22 Aralık 2008, Pazartesi 12:12:25

YAVUZ ÇİZMECİ'DEN ERKEN VEDA

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği(TÖSHİD)’nde seçim heyecanı devam ederken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkanı Yavuz Çizmeci, 24 Aralık’ta yapılacak Genel Kurul’da aday olmayacak.
  • Buraya bunca yorum yazana kadar herkes isini yapsa emektar Yavuz Amca'nıza cok yardımcı olursunuz.Madem bu isi bu kadar iyi kavradınız,buyrun sahne sizin,siz de adlarınızı tarihe yazdırın.. Ama ben oyle olacagını hic sanmıyorum..
  • KPT rumuzlu arkadaşım acaba biliyor mu doğru söz söyleyen Ali Seyhan kaptanın geri döndüğünü ve şu anda ACT de olduğunu???
  • YAVUZ ÇİZMECİ HAKKINDA ENDOĞRU SÖZÜ KAPTAN M.ALİ SEYHAN SÖYLEDİ.FAZLA SÖZE GEREK YOK.
  • Ne Yavuz Çizmeci ne Mehmet Hasan Çebi vs... bunlar havacılığında içinde olupta karşıdan bakıldığında herkese iş ve aş dağıtan kişiler olrarak lanse edildi Sivil Havacılığa. Halbuki alaksı yok, bunlar 3 kuruşa işyeri açarlar çalışanları canla başla çalışırlar 3 liralık işyeri 30 yeri olur, yeri gelir maaş alamaz çalışanları daha sonra 30 liralık işyerini battı gösterirler veya satarlar servetlerine servet katarlar olnada sadece parasını alamayan çalışanlarar olur ve yetki sahibi birileride (Sivil Havacılı) sen ne yapıyorsun? çalışanların maaşlarını ve haklarını veriyormusun diye ne sorar nede çalışanları korumak maksatlı bir çalışma içine girer.Daha sonra bu adı geçen patron kişiler servetlerine servet katmak için illegal işler yapmaya başlar (ambargo olan bir ülkeye uçak satmak gibi vs..) bu yetki sahiplerinin hoşuna gitmez ve bu adı geçen şahısları uyarır halbuki atı alan Üsküdar'ı geçmiştir bile, bu film böyle devam eder gider. Bunlara dur diyecek ne bir kişi nede bir kanun vardır halen yürürlükte... saygılar sunarım
  • Yavuz by vicdanının sesinimi acaba dinlemeye başladı umarız Atlas jet kazası ile ilgili bildiklerinide artık anlatır.
  • Habere cok sevindim. Aslinda Yavuz'un gidisi havacilik icin ne kadar buyuk kayip ( ! )Ne ise... baska Yavuzlar maalesef var. Umarim hepsi tek tek temizlenirler.Yavuz'da emekliliginde otursun ve dusunsun. O bilir ne dusunecegini.
  • TÖSHİD DEN ELİNİZİ ÇEKTİĞİNİZ GİBİ SİVİL HAVACILIĞIMIZDAN,MY TEKNİKTEN VE ACT DEN DE ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKSENİZ NE KADAR HAYIRLI OLUR.
  • ACT nin uçakları uçmuyormu bildiğim kadarı ile 5 uçağı uçuyor 2 uçağı da C bakımda.Peki bu beş uçak uçuyorsa demek ki şirket kazanıyor.o zaman bu uçuşlardan gelen paralar nereye gidiyor.Deniyorki MY TECHNİC e aktarılıyor.Ama my technic de maaşlarını alamıyor.Yani hem my technic hemde act maaşlarını alamıyor.Bu paralar nereye gidiyor o zaman.Yavuz beyin yatırmlarını daha da büyütmek içinmi.Çalışanlar aç kirasını taksidini kredi kartı borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünürken yavuz beyefendi servetine servet katmakla meşgül.Hemde çalışanları üzerinden.Bana ne yavuz bey sizin yatırımlarınızdan benim yarın işe gelecek param yok cebimde.Bizim sizin ne paranızda nede yatırımlarınızda gözümüz var allah sizi daha da zengin etsin ama lütfen bizim maaşlarımızı da gününda ödeyin ondan sonra ne yaparsanız yapın.Gününda alınmayan para çalışanlarınızı nasıl sıkıntıya düşürüyor hiç düşündünüzmü.
  • yıllardır bu sektorun ıcındeyım ama bu sahsın tam olarak ne yaptıgını bır turlu anlamadım.adını hep batanlarla ve kcanlarda duyum.bence camiaya bir sey vermis sahıs oldugunu zannetmiyorum
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

TÖSHİD’de seçim heyecanı başladı. 6 Şubat 2008’de yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlık koltuğuna oturan My Technic Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çizmeci, başkanlığı bırakacak.

Ank Air’in kapanmasına kadar varan Isparta kazası sonrası zor bir dönem yaşayan  Yavuz Çizmeci’nin moralinin bir hayli bozulduğu ve bu yüzden seçimlerde yeniden başkan adayı olmayı düşünmediği öğrenildi.

TÖSHİD Başkanlığı dışında My Technic, Ank Air ve Havak Yönetim Kurulu başkanlıklarını da yürüten Çizmeci’nin 10 buçuk ay sürdürdüğü TÖSHİD başkanlığı görevine erken veda etmesinde yaşanan olumsuzlukların etkili olduğu öğrenildi.

