23 Haziran 2009, Salı 07:55:08

Uçak yakıtı çalan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Atatürk Havalimanı'na jet yakıtı taşıyan boru hattını delerek yakıt hırsızlığı yaptıkları ileri sürülen 3 zanlı adliyeye sevk edildi...
  • buda bir vatana ihanet ornegidir cok yazik,zavallilar.

Gözaltına alınan 11 kişiden 3'ü evrak üzerinden serbest bırakılırken 5'i de önceki gün adliyeye sevk edilmişti.

NATO boru hattıyla sevk edilen jet yakıtında eksik tesbit edilmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından 11 kişi gözaltına alınmıştı. NATO boru hattının geçtiği güzergah üzerinde araştırma yapan polis, bir işyerini kiralayarak görünürde oto yıkama dükkanı haline getiren zanlıların, dükkan içerisinden açtıkları delik ile boru hattına ulaşıp, jet yakıtı çaldıklarını belirlemişti. Zanlıların, yüzde 10 oranında motor yağı katarak bu jet yakıtını mazot haline getirip piyasaya sürdükleri ileri sürülmüştü. 
 
Bir minibüs ile bir kamyoneti tanker haline getirerek bu yakıtı müşterilerine ulaştırdıkları ileri sürülen 11 zanlıdan 3'ü, ifadelerine başvurulduktan sonra Emniyet Müdürlüğü'nden serbest bırakılmıştı. Önceki gün 5 zanlı adliyeye sevk edilirken işlemleri bugün tamamlanan diğer 3 zanlı da Küçükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Uçak yakıtı çalan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
buda bir vatana ihanet ornegidir cok yazik,zavallilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000