28 Ağustos 2013, Çarşamba 13:05:28

ORHAN BİRDAL'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, 18 havalimanının terminal binası yapımı ve yenileme çalışmaları için 923 milyon lira harcanacağını bildirdi.
  • LTBQ sen nerelisin ? Hic k.marasa uctun mu Pilotun icagi manuell indirdini biliyor musun pistin 2300m oldugunu bioiyor musun. Ils takilamadigni biliyor musun? Onun icin o arkadas Narli Havalimani yapilsin diyor. Cok önemli bunun Sn. Orhan Birdal %100 bildigni biliyorum sn. binali yildirimda biliyor herkes ondan onay bekliyor bu havalimanini yap-islet devret modeli ile yapmaya zaten hazir KMTSO
  • Kahramanmarasta hicbir aktiv Milletvekili yokki Narli dediler hicbir tik yok yine bakiyorum en büyük yatirim gaziantepe. gazianteplilere helal olsun Mv. calisiyor allah icin. Edeler sosyal medyadan lobby yapin hicbir maras gazetesinde ve radyosunda devamli narli havalimani yapilsin veya yapilmasin diye lobby yapilmiyor. Mv. bir kere aciklama yapiyor hic kimse arkasinda durmuyor onlar ohh bunlar konuyu unutdurdu diyor olmas pesini birakmamak lazim
  • evet uşak havalimanına hava gazı yatırımı var hava almaya devam hava yolun halkın yoluydu değil mi unutmuşum
  • SAMSUNU DA ÜVEY EVLAT YERİNE KOYDUNUZYA HELAL OLSUN
  • Kahramanmaraş üvey mi? 1 milyonluk sanayi sehri ulkenin 16. Büyük ekonomisi.30 bin üniversite öğrencisi 35 bin mülteci ve 600 nato alman askeri bulunan koca Maraş in havaavalini ahirdan farki yok utanıyorum hukumete en fazla destek veren illerin basinda civi cakmadiniz yaziklar olsun.evet maras havaalani terminal binasi ahirdan farksiz
  • Sivas havaalani tuvaleti kadar büyüklüğündeki tokat havaalani neden listede yok?Tokat in pasif milletvelilleri oldugu surece tokat kaybetmeye mahkum...
  • TOKAT ÜVEY RVLATMI???
  • Veni vidimisin nesin. Güya ukala ukala sezarın sözünü buraya çivelimişsin. Ne kadar kıskanç ve dar görüşlüsün. Yok sukagodan geldinmi falan. Edepsizce bir söz. Senin gibiler Türkiyenin dışına çıkmaya cesaret edemezken, çalışmayı sevenler sikagoyada çinede giderler. (TAHABEY)
  • vay sayın başkanım geldin mi şikago'dan? yoksa çok beğendin de uzattın mı görevini oradan mı beyan veriyorsun? bu arada nasıl,güzel mi oralar?

Birdal, hava yolunu kullanan yolcu sayısı her geçen gün artan ve rekorlara imza atılan Türkiye'de havalimanlarında yürütülen yenileme çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ağrı, Kars, Mardin ve Balıkesir-Koca Seyit havalimanlarının yeni terminal binaları için 163 milyon lira yatırım yapacaklarını belirten Birdal, söz konusu terminal binalarının bu yıl hizmete alınmasının planlandığını söyledi.

Birdal, Tekirdağ-Çorlu Havalimanının Pist Apron Taksirut (PAT) sahalarının genişletilmesi ve onarımı için 25 milyon lira yatırım yapılacağını ifade etti. Diyarbakır Havalimanı apron ve taksi yolu yapımına 28 milyon lira, Esenboğa Havalimanı hızlı taksi yolları ve apron yapımına 57,5 milyon lira, Milas-Bodrum Havalimanı taksi yolunun piste dönüştürülmesi ile hızlı taksi yolu yapımına 26,6 milyon lira, Gaziantep Havalimanı apron genişletilmesi işine 4 milyon kaynak ayrıldığını bildiren Birdal, söz konusu havalimanlarındaki işlerin bu yıl tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Birdal, 3,7 milyon liralık yatırım gerektiren Hatay Havalimanı teknik blok ve kule yapımı işinin de bu yıl tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Orhan Birdal, 2014'te toplam maliyetleri 257 milyon lirayı bulan Konya, Van-Ferit Melen, Diyarbakır havalimanları terminal binalarının hizmete alınmasının amaçlandığını belirterek, şöyle devam etti:

"PAT sahası yatırımlarında ise 22,2 milyon lira yatırım tutarında Sinop Havalimanı Pist Onarımı ve Tevsii ile Yeni Apron ve Taksi Yolu Yapımı, 20,7 milyon lira yatırım tutarında Çanakkale Havalimanı Pist Uzatılması, Genişletilmesi ve PAT sahalarının onarımı, 266,9 milyon lira yatırım tutarında Atatürk Havalimanı PAT Sahaları Onarımı ve Tevsii ile 22,5 milyon lira yatırım tutarında Gaziantep Havalimanı Pist Rehabilitasyonu işlerinin de 2014 yılında tamamlanması planlanıyor."

