21 Temmuz 2011, Perşembe 15:15:02

YOLCULAR UÇAK İÇİNDE SAÇ BAŞ YOLDU

Atatürk Havalimanı apronundaki yoğun trafik sebebiyle uçaklar kuyruğa girdi, onlarca uçak kalkış ve iniş için dakikalarca beklemek zorunda kaldı.
  • ahl,deki sikisikligin sebebinin kule oldugunu düsünüyorum.yani trafik iyi yönetilmiyor.
  • Muhtemelen rüzgar güneyliydı,parelel pistleri kullanma yi bir türlü öğrenemediler,dilimizde tüy bitti gidin DÜSSELDORF u inceleyin oradaki parametreleri kullanın diye senelerdir söylü yoruz ama genede şükür bir zamanlar 10 milde uçak varken kalkışlar kesikdi..
  • EMEKLİ OLDUĞUM ŞİRKETE AĞIR ELEŞTİRİ YAPMAK İSTİYORUM KİMSE KIZMASIN ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUM THY UÇUŞLARINI İNCELEDİĞİNİZDE SABAH 08.00 BAŞLAR 14.00 DE GİDİŞLER BİTER 15.00 DÖNÜŞLER BAŞLAR 22.00DE BİTER 22.00-08.00ARASI UÇUŞ YOKTUR BİZLER BUNUN SAVAŞINI VERDİK GECE UÇUŞ OLMAZ GECE VARDİYASI YATAR UYUR EVET UYUR YEŞİLKÖYDE THY SÖZ SAHİBİ THY TARİFE BAŞKANLIĞI ÇOK UFAK BİR ÇALIŞMAYLA BU SORUNU ÇÖZER BEN İŞE GİRDİĞİMDE TARİFE BAŞKANI ORTAOKUL MEZUNU TORPİLLİ İDİ O ZAMANLARI BİLENLER ANLAMIŞTIR ŞİMDİKİ TARİFE BAŞKANI ORTAOKULLUDAN DAHAMI BİLGİSİZ AYRICA AYNI MERKEZE KANAT KANATA ÜÇ UCAK KALKIYOR TABİKİ TAXİDE KUYRUK KUYRUĞA ŞİRKETLER ARASI KOORDİNASYON YOKMU MİNİBÜS GİBİ KİM RÜZGARI YAKALARSA ERKEN İNİYOR REKABET SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • ATC deki arkadaşlar eğitime gitmesi gerekirken kimler gidiyor, işe yaramıyanlar.. masa başı müdürler talimat veriyor, trafik yavaşlatılsın neden şirketler onları arasında onlar kahraman olarak sisteme müdahile etsin buda kuledeki arkadaşların bak onlar beceremiyor ama müdürler sizleri kurtarır havası.. arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın, müdürler gidicek genç arkadaşlar getirilicek bak o zaman neler oluyor. dinazorlara bye bye
  • Bilgi öğrenmek isteyen gardaşım, bilgi vermek yassahh, burası türkiye, başbakanımız da kutsal zaten. bir de AHL dokunsa da halletse...
  • merak etme kasıt olduğunda o uçkaların yarısı kalkamadan park yerine geri döner tabi park yeri hala boşsa
  • NEREYE GİDERSEN GİT AYNI ŞEYLERİ SEN KONUŞUP. UYGULAMAYA KOYACAKSIN AYHAN KARTAL.İŞİN BAŞINDASIN HADİ DO İT .BEN SENİN SORUNUN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.
  • BİR EKİP RUNWAY A KALKIŞ İÇİN SIRASIYLA GİRİN DİYO ÖBÜRÜ BEKLİYO BİRİ KENDİNE GÖRE SIRA KOYUYO AMA HATALI SIRA KOYUYO.BAKIN ŞÖYLE DÜŞÜNÜN SIKIŞIKLIK VAR NASIL AŞARIZ. ÖNCE ÇABUKLAŞMAK LAZIM SONRA SIRAYA KOYMAK SONRA EN KISA ZAMANDA RAHATLATMAK NASIL OLACAK .ORGANİK OLARAK THY NORMAL BİR ŞRK. ONDAN ÇEKİNMEYİN. BANA VERDİGİNİZ TALİMATLARI THY DE VERİN.THY RULE SÜRATİNİ 10 KNOT DEMİŞ.YOK BÖYLE BİRŞEY BÜLENT MANAVLA KONUŞUN YAGMURLU HAVALARDA DÖNÜŞLERDE SADECE 10 KNOT Atını kullan der.air bus. yani AYHAN KARTAL DERTLERİNİ KONUŞ . İŞİN BAŞINDA SEN VARSIN AYARLA BEYİM.AĞLAMA ONA BUNA SEN YAP.HADİ BAKALIM AYHAN KARTAL .
  • YETKİLİLER, SORUMLULAR BUNLARI ÇÖZECEK.ADAMLAR İÇİN EMNİYETMİŞ, KALİTEYMİŞ, HİZMETMİŞ BUNLAR ÖNEMLİ DEĞİL.GERÇEKTEN HİZMET EDECEK YETKİLİLER ALLAH RIZASINI GÖZETEREK , VİCDAN MUHASEBESİ YAPARAK RADİKAL ÖNLEMLERLE SORUNU ŞİMDİYE KADAR ÇOKTAN ÇÖZERLERDİ.HESAP SORANLAR BURADA NİÇİN HESAP SORMUYORLAR? MİLLETİN VE DEVLETİN KAYNAKLARI SORUMSUZCA BOŞA HARCANIYOR.MERAK EDİYORUM İNSANLARI BUNCA SIKINTILARA SOKANLAR ACABA RAHAT UYUYABİLİYORLARMI?BİR ÇALIŞAN SAKIN DİĞERLERİNİ SUÇLAMASIN.HERKES ÖZVERİYLE VE GAYRETLERİNİ MAKSİMUM SEVİYEDE ORTAYA KOYARAK ÇALIŞIYORLAR.İDARE NE YAPIYOR DİYE ONLARA LÜTFEN SORALIM, BAKALIM NE CEVAP VEREBİLİYORLAR.
  • atatürk kulede alınmayan tazminatlardan dolayı eylem yapılıyor kesinlikle, başka izahı olamaz
Atatürk Havalimanı apronundaki trafik kelimenin tam anlamıyla İstanbul trafiğini aratmıyor. 14 Temmuz Perşembe günü 1026 uçağın iniş kalkış yaptığı Atatürk Havalimanı’na bir yandan rekor üstüne rekor kırılırken bir yandan da apron trafiği içinden çıkılmaz hal alıyor.

