17 Şubat 2015, Salı 11:58:52

ONUR AIR STUTTGART SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Onur Air, Almanya’daki 3. uçuş noktası olan Stuttgart’a tarifeli uçuşlara başlıyor.
  • EKİP PLANLADIĞINI İDDİA ETME DEPARTMANI KOMPLE GİTMEDİKÇE TÜM DÜNYAYA UÇSA NOLUR...
  • Ataturkten bu fiyatlara ucuyor emirates kalitesi bekliyor millet. Adana otobusle 20 saat yol cekiyor ustune 140 lira para veriyor.... Onurairle 50 tl bilet aliyor ye 1 saat ucuyor yarim saat rotar oldu diye bela okuyor koltuklara kiziyor.....Zararina ucuyor sirket yine millete yaranamiyor arkadas ama tabi onurairin kendini gelistirmesi lazim o ayri mesele. Ama insanlarda biraz insafli olmasi lazim gercekten... Turkiyede TK gibi devlet arkanda degise pegasus gibi sabanci milyar dolar yatirmiyosa Cankut Beyi taktir etmek lazim desteklemek lazim. Ama onurairin cok eksikleri var yonetim olarak kurumsallik olarak buda tartismasiz bir gercek...
  • Sen Sivas'a uçmadıktan sonra Stutgart'a uçsan da bir uçmasan da ... Stutgart ve Münih'te ne kadar çok Sivas'lı ve Tokat'lı var ama sizde pazar araştırması yapan adam sanırım Kayserili :)
  • Ya koltuk araligi darmis ikram ucretlyymis 50 liraya kac saatlik yol ucuyosun dunyadan haberin yok ey cahill egitt azcik kendini yada bilet fiyatlrna bk sirketlerin.hep bi karalama sirket buyuyor habetinnn altina koltuk araligi darmis yaziosunuz nealka
  • Koltuk aralığı dar diyen yolcularin poposu büyük olmasın sakın. ...
  • Allah kaza bela vermesin., helal ONURAIR!
  • EY KOLTUK ARALIGINDAN SİKAYET EDEN YOLCU, 50tl ye bilet alıyosunuz onuda 9 taksite böldürüyorusun sonra da cıkmıs onur air koltuk aralıgı dar dıyosun. BENDEN SANA TAVSIYE otobüse bin rahat rahat gelirsin geniş geniş hem 75 tl verirsin 4 kez mola verıyor ohh mis gibi 12 saatte gelirsin:))
  • Senin daha Almanyada ofisin bile yok.Iki adam yollamissin,biri zaten eskiden kalma dinazor.Hicbir is yapmaz bulana ask olsun.Cagri merkezine zaten dertten ulasamiyorduk.Simdi hic ulasamayiz.digeride simdilerde ortafa yok.ucmaksa eger sorun kuslarda ucuyor.sen önce hizmet ver.sonra böbürlen
  • hicbir cacik olmaz.sen kisin ams-dus-fra-cdg-vie basla sonrada muc dururkken str basla.hic yakismamis.
  • Takip edin beyler akabinde Muc,Txl,Ham gelecektir.Onur yoluna devam edecektir.

Onur Air, Almanya’daki 3. uçuş noktası olan Stuttgart’a tarifeli uçuşlara başlıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı ile Stuttgart arasında haftanın her günü düzenlenecek uçuşların biletleri vergiler dahil 59 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Tarifeli uçuş ağını büyütmeye devam eden Onur Air, 29 Mart 2015 günü başlayacak yaz tarifesiyle birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Alman otomobil endüstrisinin başkenti olarak bilinen Stuttgart’a uçuşlara başlıyor. Karşılıklı olarak düzenlenecek seferler haftanın her günü İstanbul’dan saat 11:15’te, Stuttgart’tan ise saat 13:55’te gerçekleşecek.

Yurt içinde 9 şehir ve Kıbrıs, Stuttgart’a bağlanıyor

Onur Air yolcuları İstanbul-Stuttgart arasında direkt uçabilmenin yanı sıra Adana, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon veya Lefkoşa ile Stuttgart arasında da Atatürk Havalimanı üzerinden uygun fiyatlarla günübirlik bağlantılı uçabilecek.

Stuttgart bilet fiyatları vergiler dahil 59 Euro’dan başlıyor

Yeni hattın açılışına özel ‘Stuttgart’ta müze turu fiyatına Stuttgart’ adıyla bir kampanya düzenleyen Onur Air, 17-22 Şubat 2015 tarihleri arasında satın almak koşuluyla 29 Mart 2015- 25 Ekim 2015 tarihleri arasındaki Istanbul-Stuttgart ve Stuttgart-İstanbul uçuşlarında vergiler dahil 59 Eurodan’dan başlayan fiyatlarla uçma imkanı sunuyor.

