24 Haziran 2014, Salı 14:01:43

TEDAVİSİ SONA ERDİ ÜLKESİNE GÖNDERİLDİ

Geçtiğimiz haftalarda Atatürk Havalimanı'nda kalp krizi geçirdikten sonra ilk müdahalesi Port Clinic tarafından yapılan, daha sonra ise yoğun bakıma alınan David Alexander, yoğun bakımdan çıkarak ülkesine gönderildi.
  • turkiye emegin,cabanin,insanligin asla ve asla deger gormedigi bir ulke ! maalesef saglikci arkadaslar da diger emekciler gibi hak ettiklerini hicbir zaman alamayacaklar !
  • Insan hayatı kurtarıyorlar. Düşük maaş alıyorlar büyük bir haksızlık bu, futbolcuların aldığı maaşı sağlık ekipleri hak ediyor. Futbolcuların yaptığı bir önemi ve anlamı yok.
  • Olay gunü oradaydım..yolcuya 45 dakıka aralıksız kalp masajı yapan resımdekı arkadasın muhakkak en büyük odulle onurlandırılması lazım..en büyük pay onun..
  • Emeği geçen herkesden Allah razı olsun.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Cenevre uçağını beklerken geçirdiği kalp krizi esnasında kalbi duran UEFA’nın üst düzey yöneticilerinden Taylor David Alexander, PortClinic acil müdahale ekibi tarafından yapılan müdahale ile hayata geri döndürülmüştü.

45 dakika boyunca uygulanan CPR müdahalesi  sonucunda hayata geri döndürülen Taylor David, Türkiye’de ki özel bir hastanede yaklaşık iki hafta yoğun bakımda kaldı.

Sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giden UEFA temsilcisinin tedavisine kendi ülkesinde devam etmek üzere, yine Atatürk Havalimanı'ndan PortClinic ekibinin gözetimi altında, hava ambulansına kadar eşlik edilerek uğurlandı.



TEDAVİSİ SONA ERDİ ÜLKESİNE GÖNDERİLDİ

Yorumlar

! ~ 10 yıl önce
turkiye emegin,cabanin,insanligin asla ve asla deger gormedigi bir ulke ! maalesef saglikci arkadaslar da diger emekciler gibi hak ettiklerini hicbir zaman alamayacaklar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Insan hayatı kurtarıyorlar. Düşük maaş alıyorlar büyük bir haksızlık bu, futbolcuların aldığı maaşı sağlık ekipleri hak ediyor. Futbolcuların yaptığı bir önemi ve anlamı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Olay gunü oradaydım..yolcuya 45 dakıka aralıksız kalp masajı yapan resımdekı arkadasın muhakkak en büyük odulle onurlandırılması lazım..en büyük pay onun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Emeği geçen herkesden Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000