Bugün Atatürk Havalimanı apronunda onlarca uçak kalkış için sıraya girerken taksi yollarındaki uçak trafiği İstanbul trafiğini aratmadı.

Kalkış için sıra bekleyen uçakların yolcuları ise adeta saç baş yoldu. Körükten ayrıldıktan sonra dakikalarca uçak içinde kalkışı bekleyen yolcular zor anlar yaşadı.

Kokpitin ‘ hava trafiğindeki yoğunluk sebebiyle geç kalkacağız’ anonsları da yolcuları sakinleştirmeye yetmedi.

Bu arada kalkış için taksi yapan bazı uçakların ‘ takside çok yakıt harcadık’ diye kuleye bilgi verdikleri gözlendi.







YOLCULAR UÇAK İÇİNDE SAÇ BAŞ YOLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
ahl,deki sikisikligin sebebinin kule oldugunu düsünüyorum.yani trafik iyi yönetilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Muhtemelen rüzgar güneyliydı,parelel pistleri kullanma yi bir türlü öğrenemediler,dilimizde tüy bitti gidin DÜSSELDORF u inceleyin oradaki parametreleri kullanın diye senelerdir söylü yoruz ama genede şükür bir zamanlar 10 milde uçak varken kalkışlar kesikdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EMEKLİ OLDUĞUM ŞİRKETE AĞIR ELEŞTİRİ YAPMAK İSTİYORUM KİMSE KIZMASIN ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUM THY UÇUŞLARINI İNCELEDİĞİNİZDE SABAH 08.00 BAŞLAR 14.00 DE GİDİŞLER BİTER 15.00 DÖNÜŞLER BAŞLAR 22.00DE BİTER 22.00-08.00ARASI UÇUŞ YOKTUR BİZLER BUNUN SAVAŞINI VERDİK GECE UÇUŞ OLMAZ GECE VARDİYASI YATAR UYUR EVET UYUR YEŞİLKÖYDE THY SÖZ SAHİBİ THY TARİFE BAŞKANLIĞI ÇOK UFAK BİR ÇALIŞMAYLA BU SORUNU ÇÖZER BEN İŞE GİRDİĞİMDE TARİFE BAŞKANI ORTAOKUL MEZUNU TORPİLLİ İDİ O ZAMANLARI BİLENLER ANLAMIŞTIR ŞİMDİKİ TARİFE BAŞKANI ORTAOKULLUDAN DAHAMI BİLGİSİZ AYRICA AYNI MERKEZE KANAT KANATA ÜÇ UCAK KALKIYOR TABİKİ TAXİDE KUYRUK KUYRUĞA ŞİRKETLER ARASI KOORDİNASYON YOKMU MİNİBÜS GİBİ KİM RÜZGARI YAKALARSA ERKEN İNİYOR REKABET SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ATC deki arkadaşlar eğitime gitmesi gerekirken kimler gidiyor, işe yaramıyanlar.. masa başı müdürler talimat veriyor, trafik yavaşlatılsın neden şirketler onları arasında onlar kahraman olarak sisteme müdahile etsin buda kuledeki arkadaşların bak onlar beceremiyor ama müdürler sizleri kurtarır