefer sayısı artışına giderken thy neden sefer yapmaya başlamasın öyle değil mi.. ayrıca klm, ve brükesel havayolları da sefer düzenliyor afrikaya onlara ne demeli.. mesela..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ates dustu ~ 11 yıl önce
Tk afrikada buyuyunce Af panikledi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000