16 Haziran 2010, Çarşamba 13:30:24

YİNE YANGIN, YİNE KORKU

Atatürk Havaalanı havasahası çevresinde çıkan yangınlardan dolayı korkulu günler yaşamaya devam ediyor...
  • Zamanında havaalanı etrafında yapılanşmaya izin veren bundan 20 sene önceki belediyeler otursunlar kına yaksınlar, çöplerin toplanmadığı haftalarca temmuzun sıcağında içecek suyun musluktan akmadığı, yağmur yağmadığı için milletin parasını çar çur eden yüzbinlerce dolar verip uçakla abuk sabuk bir şeyler serpiştirip havaya yağmur yağacağını zanneden zihniyetin yaptıklarının sonuçları.. Bunları unutmadık hala..

Geçtiğimiz günlerde Şirinevler'de 7 katlı bir binanın çatısında çıkan yangın AHL'nin havasahasını kapanma tehlikesiyle karşı karşıya bırakmıştı.

Bugün ise Ataköy 5. Kısım'da bulunan bir apartmanın çatısında çıkan yangın tehlikeyi tekrar gözler serdi. Dumanların 15 katlı bir binanın 3 katı yüksekliğe çıkması nedeniyle panik dolu dakikalar yaşandı...

Yangının AHL'de çıktığını sanan yolcular ve personel camlara koştu. Çıkan dumanların havasahasını etkilemediği belirtilirken, AHL havasahası 1 ay geçmeden ikinci bir tehlikeyi de ucuz atlatmış oldu.

YİNE YANGIN, YİNE KORKU

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Zamanında havaalanı etrafında yapılanşmaya izin veren bundan 20 sene önceki belediyeler otursunlar kına yaksınlar, çöplerin toplanmadığı haftalarca temmuzun sıcağında içecek suyun musluktan akmadığı, yağmur yağmadığı için milletin parasını çar çur eden yüzbinlerce dolar verip uçakla abuk sabuk bir şeyler serpiştirip havaya yağmur yağacağını zanneden zihniyetin yaptıklarının sonuçları.. Bunları unutmadık hala..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000