havası.. arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın, müdürler gidicek genç arkadaşlar getirilicek bak o zaman neler oluyor. dinazorlara bye bye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilgi öğrenmek isteyen gardaşım, bilgi vermek yassahh, burası türkiye, başbakanımız da kutsal zaten. bir de AHL dokunsa da halletse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
merak etme kasıt olduğunda o uçkaların yarısı kalkamadan park yerine geri döner tabi park yeri hala boşsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NEREYE GİDERSEN GİT AYNI ŞEYLERİ SEN KONUŞUP. UYGULAMAYA KOYACAKSIN AYHAN KARTAL.İŞİN BAŞINDASIN HADİ DO İT .BEN SENİN SORUNUN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİR EKİP RUNWAY A KALKIŞ İÇİN SIRASIYLA GİRİN DİYO ÖBÜRÜ BEKLİYO BİRİ KENDİNE GÖRE SIRA KOYUYO AMA HATALI SIRA KOYUYO.BAKIN ŞÖYLE DÜŞÜNÜN SIKIŞIKLIK VAR NASIL AŞARIZ. ÖNCE ÇABUKLAŞMAK LAZIM SONRA SIRAYA KOYMAK SONRA EN KISA ZAMANDA RAHATLATMAK NASIL OLACAK .ORGANİK OLARAK THY NORMAL BİR ŞRK. ONDAN ÇEKİNMEYİN. BANA VERDİGİNİZ TALİMATLARI THY DE VERİN.THY RULE SÜRATİNİ 10 KNOT DEMİŞ.YOK BÖYLE BİRŞEY BÜLENT MANAVLA KONUŞUN YAGMURLU HAVALARDA DÖNÜŞLERDE SADECE 10 KNOT Atını kullan der.air bus. yani AYHAN KARTAL DERTLERİNİ KONUŞ . İŞİN BAŞINDA SEN VARSIN AYARLA BEYİM.AĞLAMA ONA BUNA SEN YAP.HADİ BAKALIM AYHAN KARTAL .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YETKİLİLER, SORUMLULAR BUNLARI ÇÖZECEK.ADAMLAR İÇİN EMNİYETMİŞ, KALİTEYMİŞ, HİZMETMİŞ BUNLAR ÖNEMLİ DEĞİL.GERÇEKTEN HİZMET EDECEK YETKİLİLER ALLAH RIZASINI GÖZETEREK , VİCDAN MUHASEBESİ YAPARAK RADİKAL ÖNLEMLERLE SORUNU ŞİMDİYE KADAR ÇOKTAN ÇÖZERLERDİ.HESAP SORANLAR BURADA NİÇİN HESAP SORMUYORLAR? MİLLETİN VE DEVLETİN KAYNAKLARI SORUMSUZCA BOŞA HARCANIYOR.MERAK EDİYORUM İNSANLARI BUNCA SIKINTILARA SOKANLAR ACABA RAHAT UYUYABİLİYORLARMI?BİR ÇALIŞAN SAKIN DİĞERLERİNİ SUÇLAMASIN.HERKES ÖZVERİYLE VE GAYRETLERİNİ MAKSİMUM SEVİYEDE ORTAYA KOYARAK ÇALIŞIYORLAR.İDARE NE YAPIYOR DİYE ONLARA LÜTFEN SORALIM, BAKALIM NE CEVAP VEREBİLİYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atatürk kulede alınmayan tazminatlardan dolayı eylem yapılıyor kesinlikle, başka izahı olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000