23 Temmuz 2013, Salı 11:27:50

UÇAKTAKİ ÖLÜMÜN SIR PERDESİ ARALANIYOR

British Airways uçağının tekerlekleri arasında donarak ölen kişinin kimliği ortaya çıktı. 32 yaşındaki grafiker Hikmet Kömür’ün, 5 yıldır sevdiği İngiliz aşkı Lusi’ye ulaşmak için çılgın planı uyguladığı anlaşıldı.
  • Yalan bu haber inanmıyorum ben Abii sen yapmazsın bir kadın ugruna şaka dimii bu yeni aldık haberini bile duymamışız sen bizii bırakıp gittin mi şimdi canım abim geri dön sana yakışmadı bu .. Bir kadın ugruna asla yapmaZsın sen ben bilirim senii !! :( ;,( Seni özledik biz çok öZlemiştik
  • Atatürk havalimanı çiftlik mi oldu noldu elini kolunu sallayan aprona uçağa giriyor. İrana kaçak yolcu olayı, abd uçağında +1 yolcu, bu olay. Bilmediğimiz belkide neler var. Neler oluyor o istasyonda???
  • kacak gidecegine 5 yildan beri gorusuyosun insan bilet alir degermiydi elin gavuru icin? yazik yaZIK...
  • lusi de şimdi ne üzülüyordur allah bilir.
  • triskadan teyyare slm söyle tözene
  • bilen bilmeyen yorum yapiyor, yapmayiniz, komik duruma dusmeyiniz.
  • evet güvenlikten her geçişimizde ardışık 2 defa laptopları ayrı koyunuz diyen güvenliğin nerede olduğunu şimdi sormak istiyorum. Demekki güvenlik hikayeymiş....

Gazete HaberTürk'ten Hüseyin Şentürk'ün haberine göre; Geçtiğimiz hafta İstanbul-Londra seferini yapan British Airways uçağının iniş takımlarında, Londra Heathrow Havalimanı’na indikten sonra bir erkek cesedi bulundu. Ceset 32 yaşındaki grafiker Hikmet Kömür’e aitti ve aşkı için ölüm yolculuğuna çıkmıştı. Türkiye-İngiltere hattında trajediyle sonuçlanan yolculuğun hikâyesi 5 yıl önce başladı.

SIK SIK BULUŞTULAR

Hikmet Kömür, 6 yıl önce eşinden boşandı. Tatil bölgelerindeki şirketlerde grafiker olarak çalışıyordu. İnternetten evli ve 2 çocuklu Portekiz asıllı İngiliz Lusi M. ile tanıştı. Lusi ve Hikmet 5 yıl sık aralıklarla Türkiye’de buluştu. Lusi eşinden boşanmak için dava açtı. Son olarak 25 gün önce dava için İngiltere’ye gitti. Hikmet Kömür ise 15 gün önce yaklaşık 10 yıldır gitmediği İstanbul’a giderek ailesiyle görüştü. Geçtiğimiz hafta içinde de nereye gittiğini söylemeden evden çıktı. Bir daha da kimse kendisinden haber alamadı. Ta ki İngiliz polisinin cesedinin üzerinde çıkan cep telefonundan ulaştığı Lusi’nin telefonuna kadar.

‘BENİM İÇİN YAPTI’

İngiliz polisinin ulaştığı Lusi, “Benim yanıma gelmek isterken oldu. Onu ‘Böyle bir çılgınlık yapma’ diye defalarca uyardım” diye ifade verdi. Habertürk’ün ulaştığı Lusi, yaşadıklarını şöyle anlattı: “İngiliz polisi aradı, Hikmet’in üzerinde buldukları telefondan bana ulaştıklarını söyledi. Neler olduğunu sorduğumda öldüğünü bildirdiler. Daha birkaç hafta önce kocamla süren boşanma davası için Londra’ya geldim. Sürekli telefonla arayarak, kaçak yolla İngiltere’ye, yanıma gelmek istediğini söylüyordu. Her seferinde ‘Az kaldı sabret. Mahkeme kararı çıksın, hemen Türkiye’ye döneceğim’ diyordum. Ama boşanma davası sırasında bana destek olmak istediğini söylüyordu. Olaydan birkaç gün önce valiz içinde uçağa binip yanıma geleceğini bildirdi. Yine karşı çıkıp kabul etmedim. ‘Bir çılgınlık yapma’ dedim.”

