04 Mart 2010, Perşembe 13:43:15

AIR BERLIN'DE GREV KAPIDA

Almanya'daki Kabin Personeli Sendikası ( VC) ana şirket Air Berlin ve kardeş şirketi LTU'da greve gidileceğini bugün açıkladı.
  • kabin personeli sendikası diyor ,kokpit personelini ilgilendiren bir çalışma yapıyor ne alaka?
  • pegasusda Ali Bey çok güzel şeyler yaptı ayıptır bu yaptığınız, Bu çekememezlik niye?
  • gitti "cin alinin" paralar desenize.bakalım şimdi ne yumurtlayacak(belki uçak wc'lerini paralı hale getirir).kimbilir...
  • Bir havayolu şirketinde GREV demek felaket, demek. Ne olursa olsun bir masa etrafında oturulup tarafların bir şekilde uzlaşması zorunlu. Aksi halde markanın zarar görmesi, günlük kaybedilen ekonomik zarar havayolu şirketi için içinden çıkılmaz bir son olur..

Aylar önce başlatılan görüşmelerin istenen sonucu vermemesi üzerine Sendika, önümüzdeki günlerden itibaren üçer saatlik uyarı grevlerinin başlatılmasına karar verdi. 
 
Kokpit personelinin uçuş sürelerinin azaltılması ve dinlenme saatlerinin artırılması isteklerinin yani sıra uzun menzilli uçuşlarda iki kişilik kokpitin, üçüncü bir pilotla takviyesini isteyen Sendika, devam etmekte olan görüşmelere rağmen greve gitme kararı aldı.

©AirportHaber

AIR BERLIN'DE GREV KAPIDA

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kabin personeli sendikası diyor ,kokpit personelini ilgilendiren bir çalışma yapıyor ne alaka?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusda Ali Bey çok güzel şeyler yaptı ayıptır bu yaptığınız, Bu çekememezlik niye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gitti "cin alinin" paralar desenize.bakalım şimdi ne yumurtlayacak(belki uçak wc'lerini paralı hale getirir).kimbilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir havayolu şirketinde GREV demek felaket, demek. Ne olursa olsun bir masa etrafında oturulup tarafların bir şekilde uzlaşması zorunlu. Aksi halde markanın zarar görmesi, günlük kaybedilen ekonomik zarar havayolu şirketi için içinden çıkılmaz bir son olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000