27 Ocak 2009, Salı 09:21:32

THY’nin ilk ünlü ‘First Class’ yolcusu kim oldu?

Jet Airways’tan kiraladığı Boeing 777-300 ER’ların gelmesiyle geçtiğimiz ay ‘First Class’ uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları’nın ilk ünlü ‘Firts Class’ yolcusu da belli oldu.
  • Bob marley kardeşim sana thy çalışanlarının maaşlarımı batıyor ağzına dolamışsın parada para.alacak tabi.sen git bu piyasanın dışında kaç para alıyor millet bak . kaç milyon dolarlık uçakları uçuracaksın sonrada asgari ücrete çalışacaksın.Oldu canım Bob Marleycim
  • Sn. Aksüt veya imkanı olan herkes uçabilir. Ama toplumsal ölçülere göre değerlendirdiğimizde FC uçanların ; ne kadar gelirleri olduğu, ne kadar vergi verdikleri , kaç bordrolu çalıştırdıkları veya gelir kaynaklarının ne olduğunun sorgulanması da çok normaldir. Bu soruların cevaplarında uyum olsa idi, bu yazılanlara da gerek kalmazdı.
  • Herhangi bir haberde bahsi geçen kişilere bu kadar saldırgan davranmak, uçakta kullandıkları koltuklar konusunda aşağılamak, sanki ekonomik krizin suçluları gibi yansıtmak biraz gereksiz geliyor. Aynı ekonomik düzeyde olsaydık economy de mi uçardık? Ne Sulhi bey ne de Sibel Hanım benim paramla bilet almadılar, uçtukları classla ilgili yorum da yapmıyorum.
  • ILAVUZ'!!!!!!!
  • Bob Marley rumuzlu arkadaşım Sen milletin maaşıyla bilip bilmeden ilgileneceğine Türkçenin yazım ılavuzunu al da onu öğren bence.
  • savurganlığın daniskası bu kadar olur zaten. arkadaşlara katılıyorum bu kriz ortamında işçi den tasarruf diye yüzlerce kişiyi ekmeksiz bırakanlar hiç düşünmeden first class uçmayı iyi biliyorlar. yazık
  • haberi dogur okuyun ilk unlu diyor ilk yolcu degil..web uhkm den bakarsanız her ucusta bazen 1 bazen 4-5 tane first oluyor...
  • İLK FIRST KLAS YOLCU OLMUŞ SULHİ ABİM.TABİ BUNDA SİBEL BACININDA PAYI VARDIR.ASLINDA OLSUN EN AZINDAN TK DA PARA KAZANSIN BARİ BU İŞLERDEN BİRAZ.YOKSA NASIL VERCEK ÇALIŞANINA 3 MİLYAR PARAYI!!!
  • Kimse ucmaz diyenler simdi de niye ucuyorsunuz diye ucanlari elestirmeye basladilar.Catlayin. Daha parasini dagitanlar olacak ve biz de kazanacagiz insallah.
  • savurun paraları harcayın havalara saçın millet yiyecek ekmek bulamazken dünün sulukuleden gelen insanı geçmişini unuttu firstlerde klüplerde şampanyalarla paralarınızı savurun kriz gelmiş size ne her türlü savurganlığı yaparsınız sonra kriz var diye 3 kuruş verdiğiniz insanları kapının önüne koyarsınız tebrik ederim sizleri yakında utanmaz ekmek yoksa pasta yesin millet dersiniz

Sulhi AksütTürk Hava Yolları’nın Hintli havayolu şirketi Jet Airways’ten kiraladığı Boeing 777-300 ER tipi uçakların ilk ünlü first class yolcusu Sibel Can’ın Kocası Sulhi Aksüt ve küçük oğlu Emir Aksüt oldu.

Bu sabah TK 1979 sefer sayılı uçuşla İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra’ya giden işadamı Türk Hava Yolları’nın ilk ünlü “First Class” yolcusu oldu.

