20 Aralık 2008, Cumartesi 15:23:20

Ünlü rapçi AHL'de zor anlar yaşadı

Var mısın yok musun yarışması için İstanbul'a gelen dünyaca ünlü rapçi 50 cent, çekimleri tamamlayıp Roma'ya gitti. Havaalanında ilginç anlar yaşandı

Dünyaca ünlü rapçi ‘50 Cent’ Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışmaya katılmak için geldiği İstanbul’dan program çekimleri sonrasında ayrıldı.

Asıl adı 'Curtis James Jackson III' olan '50 Cent', sevgilisi ve grubu 'G Unit', 06.05'te Delta Hava Yollarına ait DAL 8153 sefer sayılı uçağıyla Roma'ya hareket etti.

Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinden giden ‘50 Cent’ ve grubuna ABD’li korumalarının dışında 10 Türk koruma da eşlik etti. ‘50 Cent’, Atatürk Havalimanı'na girerken üzerindeki takıların ötmesi nedeniyle X-ray cihazından üç kez art arda geçmek zorunda kaldı. Bu dakikalarda sıkıldığı gözlenen ünlü rapçi takılarını çıkarmak zorunda kaldı. X-Ray chazının ardından bu kez de basın ordusuyla karşı karşıya kalan 50 cent, görüntülenmemek için büyük çaba sarfetti.

Ünlü rapçi ve grubunu koruyan ABD’li korumalar basın mensuplarının görüntü almalarını engellemek için objektifleri elleri ve şapkalarıyla kapatmaya çalıştı. ‘50 Cent’in ise görüntülenmemek için kapşonlu bir giysi tercih ettiği görüldü.

Grup Türkiye’den yaklaşık 45 valizle geri döndü.

Kız arkadaşıyla ayrı ayrı geldiler

‘50 Cent’ ve grubunun pasaport kontrol noktasından arındırılmış salonlara geçmesinin ardından 23 yaşındaki Grammy ödüllü şarkıcı, dansçı ve oyuncu sevgilisi Ciara Princess Harris, Atatürk Havalimanı’na geldi. Birlikte görünmek istemeyen ikili ayrı ayrı pasaport kontrol noktalarından geçtiler.

Ciara Princess Harris'in de sevgilisi gibi görüntülenmemek için kapşonlu bir giysi tercih ettiği görüldü.

Ünlü rapçi AHL'de zor anlar yaşadı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000