23 Kasım 2017, Perşembe 18:20:17

Şirketten flaş 3 bin TL açıklaması; "Biz de şikayetçiyiz"

Seyahat şirketinin sahibi Emre Rıdvanoğulları, gidiş-dönüş ücretinin 600 lira olması gerekirken, çalışanın evrakta oynama yaptığını ve 3 bin lirayı kredi kartından çektiğini kaydetti.
  • sorun ingilizin ses çıkarması başka bir şey değil. burada dönen dolapları yetkililer biliyor ve "engelleyemiyor" . köküne kibrit suyu. dış hatlardan gelince nedir öyle bağırıp hanutçulk yapan kitle. bi bitmediler.
  • Bu sorun içinde o kadar çok problem barındırıyor ki! En başta ahlaklı olmak, asgari ucretin 1500 lira olduğu ülkemizde gecinememe, sosyal meday ve tv lerden lüks özentisi tüketme ekonomisi, çabuk yol dan köşeyi donme ,patronun daha çok kazanma arzusu, yabancı düşmanlığı, müşteri 1 seferlik bi sorunları hepimiz biliyoruz. Atatürk havalimaninin içi simsar hanutcilar ile dolu dışı da ondan beter. Burasi turkiyenin vitrini , Bazı şeyleri insanın vicdanına bırakamazsın uygulayacaksin kanunu hukuku cezayı istinasiz bak ondan sinra nasıl düzelir. Ridvanogulları gibiler de cikar sov yapar eger devlet olarak yaptırımları uygulamazsan.
  • Vay be "bende magdurum" hikayesi.
  • hırsızın hiç mi suçu yok..???
  • Rıdvan bak oğlum!! burada sana kimse inanmamış ki bir tane senin lehine yorum yok. demek ki sen doğru konuşmuyorsun. senin çalışanın senden habersiz pos cihazından nasıl 3000 çeker. eminim o 3000 çekilirken avuçlarını ovuşturuyordun. sonra baktın pabuç pahalı hemen geri vites. çok uyanıksın çokk Rıdvannn. kazıklama milleti neyse onu al. uyanık geçinirken çarpılma rıdvann..
  • ulan Taksim'e insan 100 Euro'ya götürülür mü? sen nasıl Müslümansın Rıdvan? bu Rıdvan'ların hepsi şeytan mı oluyor acaba? Ahl de hergün en az 100 kişiyi metroya yönlendiriyorum.dışarıdaki çakallara inanmayın onlar kazıkçıdır diyorum. anladın mı Rıdvan efendi.??
  • CALISANINDAN DAHA HIRSIZ EVET VAKTIYLE BENIM BASIMADA GELDI SEREFSIZ BIR GARSON USKUDAR KANAAT LOKANTASINDA RRAMAZAN GUNU KALABALIGINDA HAVASI ILE IKI KAT PARA CEKMISTI KREDI KARTIMA O GUNDE KZUNELER OLDUGU ACELEMIZ OLDUGU ICIN ITIRAZ ETMEMISTIM ERTESİ HAFTA GIITITIGMDE KANAAT RESTORANA SU SU YEMEKLERIN FIYATINI TOPLARMISINIZ DEDIM SONRADA FATURA GOSTERDIM O ODA GAROSNUINDA DAHA YAGLI CIKTI DAHA HIRSIZX CIKMISTI BUNLAR HIRSIZ CETELERI BENIM ANLAMADIGIM BIR SEY HIRSIZLIK YAPMAK HARAM AYIP IGRENC BİR HAREKET HELE HELE BUNU PATRONUN YALAKALIGI ICIN YAPAMAK NE KADAR ASAGILIK NEKADR PISLIK BİR KARAKTER GOSTERISI ,SAYGILARIMLA
  • salla salla nasılsa tutan yok. kazıklayın önce milleti sonra kuru bir özür. size inanan yok.
  • hadi ordan yalancı.
  • attı yalanı severler inananı.

Atatürk Havalimanı'ndan Gebze'ye gidiş-dönüş yapan İngiliz turist Gary Stimson'dan 3 bin liralık ücret aldıklarına ilişkin basında çıkan iddialar üzerine yazılı açıklama yapan seyahat şirketinin sahibi Emre Rıdvanoğulları, durumun ofis çalışanının turistten fazla para almasından kaynaklandığını belirterek, Stimson'dan özür dilediğini bildirdi.

600 LİRA YERİNE 3 BİN LİRA

Rıdvanoğulları açıklamasında, 13 Kasım'da Atatürk Havalimanı'na gelen Stimson'ın Gebze’ye gidip gelmek üzere ofis çalışanı T. Ö.’den VIP araç talep ettiğini, gidiş-dönüş ücreti 600 lira olması gerekirken, çalışanın evrakta oynama yaptığını ve 3 bin lirayı kredi kartından çektiğini kaydetti.

Bu durumu haftalık kasa sayımında fark etmelerinin ardından söz konusu personelin 4 saat tekne ile yemekli boğaz turu, VIP araçla Gebze’de bulunan bir otele gidiş ve dönüş ücretinin buna dahil olduğunu kendisine aktardığını belirten Rıdvanoğulları, "Kasa sayımında ise toplam 2 bin 400 lira eksik çıkması sonucu personel cevap verememiştir. Bir sorun olduğunu fazla ücret alındığını fark ettiğim için hemen Gary Stimson ile iletişime geçmek istedik, lakin kendisine ulaşamadık. Bunun üzerine kamera kayıtları incelendi. Ülkemize misafir gelen Gary Stimson’dan fazla para alındığı kesinleşmiştir. Bunun yanında tahsilat makbuzunda oynama yaptığı, kötü niyetli olduğu, fazladan aldığı ücreti kendisinin aldığı ortaya çıktı. Ofis çalışanımız T. Ö.’nün tamamen kendi bireysel kararı ile yaptığı bu ART niyetli olaydan dolayı, ülkemize misafir olarak gelen Stimson’a karşı biz işverenleri ve ülkemizi mahcup etmiştir." ifadelerini kullandı.

