04 Kasım 2018, Pazar 14:40:14

VİDEO | AHL apronundaki kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Atatürk Havalimanı'nda bugün yaşanan korkunç kazanın görüntülerine AirportHaber ulaştı.
  • Bizimkisi de farklı değil az şoför çok iş kaza olursa sebebini müdürlere sorun.
  • Hanginize aldığınız ve tazeleme yaptığınız eğitimlerde “U dönüşü”nün yasak olduğu söylendi soruyorum size ??? Tamam dönersin de ayna kontrolü yapmadan da dönülmez bu konuda hemfikiriz. Airpak personelinin kesinlikle %100 kusurlu olduğu kanaatindeyim. Nereye yetişiyorsun mübarek yaaa. Geçmiş olsun bütün emekçilere... Allah beterinden saklasın.
  • Apron gerçekten çok tehlikeli cana malolan kazalarda oluyor milyonluk uçaklarda pert oluyor,bu sadece personelin eğimtimsizliğine bağlanamaz herşeyün bir süresi var çocuk 9 ayda doğar bunu 7 aya düşürürsen sıkıntı olur,havalimanındada kısa sürede herşeyin yapılmasını beklemek ağır mesailerde adam çalıştırmak zaafiyet doğurur bırakın şu kapitalist düzeni artık insan merkezli yönetin şirketleri
  • Minibüs çok hızlı gidiyor, traktör de arkasına bakmadan ani manevra yapmış, çarpışma kaçınılmaz. Ayrıca traktör şöförü kemer takmadığı için araçtan fırlamış, kemerimizi kesinlikle takalım.
  • Neden sadece TGS kaza yapıyor bu meydanda? Onun kadar uçağa, DO&CO da, Havaşta, Çelebi de hizmet veriyor. Son on senedir Atatürk havalimanı hiç bu kadar kötü olmamıştı. Esas tehlike bunların Cobus kullanan şoförlerinde. Yarın öbürgün umarım bir felaket haberi de onlardan almayız. Başınızda ilgilenen olmayınca bu hale geldiniz.
  • Değerli arkadaşlarım ; Öncelikle bu kazada yaralanmış olan herkese geçmiş olsun rabbim bir daha böyle kötü tecrübeler yaşatmasın ama bu kazalarda kolayca unutulmasın ders olsun bize. Ben müsadenizle konuya çok farklı bir pencereden bakmak istiyorum bu tip kazaların baş sorumlusu Bilal Ekşi ve İlker Aycı beyfendilerdir Zamanında kalkış oranımız % 87 diye twit atmak yerine Bugün de hiç bir çalışanımıza bir şey olmadı Dünya’da Çalışanına en çok önem veren Havayoluyuz diye twit atmanızı bekliyoruz Bilal Bey ama sizde haklısınız tgs nasıl olsa sizin değil. Garibanın hakkı sizde kalmaz aman dikkat diyim size aba altından sopa gösteriyor attığınız twitler ile AHL’de olan tüm kazalara davetiye çıkartıyorsunuz ben faturayı size keserim kimse kusura bakmasın bakınız sizin attığınız twitleri resmî hesap atsa ona da hiç birşey demem
  • O da apron da hizli gitmeseydi. Sacma sapan adamlari aliyolar ise soforlugu var diye ama egitimi yok snr ne kurallara uyuyolar ne de millete saygilari var. digeri de baska bi tip. O da arkasina bakmadan ne donuyo sola.
  • Tgs nin emekci kardeşlerine şu kurala uymuyor şunu yapmıyor derken hata yapıyorsunuz hiç soruyormusunuz neden böle neden acele ediyorlar bütün sorun yöneticilerde yadırgadıgınız çalışanlar keyfinden yapmıyor hepsi dk yarışıyor yarış massa performans düşüklügünden işten çıkarılıyor bence yönetimin deyişmesi lazım .
  • Tgs nasıl bir şirket işten çıkarılıyorsun tazminat vermiyorsun böyle bir zulüm olabilir mi siz hiç siyer okumadımızmı peygamberimizden hiç mi nasibiniz yok hz ömerin adaletini hiç mi okumadınız
  • Kazanın en büyük sorumlusu tepedekilerdir. Eğer insanlardan maksimum seviyenin üstünde bir performans beklersen sonuç maalesef bu şekilde oluyor. Şirket para kazansın diye baskı ortamı yaratırsan kaza geliyorum demez. Bu şekilde olmasa da başka bir şekilde bu kaza olacaktı. Vardiya sistemi değişmediği sürece ve baskılı çalışma ortamı bitmediği sürece hiçbirşey düzelmez. Kazada yaralanan tüm çalışanlara Allah acil şifalar versin.

Atatürk Havalimanı'nda bugün yaşanan korkunç kazanın görüntülerine AirportHaber ulaştı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt yüklenicilerinden olan Airpak'a ait servis aracı ile yine THY'ye yer hizmetleri veren Turkish Ground Services'e (TGS) ait traktör aracının karıştığı kazanın görüntülerine AirportHaber ulaştı.

9 kişinin yaralandığı ve Airpak'a ait aracın ağır hasar aldığı kazanın görüntülerinde çarpışmanın şiddeti açıkça görülüyor.

