04 Haziran 2009, Perşembe 08:47:41

AIR FRANCE UÇAĞI İÇİN SON İDDİA

Air France'a ait A330-200 tipi Airbus uçağının enkazına ve yolculara ulaşmak için çalışmalar devam ederken, uçağın neden düştüğüne dair birçok farklı iddia var
  • Bu ne kindir böyle Türk olmadiklari için Sömürücü irk ve Beceriksiz pilotlar diyorsun. 228 kisi can vermis unutma ki Osmanli Ordusu en büyük kayiplarini Yemenle Suriye arasinda bulunan çölde verdi . Onbinlerce Türk askeri müslüman Araplar tarafindan katletildi. Bilmiyorsan "Lawrence of Arabia" filmine bak, ve ölen askerler için ve 228 yolcu için dua et.
  • onlarda hiç pilotaj olmaz sömürücü ırk bal gibi cb ye girmiş umarım flight data recorder bulunur biz de bunların ne kadar beceriksiz olduğunu ve airbus ın elektirikle ilgili problemleri olduğunu görürüz
  • Bu türlü kaza haberlerine, gülen yüzlerle yorum yazan kişilerin, sivil havacılık kültür ve ahlakından uzak olduğunu düşünüyorum.
  • Ya Ufolar vurmuştur.Yada bir arkadaşın yazdığı gibi neden kedilerdir. Airbus ve Airfrance Avrupalıklarını yapacaklar.Çok esaslı senaryolar yazıp.Kafaları karıştıracaklardır.Bu kaza karşısında Boeing kadar dürüst olamayacaklardır.Zamanla göreceğiz
  • Tamam işte fransızların övdüğünüz medeniyetliğide buraya kadar. baktılar olmuyo, onlarda başladı bol keseden atmaya :)))

Pazartesi günü Brezilya'dan Fransa'ya giderken Atlas Okyanusu üzerinde kaybolan ve dün enkazına ulaşılan uçak hakkındaki iddialar basında geniş yer bulmaya devam ediyor. Air France'a ait A330-200 tipi Airbus uçağının enkazına ve yolculara ulaşmak için çalışmalar devam ederken, uçağın neden düştüğüne dair birçok farklı iddia var...

Pilotun acil durum çağrısında bile bulunamamış olması, terör saldırısını akıllara getirse de henüz kazayı üstlenen bir grup yok. İngiliz Daily Mail gazetesi de dün ismini açıklamadığı bir Air France pilotunun şu idiasına yer verdi: "Hemen enkaza ulaşılmaması ve uçağın düşüş nedeniyle ilgili doyurucu bir açıklama yapılmamış olması akıllara uçağın askeri bir jet tarafından vurulmuş olduğu fikrini getiriyor.

Pilot sözlerini şöyle sürdürdü: "Atlantik okyanusu üzerinde kayıt dışı uyuşturucu taşıyan uçaklar cirit atıyor. Böyle bir uçakla karıştırılmış ve uçak yanlışlıkla vurulmuş olabilir..." Başka bir Air France pilotu, Cedric Maniez de, uçağın uyuşturucu taşıyan bir uçakla ya da askeri bir jetle çarpışmış olabileceği iddiasında bulundu.

TERÖR SALDIRISI İDDİASI

Düşen uçakla ilgili arama çalışmaları aralıksız sürüyor. Ancak enkazın tamamına ulaşılabilmiş değil bu yüzden de kazayla ilgili kesin bir açıklama da yapılamıyor.

BALAYI DÖNÜŞÜ AYRILDILAR

Uçakta bulunan ve hayat şansı bulunmayan 228 kişi hakkındaki hikâyeler gazetelere yansıyor. Bu hikâyelerden biri de Quero çiftinin. Balayı için Brezilya'ya giden çifti uçak kazası ayırdı. Anna (28) kocasını çalışmak için Brezilya'da bıraktı. Uçağa binip Paris'e doğru yola çıktı ve hayatını kaybetti. 

AIR FRANCE UÇAĞI İÇİN SON İDDİA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu ne kindir böyle Türk olmadiklari için Sömürücü irk ve Beceriksiz pilotlar diyorsun. 228 kisi can vermis unutma ki Osmanli Ordusu en büyük kayiplarini Yemenle Suriye arasinda bulunan çölde verdi . Onbinlerce Türk askeri müslüman Araplar tarafindan katletildi. Bilmiyorsan "Lawrence of Arabia" filmine bak, ve ölen askerler için ve 228 yolcu için dua et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onlarda hiç pilotaj olmaz sömürücü ırk bal gibi cb ye girmiş umarım flight data recorder bulunur biz de bunların ne kadar beceriksiz olduğunu ve airbus ın elektirikle ilgili problemleri olduğunu görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu türlü kaza haberlerine, gülen yüzlerle yorum yazan kişilerin, sivil havacılık kültür ve ahlakından uzak olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya Ufolar vurmuştur.Yada bir arkadaşın yazdığı gibi neden kedilerdir. Airbus ve Airfrance Avrupalıklarını yapacaklar.Çok esaslı senaryolar yazıp.Kafaları karıştıracaklardır.Bu kaza karşısında Boeing kadar dürüst olamayacaklardır.Zamanla göreceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tamam işte fransızların övdüğünüz medeniyetliğide buraya kadar. baktılar olmuyo, onlarda başladı bol keseden atmaya :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000