19 Mayıs 2011, Perşembe 19:52:37

ONUR AIR ARIZA YAPTI ATATÜRK HAVALİMANI KARIŞTI...

Atatürk Havalimanı'nda Onur Air'e ait uçağın Antalya'dan gelişinde 6 saat gecikme olduğunu öğrenen yolcular Onur Air kontuarlarında bulunan vazoları yerlere attı, personelleri tartakladı.
  • pgs mi ? evet arkadaşlar hep zamanında kalkıyor fakat kapıları 45 dk 60 dk erken kapatıyor insanların aldığı kampanyalı indirimli biletleri işlem görmez hale getirip o arada bilet satıyor çok yüksek fiyatlara ... çalışanları inanılmaz suratsız cevap verme ihtiyacı duymuyorlar şikayet formu doldurmak istedik bize a4 kagıdı verdiler ... İlk defa şehiriçinde skyairlines favorimiz oldu inanılmaz bir güleryüz ve servis anlayışları var çok memnun kaldık tavsiye ederim
  • Teknik bir arızadır. Her havayolu şirketi için böyle durumlar meydana gelebilir. Tek fark gecikme yaşandığı zamanlar OnurAir yetkilileri açıklama yapmıyor.Yolcular arasındaki fark ise diğer OnurAir yolcuları günde 4-5 kez uçuş gerçekleştiren herşeyi bilen staraliance yi kuran kişilerdir.
  • THY ve Anadolu jet hizmet ve emniyette bir numaradır. Bunlar Türkiyede emniyet, hizmet seviyesi en iyi olan ve zamanında kalkış yapan yegane firmalardır. Mağdur olmak istemeyen yolcuların seyahatlerini daha dikkatli planlayarak Patron güdümünde olmayan Kurumsallaşmış firmaları tercih etmelerinin menfaatlerine olduğunu hatırlatırım.
  • Pegasus'da yüzde 95'e varan oranlarla zamanında kalkış vardır. Pegasus'da 6 saat gibi fahiş bir rötar asla olmaz. Bu yorumdan sonra tekmil Onur'cu ve Pegasuszede acente ciler türlü yorumlar yazabilir ama siz onlara inanmadan Pegasus'u tercih ediniz. Pegasus'un bir numaralı şirket amacı gecikmesiz uçuşdur. Onur yolcularına Pegasus'u denemelerini tavsiye ederiz.
  • herkes kendince haklı olabilir tamamda öncelikle orda kountarda olan personelin suçu hiç yoktur onlarda zaten istemez uçak geciksin nerden biliyosunuz o insanlarında o ucak yüzünden vardiyalarının uzmadığını, hangi havayoluyla ucuyorsanız onun temsilcisiyle muhattap olacaksınız daha da ileri gidip artislik yapanlar cok acelisi varsa elli tane şirket var alsınlar yeni bilet diğer havayollarıyla ucsunlar.sanki orada bagırıp cagıranlar hıc bır yere gec kalmamıs hıc bır işi için başka işini ertelememiş insanlarmı herkes once kendinden pay biçsin 50-60 tl ye bilet alıyosunuz sonra yedek ucak yokmu diyosunuz ....
  • Yıllarca o havalimanında ömür çürütmüş akabinde de Allahın izniyle kurtulmuş biri olarak birkaç söz söyleyim de içim rahatlasın Öncelikle şu arıza nedeniyle rötor varsa ordaki personelin suçu ne ama bunu o yolcuya anlatamassın insanlar havalimanına uçmak için geldiklerinde içlerine bir varlık giriyor herbiri başka bişi oluyor. ne desen patlayacak gibi yolcu psikolojisi de ne dersen de. ama şu da var o havayolu yetkilileri kıyamet kopsa yolcuya gelipte açıklama yapmaz, sinirler de gerilir haliyle. O yolcuları dövsen olmaz sövsen olmaz gene sen suçlu olursun dayak yesen yanına kalır kimse savunmaz, güvenlikmi onlar sadece alan bekçisi. ppolis cinayte olmadan gelmez offff off allah kolaylık versin.
  • İş yer ve uçuş personeline geldiğinde mangalda kül bırakmayan terminal personeli şimdi empati yapmanızın zamanı gelmedimi? Terminaller içinde farklı sektörlerde hizmet verenleri hakarete varan boyutlarda eleştirdiğinizde sorun yok ama iş Çelebi,TAV ve diğer firmalara gelince gönüllü savunmaya geçiyorsunuz.Neden hep başkalarını bilir bilmez eleştirmek yerine birazda kendinizi eleştirmiyorsunuz? Düşünüyorumda aynı uçak ile babanızın cenazesine yetişmeye çalışan bir insan olsanız ne yapacaktınız.RELAX RELAX diyerek kendinize bir kahve alıp köşedemi ekleyecektiniz?Ayıp.Biraz özeleştiri yapın.Yoksa sizin tercih ettiğiniz eleştiri yöntemini yolcularda tercih edecek.Kul hakkına riayet edin. Herkese iyi çalışmalar.
  • "Ne olur Onur 2 - 3 uçak daha havaalanında bekletsin" diyen sayın yorumcu. Siz oturduğunuz eve bir sey olur (Allah korusun, deprem, sel, yangın vs) diye 2 - 3 daire daha satın alıp, kiralayıp, içini dayayıp döşeyip boş tutar mısınız?
  • personelin dayak yemesi kadar yanlış bi şey olamaz. o yolcuyu neden uçağa alıyorlar ki ? bence o yolcular uçuşa kabul edilmemeliydi. hava limanı güvenliği nerede ? yazık değil mi o çocuklara ...
  • nurçin hn pgt ye geçeli kaç yıl oldu, onur da patlamadı pgt de :)))) herkes halinden memnun senin derdin ne ? çok merak ettim :) tüm yönetimi değiştiriyorsun, şirketi sen mi satın alıyorsun :)
Atatürk Havalimanı İç Hatlar Geliş Katı'nda yaşanan olayda; Onur Air'e ait İstanbul-Antalya seferini yapması planlanan uçak Antalya'dan gelerek İstanbul'dan yolcu alacaktı. Fakat uçak Antalya'dan kalkış esnasında motor arızası yaşadı.

