25 Nisan 2014, Cuma 16:13:27

ONUR AIR GAZİPAŞA'YA TEKER KOYDU

Geçtiğimiz Mart ayında Gazipaşa Havalimanı için uçuş iznini alan Onur Air, bugün ilk seferini gerçekleştirdi.
  • Hayırlı olsun alanya, da yaşayanlar icin cok güzel oldu umarım diğer firmalarda Gazipaşa ucarlar
  • Bir yerdende eksik kalsin THY herseyin kaymagini goturuyor zaten nedir bu hirs? Oldu olacak butun sirketler kapansin ellerindeki kirinti slotlarida thy ye versinler olsun bitsin bu is ! THY de ozel sirkettir artik gecin bu milli sirket ayagina ayricalikli gormeyi...
  • THY Atatürk'ten mutlaka başlamalı. Bu turizm için ve en iyi yurtdışı bağlantı sağlayan havayolumuz olduğundan boynunun borcu. Zarar etse bile uygun bekleme süresiyle hattı aktif tutmalı.
  • yaklaşık 4 sene çalıştım alanyada. istanbuldan alanyaya gitmek isteyen adam uçakla 1 saat gittiği yolun üstüne kara yoluyla 2 saat gidip anca varabiliyordu. atlas jet koyduğu ücretsiz servislerle burdan iyi müşteri kapmışken şimdi meydanın açılmasıyla onur air direk sefer koyarak büyük iş yaptı. yerleşik alman nüfusu hayli fazla olan ve hatta bir zamanlar il olması planlanan alanya'ya yılın herhangi bir döneminde doluluk oranının düşük olacağına ben ihtimal vermiyorum. hatta sezonda ek seferlerle bile karşılaşabiliriz. hayırlı uğurlu olsun.
  • tüm okurlara bir sorun olacak sizce Gazipaşa, İstanbul da ki Sabiha Gökçen gibi ileride Antalya'nın " Sabiha Gökçeni " olabilir mi?
  • deep of the man sin onurair yuru be kim tutar seni cekemeyenler kiskananlar catlasin
  • hocam durması nerde sıkıntı ya kaç kere uçtun meydana? pegasus genelde apron girişini bile geçmeden yavaşlayıp giriyor.elin norveçlisi hergün oslo'dan geliyor sen hala istemezük. azalarak bitin artık ya
  • THY başlayasıya kadar, kesinlikle müthiş bir doluluk yaşayacak. Çünkü Atatürk'e direk uçuş yok ve İstanbul'un Avrupa yakasına / yakasından seyahat edenler için tek alternatif. Ayrıca bölgede yerleşik yabancılar için Atatürk havalimanı bağlantılı uçuşlar için vazgeçilmez olacak. Gazipaşa - Atatürk hattı günde 3 seferi sezonda dolu kaldırır, kışın ise 2 seferi doldurur. Onur air en karlı hattını açtığının umarım farkındadır.
  • Ataturk havalimanindan ilk yaziyor, haber dogru. Okumadan yorum yazmasaniz keske. Gerci amaciniz belli...
  • Onur :)

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından geçtiğimiz Mart ayının sonlarına doğru Gazipaşa Havalimanı'na uçuş izni alan Onur Air, ilk seferini gerçekleştirdi.

8Q-210 sefer sayısıyla Atatürk Havalimanı'ndan 14.35'de kalkan TC-OBU tescilli Airbus 320 tipi uçakla Gazipaşa Havalimanı'na hareket eden Onur Air uçağı, 176 yolcusuyla beraber saat 15.50'de havalimanına teker koydu ve İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Gazipaşa Havalimanı'na uçan ilk şirket oldu.

Gazipaşa İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Onur, Genel Müdürü Teoman Tosun ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen ilk sefer, apronda pasta kesilerek kutlandı. 