İş adamı Sulhi Aksüt ve oğlu Emir uçuştan iki saat önce evinden Mercedes otomobille alındı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Prime Class hostesleri tarafından karşılanan iş adamı, sıra beklemeden güvenlik kontrolünden geçtikten sonra golf arabasıyla uçağın kalkış saatini beklemek üzere özel salona götürüldü. Burada bir süre dinlenen Aksüt, uçağın kalkış saatine yakın birinci sınıf kabinine alınarak yolculuğuna başladı. Öte yandan uçakta  ‘First Class’ yolcu olarak sadece Sulhi Aksüt ve oğlu Emir’in olduğu öğrenildi.

UYARI

THY’nin ilk ünlü ‘First Class’ yolcusu kim oldu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

teknik inspector ~ 15 yıl önce
Bob marley kardeşim sana thy çalışanlarının maaşlarımı batıyor ağzına dolamışsın parada para.alacak tabi.sen git bu piyasanın dışında kaç para alıyor millet bak . kaç milyon dolarlık uçakları uçuracaksın sonrada asgari ücrete çalışacaksın.Oldu canım Bob Marleycim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 15 yıl önce
Sn. Aksüt veya imkanı olan herkes uçabilir. Ama toplumsal ölçülere göre değerlendirdiğimizde FC uçanların ; ne kadar gelirleri olduğu, ne kadar vergi verdikleri , kaç bordrolu çalıştırdıkları veya gelir kaynaklarının ne olduğunun sorgulanması da çok normaldir. Bu soruların cevaplarında uyum olsa idi, bu yazılanlara da gerek kalmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algı ~ 15 yıl önce
Herhangi bir haberde bahsi geçen kişilere bu kadar saldırgan davranmak, uçakta kullandıkları koltuklar konusunda aşağılamak, sanki ekonomik krizin suçluları gibi yansıtmak biraz gereksiz geliyor. Aynı ekonomik düzeyde olsaydık economy de mi uçardık? Ne Sulhi bey ne de Sibel Hanım benim paramla bilet almadılar, uçtukları classla ilgili yorum da yapmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeşil ~ 15 yıl önce
ILAVUZ'!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krg ~ 15 yıl önce
Bob Marley rumuzlu arkadaşım Sen milletin maaşıyla bilip bilmeden ilgileneceğine Türkçenin yazım ılavuzunu al da onu öğren bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 15 yıl önce
savurganlığın daniskası bu kadar olur zaten. arkadaşlara katılıyorum bu kriz ortamında işçi den tasarruf diye yüzlerce kişiyi ekmeksiz bırakanlar hiç düşünmeden first class uçmayı iyi biliyorlar. yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
riketsia ~ 15 yıl önce
haberi dogur okuyun ilk unlu diyor ilk yolcu degil..web uhkm den bakarsanız her ucusta bazen 1 bazen 4-5 tane first oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
İLK FIRST KLAS YOLCU OLMUŞ SULHİ ABİM.TABİ BUNDA SİBEL BACININDA PAYI VARDIR.ASLINDA OLSUN EN AZINDAN TK DA PARA KAZANSIN BARİ BU İŞLERDEN BİRAZ.YOKSA NASIL VERCEK ÇALIŞANINA 3 MİLYAR PARAYI!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 15 yıl önce
Kimse ucmaz diyenler simdi de niye ucuyorsunuz diye ucanlari elestirmeye basladilar.Catlayin. Daha parasini dagitanlar olacak ve biz de kazanacagiz insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b727-200 ~ 15 yıl önce
savurun paraları harcayın havalara saçın millet yiyecek ekmek bulamazken dünün sulukuleden gelen insanı geçmişini unuttu firstlerde klüplerde şampanyalarla paralarınızı savurun kriz gelmiş size ne her türlü savurganlığı yaparsınız sonra kriz var diye 3 kuruş verdiğiniz insanları kapının önüne koyarsınız tebrik ederim sizleri yakında utanmaz ekmek yoksa pasta yesin millet dersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000