03 Temmuz 2013, Çarşamba 10:30:07

SKYTEAM ATATÜRK HAVALİMANI'NDA

Skyteam Üye Havayolları Business sınıfı yolcularının seyahat deneyimlerini zenginleştiriyor.
  • İlk üç harfi SKY .Görgülülerle bir baglantısı yoktur umarım.Çunkı bir suru calısanın hakkı veya yenmıs paraları sözkonusu.İnsanın tüyleri diken diken oluyor.

Skyteam Global Ortaklığı Atatürk Havalimanı’nda yeni Dinlenme Salonu’nu hizmete sundu. Bu ortaklığa üye olan 10 havayolundan herhangi biri ile seyahat eden Elite Plus, First ve Business Sınıfı yolcular yeni dinlenme salonundan faydalanabilecekler. Salonda her yıl 70.000’den fazla yolcunun ağırlanması bekleniyor.

TAV ''primeclass'' tarafından işletilen Skyteam’in İstanbul’daki salonu, Skyport adı altında geliştirilen havalimanı deneyimini iyileştirme projesinde önemli bir adım. Skyteam üye havayollarının tüm dünya havalimanlarında aynı donanımlara sahip olmasını hedefleyen Skyport, yolcuların seyahat deneyimlerini yüksek kalitede olmasını amaçlıyor. Bu proje kapsamında 2013 sonunda Sidney’de ve 2014 yılında Bejing’de de yeni Skyteam Salon’ları hizmete sunulacak.

Yeni salon, ortaklığın temelini oluşturan ‘caring more about you – sizin için daha fazla’ felsefesiyle de örtüşüyor. 1217 Mimarlık, Hale Şener tarafından tasarımı yapılan SkyTeam Lounge, 350 metrekare ve aynı anda 90 yolcu ağırlama kapasitesine sahip. Salonda çalışma bölümünde Wi-Fi bağlantısı ve yazıcı kullanımı; dinlenme bölümünde oksijen barı ve masaj koltukları; yemek bölümünde açık büfe yemek servisi ve bar; 70’den fazla elektrik güç kaynağı ve okuma bölümü bulunuyor.

Skyteam’in İlk hizmete sunduğu Londra Heathrow Terminal 4’deki salonu örnek alınarak inşa edilen salon yuvarlak tasarımlı modern mobilyalara ve bronz malzemeden yapılmış özel Skyteam aydınlatmasına sahip. Dört duvarının ikisinde yer alan büyük pencereler doğal ışık aydınlatmasına imkan sağlarken üçüncü duvarda yer alan ‘canlı duvar’ çeşitli bitkilerden oluşan dikey bir orman görünümüyle ile doğal bir ortam sunuyor. Çalışan veya sadece dinlenen yolculara uygun bir ortam sağlamak amacıyla televizyon sistemi ayrı bir odada bulunmakta.

“Sunduğumuz yenilikleri arttırmak amacıyla açılan yeni salon, yolcularımıza daha iyi servis verme imkanı oluşturacak ve İstanbul’a uçuş yapan üye havayollarımıza ortak bir sinerji sağlayacaktır” diyen Skyteam Managing Director’ı Michale Wisburn, “Türkiye dünyanın en hızlı gelişen ekonomilerinden biri ve Skyteam ortak havayollarının İstanbul’a yaptığı global bağlantıları ile yatırımımız bu dinamik pazarda gücümüzü arttıracaktır” dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na uçuş yapan Skyteam Ortak Havayolları: Aeroflot, Air France, Alitalia, China Southern, Delta Hava Yolları, Kore Havayolları, KLM, Middle East Airlines (MEA), Tarom and Suudi Arabistan Havayolları.








 

SKYTEAM ATATÜRK HAVALİMANI'NDA

Yorumlar

Sky/Dıspatch ~ 11 yıl önce
İlk üç harfi SKY .Görgülülerle bir baglantısı yoktur umarım.Çunkı bir suru calısanın hakkı veya yenmıs paraları sözkonusu.İnsanın tüyleri diken diken oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhterem ~ 11 yıl önce
SKYTEAM diye bir zahmet google baksan derim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000