Gazipaşa ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk yaptığı konuşmada; "Onur Air'in Gazişapa'ya uçuş başlatmasıyla İstanbul'un iki yakasını da bölgemize bağlamış olduk. Atatürk Havalimanı'ndan Gazşpaşa Havalimanı'na ilk uçuş yapan şirket oldu Onur Air. Teomen beyin nezdinde tüm Onur Air ailesine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun ise yaptığı kısa konuşmada: "Gazipaşa Havalimanı'na uçuşlarımıza bugün itibariyle başladık. Hayırlı olmasını diliyorum. Uçuşlarımız dönemsel değil, tarifeli olarak süreklilik arzedecek ve en kısa sürede Gazipaşa Havalimanı'a seferlerimizi artırmayı planlıyoruz. Planlarımız arasında Gazipaşa'yı yurtdışına bağlamak da var" dedi.

Öte yandan Onur Air, Atatürk Havalimanı'ndan Gazipaşa'ya tarifeli sefer düzenleyen ilk havayolu şirketi oldu.

















ONUR AIR GAZİPAŞA'YA TEKER KOYDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun alanya, da yaşayanlar icin cok güzel oldu umarım diğer firmalarda Gazipaşa ucarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozel ~ 10 yıl önce
Bir yerdende eksik kalsin THY herseyin kaymagini goturuyor zaten nedir bu hirs? Oldu olacak butun sirketler kapansin ellerindeki kirinti slotlarida thy ye versinler olsun bitsin bu is ! THY de ozel sirkettir artik gecin bu milli sirket ayagina ayricalikli gormeyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY Atatürk'ten mutlaka başlamalı. Bu turizm için ve en iyi yurtdışı bağlantı sağlayan havayolumuz olduğundan boynunun borcu. Zarar etse bile uygun bekleme süresiyle hattı aktif tutmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük iş ~ 10 yıl önce
yaklaşık 4 sene çalıştım alanyada. istanbuldan alanyaya gitmek isteyen adam uçakla 1 saat gittiği yolun üstüne kara yoluyla 2 saat gidip anca varabiliyordu. atlas jet koyduğu ücretsiz servislerle burdan iyi müşteri kapmışken şimdi meydanın açılmasıyla onur air direk sefer koyarak büyük iş yaptı. yerleşik alman nüfusu hayli fazla olan ve hatta bir zamanlar il olması planlanan alanya'ya yılın herhangi bir döneminde doluluk oranının düşük olacağına ben ihtimal vermiyorum. hatta sezonda ek seferlerle bile karşılaşabiliriz. hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gzp ~ 10 yıl önce
tüm okurlara bir sorun olacak sizce Gazipaşa, İstanbul da ki Sabiha Gökçen gibi ileride Antalya'nın " Sabiha Gökçeni " olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
oraya deniz doldurularak yapılacak bir havalimanı olmadığı sürece;bir başka deyimle o dağlar kuzeyde durduğu sürece o meydandan bir cacık olmaz.sezonda göstermelik bir kaç uçuş yapılır ilk kazada da kapanır.
BIRISI ~ 10 yıl önce
deep of the man sin onurair yuru be kim tutar seni cekemeyenler kiskananlar catlasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphpne uygulamasına ~ 10 yıl önce
hocam durması nerde sıkıntı ya kaç kere uçtun meydana? pegasus genelde apron girişini bile geçmeden yavaşlayıp giriyor.elin norveçlisi hergün oslo'dan geliyor sen hala istemezük. azalarak bitin artık ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 10 yıl önce
THY başlayasıya kadar, kesinlikle müthiş bir doluluk yaşayacak. Çünkü Atatürk'e direk uçuş yok ve İstanbul'un Avrupa yakasına / yakasından seyahat edenler için tek alternatif. Ayrıca bölgede yerleşik yabancılar için Atatürk havalimanı bağlantılı uçuşlar için vazgeçilmez olacak. Gazipaşa - Atatürk hattı günde 3 seferi sezonda dolu kaldırır, kışın ise 2 seferi doldurur. Onur air en karlı hattını açtığının umarım farkındadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekci sakin ~ 10 yıl önce
Ataturk havalimanindan ilk yaziyor, haber dogru. Okumadan yorum yazmasaniz keske. Gerci amaciniz belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hosgeldin ~ 10 yıl önce
Onur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000