22 Şubat 2010, Pazartesi 15:38:06

"Uçaklar herşeyi yapıyor, bir tek tokat atmıyor"

Cuma akşamlarının sevilen programı Fikir Fırtınası, bu haftada konuşulmayanları konuştu.
  • sayın oktay erdag olmadan fırtına az bir esinti olarak kalmakta.sefa bey yalnız kalıyor.oktay beyi özlemle beklemekteyiz.acil şifalar.
  • Sayın Kıdık İTÜ tarafından hazırlanan ve kendileri tarafından adına bilirkişi raporu denen ancak havacılar tarafından okunduktan sonra bilirkişi raporu hariç herşeye benzeyen ve normal bir trafik kazası tutanağını andıran baştan sona yanlışlarla ve yalanlarla dolu şu raporu yayınlarmısınız lütfen
  • ILS yaparken yaparken kenara çeker mcdonalds alırız bize de iyi olur.... bundan sonraki adım herhalde pist içine otel yapmak olur..
  • Birgen Air'in yurt dışındaki kazasından sonra özel sektörün yurt içindeki ilk kazası olması nedeniyle bu kazadan nemalanmak isteğen leş kargaları öyle bir bilgi kirliliği yarattıki hala herşey toz duman. Özellikle ATS'nin reklam giderlerininden pay almak isteğenler. PAS bilet peşinde olanlar. Sigorta şirketinin ölenlerin yakınlarına ödeğeceği paralardan yüksek komisyon almak isteğenler, en önemliside insanların acısı ve göz yaşı üzerinden reyting yapmak isteğenler ile girdiği tüm havacılık işlerinden kovulan avukatların kendilerini ispata çalışarak yine havacılığın şurasına burasına yamanmak istekleri ile bu uçağın parçalarını çalan bilir kişiler bir gün mutlaka hesap vereceklerdir. Kimsenin kuşkusu olmasın yoksa neden adelet varki.

Isparta kazası davasında son durum ne? Atatürk Havalimanı dibine yapılacak otele kim nasıl izin verdi? SunExpress Havayolları, Bursa hattından neden çekildi? THY’nin, futbol ve basketbol takımlarına sponsor olarak neyi amaçlıyor? Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki HABOM projesi ile ilgili önemli detaylar neler?

İşte Fikir Fırtınası'nın tamamı;

1.KISIM



2.KISIM

 

"Uçaklar herşeyi yapıyor, bir tek tokat atmıyor"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sayın oktay erdag olmadan fırtına az bir esinti olarak kalmakta.sefa bey yalnız kalıyor.oktay beyi özlemle beklemekteyiz.acil şifalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Kıdık İTÜ tarafından hazırlanan ve kendileri tarafından adına bilirkişi raporu denen ancak havacılar tarafından okunduktan sonra bilirkişi raporu hariç herşeye benzeyen ve normal bir trafik kazası tutanağını andıran baştan sona yanlışlarla ve yalanlarla dolu şu raporu yayınlarmısınız lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ILS yaparken yaparken kenara çeker mcdonalds alırız bize de iyi olur.... bundan sonraki adım herhalde pist içine otel yapmak olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birgen Air'in yurt dışındaki kazasından sonra özel sektörün yurt içindeki ilk kazası olması nedeniyle bu kazadan nemalanmak isteğen leş kargaları öyle bir bilgi kirliliği yarattıki hala herşey toz duman. Özellikle ATS'nin reklam giderlerininden pay almak isteğenler. PAS bilet peşinde olanlar. Sigorta şirketinin ölenlerin yakınlarına ödeğeceği paralardan yüksek komisyon almak isteğenler, en önemliside insanların acısı ve göz yaşı üzerinden reyting yapmak isteğenler ile girdiği tüm havacılık işlerinden kovulan avukatların kendilerini ispata çalışarak yine havacılığın şurasına burasına yamanmak istekleri ile bu uçağın parçalarını çalan bilir kişiler bir gün mutlaka hesap vereceklerdir. Kimsenin kuşkusu olmasın yoksa neden adelet varki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000