Birdal, 20,4 milyon lira yatırım tutarındaki Amasya-Merzifon, Denizli-Çardak, Kars, Mardin, Diyarbakır ve Hatay havalimanları itfaiye ve garaj binaları yapımı ile 5,1 milyon lira yatırım tutarında devam eden Sivas-Nuri Demirağ Havalimanı Teknik Blok ve Kule Yapımı işinin de gelecek yıl tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

ORHAN BİRDAL'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

LTBQya ~ 11 yıl önce
LTBQ sen nerelisin ? Hic k.marasa uctun mu Pilotun icagi manuell indirdini biliyor musun pistin 2300m oldugunu bioiyor musun. Ils takilamadigni biliyor musun? Onun icin o arkadas Narli Havalimani yapilsin diyor. Cok önemli bunun Sn. Orhan Birdal %100 bildigni biliyorum sn. binali yildirimda biliyor herkes ondan onay bekliyor bu havalimanini yap-islet devret modeli ile yapmaya zaten hazir KMTSO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maras ~ 11 yıl önce
Kahramanmarasta hicbir aktiv Milletvekili yokki Narli dediler hicbir tik yok yine bakiyorum en büyük yatirim gaziantepe. gazianteplilere helal olsun Mv. calisiyor allah icin. Edeler sosyal medyadan lobby yapin hicbir maras gazetesinde ve radyosunda devamli narli havalimani yapilsin veya yapilmasin diye lobby yapilmiyor. Mv. bir kere aciklama yapiyor hic kimse arkasinda durmuyor onlar ohh bunlar konuyu unutdurdu diyor olmas pesini birakmamak lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Havalimanı yapılsın diye lobi yapılır.Yapılmasın diye yapılmaz!Sen elindekinin kıymetini bil.Gerekiyorsa iyileştirme yapılsın iste.Elde var 1 iken 2. istemek hangi aklın ürünü?Adıyaman,Antep,Osmaniyeyi NARLI yamı toplayacaksın?
üvey evlat ~ 11 yıl önce
evet uşak havalimanına hava gazı yatırımı var hava almaya devam hava yolun halkın yoluydu değil mi unutmuşum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF ~ 11 yıl önce
SAMSUNU DA ÜVEY EVLAT YERİNE KOYDUNUZYA HELAL OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
marasli ~ 11 yıl önce
Kahramanmaraş üvey mi? 1 milyonluk sanayi sehri ulkenin 16. Büyük ekonomisi.30 bin üniversite öğrencisi 35 bin mülteci ve 600 nato alman askeri bulunan koca Maraş in havaavalini ahirdan farki yok utanıyorum hukumete en fazla destek veren illerin basinda civi cakmadiniz yaziklar olsun.evet maras havaalani terminal binasi ahirdan farksiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah Vahhhh ~ 11 yıl önce
Kahramanmaraş gerçekten üvey evlatmış valla.. Bu hizmet karşılığında Akp'ye oy vermeye devam... Hedef 2300...
Tjk ~ 11 yıl önce
Sivas havaalani tuvaleti kadar büyüklüğündeki tokat havaalani neden listede yok?Tokat in pasif milletvelilleri oldugu surece tokat kaybetmeye mahkum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 11 yıl önce
Sadece Borajet'in ucus yaptigi bir havalimanina sence Terminal binasi dogru mu olur??? Bunun yerine farkli bir yatirim düsünülse???
TOKATLI ~ 11 yıl önce
TOKAT ÜVEY RVLATMI???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokat Havalimanı ~ 11 yıl önce
Tokat a yeni bir havalimanı yapılması gündemde eskisine yatırım yok...
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Veni vidimisin nesin. Güya ukala ukala sezarın sözünü buraya çivelimişsin. Ne kadar kıskanç ve dar görüşlüsün. Yok sukagodan geldinmi falan. Edepsizce bir söz. Senin gibiler Türkiyenin dışına çıkmaya cesaret edemezken, çalışmayı sevenler sikagoyada çinede giderler. (TAHABEY)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veni vidi vici ~ 11 yıl önce
vay sayın başkanım geldin mi şikago'dan? yoksa çok beğendin de uzattın mı görevini oradan mı beyan veriyorsun? bu arada nasıl,güzel mi oralar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000