‘Evlenmeyi planlıyorduk’

Hikmet Kömür’ün kendisine sürekli “Geldim”, “Geliyorum” gibi cep telefonu mesajları gönderdiğini ifade eden Lusi, “Tanıştığımız günden beri aramızdaki yaş farkına rağmen beni hep sevdi, ben de onu sevdim. Evlenmeyi planlıyorduk. Ama o bensizliğe 25 gün bile dayanamadı. Şimdi ben yapayalnız kaldım. Ölesiye sevdiğim adam beni bırakıp gitti. İlaçlarla ayakta duruyorum” dedi.

POLİS SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

Öte yandan İstanbul polisi, Hikmet Kömür’ün kardeşleri ve yakınlarının ifadelerine başvurdu. Kömür’ün Atatürk Havalimanı apronuna nasıl girdiği ve güvenlik çemberini nasıl aştığı da araştırılıyor. Polis, bunun için yardım eden olup olmadığını soruştururken, tüm kamera kayıtlarını inceliyor.

AİLESİ CENAZESİNİ İSTİYOR

İstanbul’daki acılı aile ise oğullarının yasını tutuyor. Aile oğullarının cenazesinin Türkiye’ye gönderilmesini istiyor. Ancak İngiliz yetkililerin Kömür kaçak yollarla ülkeye girdiği için bunu reddettiği iddia edildi.

UÇAKTAKİ ÖLÜMÜN SIR PERDESİ ARALANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Sürgün maraşlı ~ 10 yıl önce
Yalan bu haber inanmıyorum ben Abii sen yapmazsın bir kadın ugruna şaka dimii bu yeni aldık haberini bile duymamışız sen bizii bırakıp gittin mi şimdi canım abim geri dön sana yakışmadı bu .. Bir kadın ugruna asla yapmaZsın sen ben bilirim senii !! :( ;,( Seni özledik biz çok öZlemiştik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çiftlik mi? ~ 11 yıl önce
Atatürk havalimanı çiftlik mi oldu noldu elini kolunu sallayan aprona uçağa giriyor. İrana kaçak yolcu olayı, abd uçağında +1 yolcu, bu olay. Bilmediğimiz belkide neler var. Neler oluyor o istasyonda???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
kacak gidecegine 5 yildan beri gorusuyosun insan bilet alir degermiydi elin gavuru icin? yazik yaZIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbulli ya ~ 11 yıl önce
Ağzınıza sağlık valla.. Ama elin gavuru için lafı da beni çok güldürdü:)
?? ~ 11 yıl önce
vizeyi de sizden mi alacakti yoksa :)))
kemal ~ 11 yıl önce
lusi de şimdi ne üzülüyordur allah bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hikaye ~ 11 yıl önce
triskadan teyyare slm söyle tözene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi bitmediniz... ~ 11 yıl önce
bilen bilmeyen yorum yapiyor, yapmayiniz, komik duruma dusmeyiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenlik hikaye ~ 11 yıl önce
evet güvenlikten her geçişimizde ardışık 2 defa laptopları ayrı koyunuz diyen güvenliğin nerede olduğunu şimdi sormak istiyorum. Demekki güvenlik hikayeymiş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye güvenlik ~ 11 yıl önce
Helal olsun kardeş.
güvenlik hikaye ~ 11 yıl önce
Doğru söze ne denir.. Kolumdaki saate kadar çıkartıp 2 tane saatimin kırılmasına sebep olan annemin ayakkabılarını çıkarttırıp çıplak ayak gezdiren güvenlikler neredeymişler acaba?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000