12 Mart 2013, Salı 13:03:54

AIR FRANCE ARTIK ORLY'YE DE UÇACAK

Fransız Hava Yolları Air France, İstanbul’dan Paris Charles de Gaulle Havalimanı’na günde 3 sefer gerçekleştirdiği uçuşlardan birisini 31 Mart 2013 Pazar gününden itibaren Paris Orly Havalimanı’na yapacak.
  • Öncelikle çok güzel bir haber,ben Orly de çalışıyorum.Orly havalimanı hem şehir merkezine çok yakın hem de taxi süresi en fazla 5 dakika.Aslında THY CDG ye göç ederek bence büyük bir hata yaptı.CDG den şehre ulaşmak hem zor hemde taxi süresi ortalama 25 dakika.Ben THY ninde en azından bir uçuşunu ORY ye kaydırmasını isterdim,Paris in güneyinde de çok fazla Türkler yaşamakta.Pegasus gerçekten çok iyi hizmet veriyor ORY den.Kendilerine teşekkür ederiz.
  • CDG de THY ile rekabet edemedi ondandir yakinda Orly ye SAW dan ucup beygirle rekabete baslarsa sasmayin

Air France’ın her gün Orly Havalimanı’na yapacağı ucuşlar İstanbul-Paris saat 15.35 (gidiş), Paris-İstanbul saat 10.25  (dönüş) olarak gerçekleştirilecek.

Air France’ın Orly Havalimanı’na uçuşlarının biletleri vergi dahil 199 EURO’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu (Bu promosyonun satış dönemi 13-20 Mart 2013).

Air France-KLM Türkiye Müdürü Nedime Konuksever, konuya ilişkin olarak,  Paris Orly Havalimanı’na uçuşların başlatılmasıyla İstanbul’dan Paris’e gidecek yolculara avantajlı bir alternatif sağladıklarını dile getirerek, Paris’in güneyindeki Orly Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşmanın kolaylıklarından ve Fransa iç hatlar yeni bağlantı seçneklerinden yararlanmak isteyenlerin bu hattı tercih edeceklerini ifade etti.

AIR FRANCE ARTIK ORLY'YE DE UÇACAK

Yorumlar

Orly ~ 11 yıl önce
Öncelikle çok güzel bir haber,ben Orly de çalışıyorum.Orly havalimanı hem şehir merkezine çok yakın hem de taxi süresi en fazla 5 dakika.Aslında THY CDG ye göç ederek bence büyük bir hata yaptı.CDG den şehre ulaşmak hem zor hemde taxi süresi ortalama 25 dakika.Ben THY ninde en azından bir uçuşunu ORY ye kaydırmasını isterdim,Paris in güneyinde de çok fazla Türkler yaşamakta.Pegasus gerçekten çok iyi hizmet veriyor ORY den.Kendilerine teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogaldir ~ 11 yıl önce
CDG de THY ile rekabet edemedi ondandir yakinda Orly ye SAW dan ucup beygirle rekabete baslarsa sasmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000