Bilet satış tarihleri: 17.02.2015 - 22.02.2015
Uçuş tarihleri: 29.03.2015 - 25.10.2015

Kampanya Koşulları:

- Kampanya Onur Air’in Stuttgart uçuşlarını kapsamaktadır.
- Kampanyalı ücretler tek yöndür ve hizmet bedeli dahil değildir.
- Kampanya direkt uçuşlar için geçerlidir.
- Promosyon ücretler için ön rezervasyon alınamaz, rezervasyon ve biletleme aynı anda yapılır.
- Promosyon biletlerde isim ve parkur değişikliği yapılamaz.
- Promosyon gidiş-dönüş biletlerde dönüş açık düzenlenemez, biletler açığa alınamaz.
- Satın alınan ilgili sınıf kuralları geçerlidir.
- Promosyon ücretli koltuklar sınırlı sayıda açılmıştır.
- Onur Air kampanya kuralları ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

ONUR AIR STUTTGART SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

NAFİLE ~ 9 yıl önce
EKİP PLANLADIĞINI İDDİA ETME DEPARTMANI KOMPLE GİTMEDİKÇE TÜM DÜNYAYA UÇSA NOLUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cankut Bey sagolsun ~ 9 yıl önce
Ataturkten bu fiyatlara ucuyor emirates kalitesi bekliyor millet. Adana otobusle 20 saat yol cekiyor ustune 140 lira para veriyor.... Onurairle 50 tl bilet aliyor ye 1 saat ucuyor yarim saat rotar oldu diye bela okuyor koltuklara kiziyor.....Zararina ucuyor sirket yine millete yaranamiyor arkadas ama tabi onurairin kendini gelistirmesi lazim o ayri mesele. Ama insanlarda biraz insafli olmasi lazim gercekten... Turkiyede TK gibi devlet arkanda degise pegasus gibi sabanci milyar dolar yatirmiyosa Cankut Beyi taktir etmek lazim desteklemek lazim. Ama onurairin cok eksikleri var yonetim olarak kurumsallik olarak buda tartismasiz bir gercek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sagolsun ~ 9 yıl önce
Neden Cankut bey sagolsun ki.Sirket onun degil ki.Almis parasini koymus cebine.50 tl ye ucuyorsa vardir bir hesabi. satarken ben 50 tl alirim ama bavulunu kaybederim, sistemlerim dogru duzgun calismaz seni yolda birakirim diyor mu?Biz acentelere hic onem vermiyor,Para Cankut beyinken zaten normal ucuslari durdurmustu,Kurumsallik cok iyi.15 yillik dinazorlar yerinde duruyor.ustelik terfii de ediyorlar.Onur dan baska yerde bir baltaya sap bile olamazlar.1 ay sonra Cankut mali gercek sahibine verince gorursun gununu.ucuzaa satiyorlarki ilerde ucusu durdurunca iade edecekleri para az olsun diyedir.
Sagolsun rumuzlu ~ 9 yıl önce
Sirketteki dinazorlarin baska yerde baltanin sapi degil yerdeki paspasin tozu olamayacaklarina ve ifade ettigin eksikliklere bende gonulden katiliyorum.ama 50 tl ye bilet satmanin Senin dusundugun gibi bir cakalligin bir sonucu olmadigini belirtmek isterim. Iran olayi bitti daha bosa yaftalamayin. eski sahibi felan yok su an tek sahip cankut baganadir.
sivaslı ~ 9 yıl önce
Sen Sivas'a uçmadıktan sonra Stutgart'a uçsan da bir uçmasan da ... Stutgart ve Münih'te ne kadar çok Sivas'lı ve Tokat'lı var ama sizde pazar araştırması yapan adam sanırım Kayserili :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stutgartli ~ 9 yıl önce
Arkadasim Onur piyasaya gore ucmuyor, stutgarta uygun personelleri vardi,ona hat acmislar iste.Onurun esas genel muduru boyle karar vermis.digerleri al maasini salla basini adamlar.
... ~ 9 yıl önce
Ya koltuk araligi darmis ikram ucretlyymis 50 liraya kac saatlik yol ucuyosun dunyadan haberin yok ey cahill egitt azcik kendini yada bilet fiyatlrna bk sirketlerin.hep bi karalama sirket buyuyor habetinnn altina koltuk araligi darmis yaziosunuz nealka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dar ~ 9 yıl önce
Koltuk aralığı dar diyen yolcularin poposu büyük olmasın sakın. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah kaza bela vermesin., helal ONURAIR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantar ~ 9 yıl önce
EY KOLTUK ARALIGINDAN SİKAYET EDEN YOLCU, 50tl ye bilet alıyosunuz onuda 9 taksite böldürüyorusun sonra da cıkmıs onur air koltuk aralıgı dar dıyosun. BENDEN SANA TAVSIYE otobüse bin rahat rahat gelirsin geniş geniş hem 75 tl verirsin 4 kez mola verıyor ohh mis gibi 12 saatte gelirsin:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen ~ 9 yıl önce
Senin daha Almanyada ofisin bile yok.Iki adam yollamissin,biri zaten eskiden kalma dinazor.Hicbir is yapmaz bulana ask olsun.Cagri merkezine zaten dertten ulasamiyorduk.Simdi hic ulasamayiz.digeride simdilerde ortafa yok.ucmaksa eger sorun kuslarda ucuyor.sen önce hizmet ver.sonra böbürlen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 9 yıl önce
hicbir cacik olmaz.sen kisin ams-dus-fra-cdg-vie basla sonrada muc dururkken str basla.hic yakismamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 9 yıl önce
Takip edin beyler akabinde Muc,Txl,Ham gelecektir.Onur yoluna devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ye ~ 9 yıl önce
Muc txl ve ham icin uygun adam yok. almanyadada bu kadar turk yok,zaten dogru duzgun hizmetleride yok.marta mudurlerde degisiyor,hadi bakalim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000