Yavuz Çizmeci’den boşalacak göreve ise kimin geleceği henüz netlik kazanmadı. Ancak bir isimin öne çıktığı ifade ediliyor. Bu kişinin de Free Bird Genel Müdürü İzzet Tükenmez olduğu belirtildi.

Tükenmez halen TÖSHİD Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı olarak görev yapıyor.

 

TÖSHİD’in yeni başkanının kim olacağı 24 Aralık’ta Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki konferans salonunda yapılacak Olağan Genel Kurul’da belli olacak.

 

YAVUZ ÇİZMECİ'DEN ERKEN VEDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Calisan ~ 15 yıl önce
Buraya bunca yorum yazana kadar herkes isini yapsa emektar Yavuz Amca'nıza cok yardımcı olursunuz.Madem bu isi bu kadar iyi kavradınız,buyrun sahne sizin,siz de adlarınızı tarihe yazdırın.. Ama ben oyle olacagını hic sanmıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba?? ~ 15 yıl önce
KPT rumuzlu arkadaşım acaba biliyor mu doğru söz söyleyen Ali Seyhan kaptanın geri döndüğünü ve şu anda ACT de olduğunu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt ~ 15 yıl önce
YAVUZ ÇİZMECİ HAKKINDA ENDOĞRU SÖZÜ KAPTAN M.ALİ SEYHAN SÖYLEDİ.FAZLA SÖZE GEREK YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 15 yıl önce
Ne Yavuz Çizmeci ne Mehmet Hasan Çebi vs... bunlar havacılığında içinde olupta karşıdan bakıldığında herkese iş ve aş dağıtan kişiler olrarak lanse edildi Sivil Havacılığa. Halbuki alaksı yok, bunlar 3 kuruşa işyeri açarlar çalışanları canla başla çalışırlar 3 liralık işyeri 30 yeri olur, yeri gelir maaş alamaz çalışanları daha sonra 30 liralık işyerini battı gösterirler veya satarlar servetlerine servet katarlar olnada sadece parasını alamayan çalışanlarar olur ve yetki sahibi birileride (Sivil Havacılı) sen ne yapıyorsun? çalışanların maaşlarını ve haklarını veriyormusun diye ne sorar nede çalışanları korumak maksatlı bir çalışma içine girer.Daha sonra bu adı geçen patron kişiler servetlerine servet katmak için illegal işler yapmaya başlar (ambargo olan bir ülkeye uçak satmak gibi vs..) bu yetki sahiplerinin hoşuna gitmez ve bu adı geçen şahısları uyarır halbuki atı alan Üsküdar'ı geçmiştir bile, bu film böyle devam eder gider. Bunlara dur diyecek ne bir kişi nede bir kanun vardır halen yürürlükte... saygılar sunarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Yavuz by vicdanının sesinimi acaba dinlemeye başladı umarız Atlas jet kazası ile ilgili bildiklerinide artık anlatır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 15 yıl önce
Habere cok sevindim. Aslinda Yavuz'un gidisi havacilik icin ne kadar buyuk kayip ( ! )Ne ise... baska Yavuzlar maalesef var. Umarim hepsi tek tek temizlenirler.Yavuz'da emekliliginde otursun ve dusunsun. O bilir ne dusunecegini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 15 yıl önce
TÖSHİD DEN ELİNİZİ ÇEKTİĞİNİZ GİBİ SİVİL HAVACILIĞIMIZDAN,MY TEKNİKTEN VE ACT DEN DE ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKSENİZ NE KADAR HAYIRLI OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
my technic,act ~ 15 yıl önce
ACT nin uçakları uçmuyormu bildiğim kadarı ile 5 uçağı uçuyor 2 uçağı da C bakımda.Peki bu beş uçak uçuyorsa demek ki şirket kazanıyor.o zaman bu uçuşlardan gelen paralar nereye gidiyor.Deniyorki MY TECHNİC e aktarılıyor.Ama my technic de maaşlarını alamıyor.Yani hem my technic hemde act maaşlarını alamıyor.Bu paralar nereye gidiyor o zaman.Yavuz beyin yatırmlarını daha da büyütmek içinmi.Çalışanlar aç kirasını taksidini kredi kartı borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünürken yavuz beyefendi servetine servet katmakla meşgül.Hemde çalışanları üzerinden.Bana ne yavuz bey sizin yatırımlarınızdan benim yarın işe gelecek param yok cebimde.Bizim sizin ne paranızda nede yatırımlarınızda gözümüz var allah sizi daha da zengin etsin ama lütfen bizim maaşlarımızı da gününda ödeyin ondan sonra ne yaparsanız yapın.Gününda alınmayan para çalışanlarınızı nasıl sıkıntıya düşürüyor hiç düşündünüzmü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camiadan ~ 15 yıl önce
yıllardır bu sektorun ıcındeyım ama bu sahsın tam olarak ne yaptıgını bır turlu anlamadım.adını hep batanlarla ve kcanlarda duyum.bence camiaya bir sey vermis sahıs oldugunu zannetmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir eski çalışanı... ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000