Kaza sonrasında olay yerine anında ambulans ve ARFF ekipleri sevk edilirken, yaralıların ilk müdahale sonrasında hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

İşte o görüntüler;

VİDEO | AHL apronundaki kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

ADB ~ 5 yıl önce
Bizimkisi de farklı değil az şoför çok iş kaza olursa sebebini müdürlere sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim !!! ~ 5 yıl önce
Hanginize aldığınız ve tazeleme yaptığınız eğitimlerde “U dönüşü”nün yasak olduğu söylendi soruyorum size ??? Tamam dönersin de ayna kontrolü yapmadan da dönülmez bu konuda hemfikiriz. Airpak personelinin kesinlikle %100 kusurlu olduğu kanaatindeyim. Nereye yetişiyorsun mübarek yaaa. Geçmiş olsun bütün emekçilere... Allah beterinden saklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim ~ 5 yıl önce
Siz apronda araç kullanıyorsanız felaket demektir. U dönüşünün yasak olduğunun söylenmesi mi lazım ? NAsıl ehliyet aldınız siz ? Apronda nasıl araç kullanıyorsunuz ? Bu nasıl tehlikeli bir zihniyettir. TGS zaten suç makinesi. Sürekli kaza yapıyor. Bir sorun kendinize neden Çelebi veya Havaş böyle rezalet kazalar yapmıyor. Onlarda TGS kadar uçağa bakıyor. Neden mi ? Çünkü torpilli değiller, ekmek parası peşindeler ve de partili değiller. En önemlisi adam gibi eğitim alıyorlar.
Antikapitalist ~ 5 yıl önce
Apron gerçekten çok tehlikeli cana malolan kazalarda oluyor milyonluk uçaklarda pert oluyor,bu sadece personelin eğimtimsizliğine bağlanamaz herşeyün bir süresi var çocuk 9 ayda doğar bunu 7 aya düşürürsen sıkıntı olur,havalimanındada kısa sürede herşeyin yapılmasını beklemek ağır mesailerde adam çalıştırmak zaafiyet doğurur bırakın şu kapitalist düzeni artık insan merkezli yönetin şirketleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabri ~ 5 yıl önce
Minibüs çok hızlı gidiyor, traktör de arkasına bakmadan ani manevra yapmış, çarpışma kaçınılmaz. Ayrıca traktör şöförü kemer takmadığı için araçtan fırlamış, kemerimizi kesinlikle takalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 5 yıl önce
Neden sadece TGS kaza yapıyor bu meydanda? Onun kadar uçağa, DO&CO da, Havaşta, Çelebi de hizmet veriyor. Son on senedir Atatürk havalimanı hiç bu kadar kötü olmamıştı. Esas tehlike bunların Cobus kullanan şoförlerinde. Yarın öbürgün umarım bir felaket haberi de onlardan almayız. Başınızda ilgilenen olmayınca bu hale geldiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Sen hiç cobus kullandin mi yada daha basit bir soru sorayim hiç cobusa bindin mi.
Demirhindi ~ 5 yıl önce
Ben lax da cobus la klm 747 ye vip bagaj tasidim dostum . Gec o isleri .
Tk hero ~ 5 yıl önce
Değerli arkadaşlarım ; Öncelikle bu kazada yaralanmış olan herkese geçmiş olsun rabbim bir daha böyle kötü tecrübeler yaşatmasın ama bu kazalarda kolayca unutulmasın ders olsun bize. Ben müsadenizle konuya çok farklı bir pencereden bakmak istiyorum bu tip kazaların baş sorumlusu Bilal Ekşi ve İlker Aycı beyfendilerdir Zamanında kalkış oranımız % 87 diye twit atmak yerine Bugün de hiç bir çalışanımıza bir şey olmadı Dünya’da Çalışanına en çok önem veren Havayoluyuz diye twit atmanızı bekliyoruz Bilal Bey ama sizde haklısınız tgs nasıl olsa sizin değil. Garibanın hakkı sizde kalmaz aman dikkat diyim size aba altından sopa gösteriyor attığınız twitler ile AHL’de olan tüm kazalara davetiye çıkartıyorsunuz ben faturayı size keserim kimse kusura bakmasın bakınız sizin attığınız twitleri resmî hesap atsa ona da hiç birşey demem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Hero ~ 5 yıl önce
Rab değil Allah. Rab kelimesini museviler kullanır
Hiz ~ 5 yıl önce
O da apron da hizli gitmeseydi. Sacma sapan adamlari aliyolar ise soforlugu var diye ama egitimi yok snr ne kurallara uyuyolar ne de millete saygilari var. digeri de baska bi tip. O da arkasina bakmadan ne donuyo sola.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Tgs nin emekci kardeşlerine şu kurala uymuyor şunu yapmıyor derken hata yapıyorsunuz hiç soruyormusunuz neden böle neden acele ediyorlar bütün sorun yöneticilerde yadırgadıgınız çalışanlar keyfinden yapmıyor hepsi dk yarışıyor yarış massa performans düşüklügünden işten çıkarılıyor bence yönetimin deyişmesi lazım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırat ~ 5 yıl önce
Tgs nasıl bir şirket işten çıkarılıyorsun tazminat vermiyorsun böyle bir zulüm olabilir mi siz hiç siyer okumadımızmı peygamberimizden hiç mi nasibiniz yok hz ömerin adaletini hiç mi okumadınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farabi ~ 5 yıl önce
Kazanın en büyük sorumlusu tepedekilerdir. Eğer insanlardan maksimum seviyenin üstünde bir performans beklersen sonuç maalesef bu şekilde oluyor. Şirket para kazansın diye baskı ortamı yaratırsan kaza geliyorum demez. Bu şekilde olmasa da başka bir şekilde bu kaza olacaktı. Vardiya sistemi değişmediği sürece ve baskılı çalışma ortamı bitmediği sürece hiçbirşey düzelmez. Kazada yaralanan tüm çalışanlara Allah acil şifalar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000