"KONUYLA İLGİLİ ŞİKAYETLERİMİZİ ULAŞTIRDIK"

Rıdvanoğulları, sosyal medya üzerinden Stimson’un Türkiye’de ziyaret ettiği firmaya ulaştıklarını kaydederek, şöyle devam etti:

"Firma yetkililerinden ve Stimson’dan özür dileyerek, ücretin tamamını iade etmiş bulunmaktayım. Tekrar ülkemize gelmesi neticesinde Türk misafirperverliğini göstermek ve uzun süre misafir etmek isteriz. Bu olaydan sonra oluşan mahcubiyetimizden dolayı tüm ilgili birim ve kamu yönetiminden Rıdvanoğulları Seyahat İnşaat Limited Şirketi olarak özür dileriz. Bu tür olayların tekrarlanmaması için bütün tedbir ve önlemleri almış bulunmaktayız. Bu konuyla ilgili tüm şikayetlerimizi devletin ilgili makamlarına ulaştırdık."

Öte yandan, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün girişimleri sonucunda turist mağduriyetinin yaşanmasına neden olduğu belirtilen çalışanın, işten çıkartıldığı öğrenildi.

Şirketten flaş 3 bin TL açıklaması; "Biz de şikayetçiyiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

kadir ~ 6 yıl önce
sorun ingilizin ses çıkarması başka bir şey değil. burada dönen dolapları yetkililer biliyor ve "engelleyemiyor" . köküne kibrit suyu. dış hatlardan gelince nedir öyle bağırıp hanutçulk yapan kitle. bi bitmediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekonomi ~ 6 yıl önce
Bu sorun içinde o kadar çok problem barındırıyor ki! En başta ahlaklı olmak, asgari ucretin 1500 lira olduğu ülkemizde gecinememe, sosyal meday ve tv lerden lüks özentisi tüketme ekonomisi, çabuk yol dan köşeyi donme ,patronun daha çok kazanma arzusu, yabancı düşmanlığı, müşteri 1 seferlik bi sorunları hepimiz biliyoruz. Atatürk havalimaninin içi simsar hanutcilar ile dolu dışı da ondan beter. Burasi turkiyenin vitrini , Bazı şeyleri insanın vicdanına bırakamazsın uygulayacaksin kanunu hukuku cezayı istinasiz bak ondan sinra nasıl düzelir. Ridvanogulları gibiler de cikar sov yapar eger devlet olarak yaptırımları uygulamazsan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Vay be "bende magdurum" hikayesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hırsız ~ 6 yıl önce
hırsızın hiç mi suçu yok..???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vst ~ 6 yıl önce
Rıdvan bak oğlum!! burada sana kimse inanmamış ki bir tane senin lehine yorum yok. demek ki sen doğru konuşmuyorsun. senin çalışanın senden habersiz pos cihazından nasıl 3000 çeker. eminim o 3000 çekilirken avuçlarını ovuşturuyordun. sonra baktın pabuç pahalı hemen geri vites. çok uyanıksın çokk Rıdvannn. kazıklama milleti neyse onu al. uyanık geçinirken çarpılma rıdvann..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tazmania ~ 6 yıl önce
ulan Taksim'e insan 100 Euro'ya götürülür mü? sen nasıl Müslümansın Rıdvan? bu Rıdvan'ların hepsi şeytan mı oluyor acaba? Ahl de hergün en az 100 kişiyi metroya yönlendiriyorum.dışarıdaki çakallara inanmayın onlar kazıkçıdır diyorum. anladın mı Rıdvan efendi.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HIRSIZ PATRON ~ 6 yıl önce
CALISANINDAN DAHA HIRSIZ EVET VAKTIYLE BENIM BASIMADA GELDI SEREFSIZ BIR GARSON USKUDAR KANAAT LOKANTASINDA RRAMAZAN GUNU KALABALIGINDA HAVASI ILE IKI KAT PARA CEKMISTI KREDI KARTIMA O GUNDE KZUNELER OLDUGU ACELEMIZ OLDUGU ICIN ITIRAZ ETMEMISTIM ERTESİ HAFTA GIITITIGMDE KANAAT RESTORANA SU SU YEMEKLERIN FIYATINI TOPLARMISINIZ DEDIM SONRADA FATURA GOSTERDIM O ODA GAROSNUINDA DAHA YAGLI CIKTI DAHA HIRSIZX CIKMISTI BUNLAR HIRSIZ CETELERI BENIM ANLAMADIGIM BIR SEY HIRSIZLIK YAPMAK HARAM AYIP IGRENC BİR HAREKET HELE HELE BUNU PATRONUN YALAKALIGI ICIN YAPAMAK NE KADAR ASAGILIK NEKADR PISLIK BİR KARAKTER GOSTERISI ,SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haydar mayk ~ 6 yıl önce
salla salla nasılsa tutan yok. kazıklayın önce milleti sonra kuru bir özür. size inanan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mayk ~ 6 yıl önce
hadi ordan yalancı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kandırıkçı ~ 6 yıl önce
attı yalanı severler inananı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000