Yaşanan motor arızası nedeniyle kabin ekibinin de otellerine geri döndüğü ve uçağın arızasının hala giderilmediği belirtildi.

15:00'da İstanbul'dan havalanması gereken uçağın 21:40'da İstanbul'a geleceğini öğrenen yolcular sinir krizi geçirdi. Atatürk Havalimanı'ndaki kontuarlar önünde toplanan 150'ye yakın Antalya yolcusu kontuarlarda bulunan çiçeklerin vazolarını yerlere atarak, yer hizmetlerine bakan Çelebi personelleriyle tartıştı. 

Kalabalık "Onur Air rezalet" "Yolcular burada personeller nerede" diyerek Atatürk Havalimanı İç Hatlar katında bulunan kontuarların üzerlerine çıktı. Bazı yolcuların sinir krizi geçirdiği görülürken, bazı yolcuların Çelebi personeline yumruk atmaya çalıştığı görüntülendi.

Yaşanan olayların ardından 20:15'te hazırlanan Onur Air'den bir başka uçağa bineceklerini öğrenen yolcular, daha sonra tartıştıkları kontuar görevlilerinden check-in yaptırarak uçağa geçtiler.










©AirportHaber.com Özel

ONUR AIR ARIZA YAPTI ATATÜRK HAVALİMANI KARIŞTI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

Misafir ~ 13 yıl önce
pgs mi ? evet arkadaşlar hep zamanında kalkıyor fakat kapıları 45 dk 60 dk erken kapatıyor insanların aldığı kampanyalı indirimli biletleri işlem görmez hale getirip o arada bilet satıyor çok yüksek fiyatlara ... çalışanları inanılmaz suratsız cevap verme ihtiyacı duymuyorlar şikayet formu doldurmak istedik bize a4 kagıdı verdiler ... İlk defa şehiriçinde skyairlines favorimiz oldu inanılmaz bir güleryüz ve servis anlayışları var çok memnun kaldık tavsiye ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teknik bir arızadır. Her havayolu şirketi için böyle durumlar meydana gelebilir. Tek fark gecikme yaşandığı zamanlar OnurAir yetkilileri açıklama yapmıyor.Yolcular arasındaki fark ise diğer OnurAir yolcuları günde 4-5 kez uçuş gerçekleştiren herşeyi bilen staraliance yi kuran kişilerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ve Anadolu jet hizmet ve emniyette bir numaradır. Bunlar Türkiyede emniyet, hizmet seviyesi en iyi olan ve zamanında kalkış yapan yegane firmalardır. Mağdur olmak istemeyen yolcuların seyahatlerini daha dikkatli planlayarak Patron güdümünde olmayan Kurumsallaşmış firmaları tercih etmelerinin menfaatlerine olduğunu hatırlatırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus'da yüzde 95'e varan oranlarla zamanında kalkış vardır. Pegasus'da 6 saat gibi fahiş bir rötar asla olmaz. Bu yorumdan sonra tekmil Onur'cu ve Pegasuszede acente ciler türlü yorumlar yazabilir ama siz onlara inanmadan Pegasus'u tercih ediniz. Pegasus'un bir numaralı şirket amacı gecikmesiz uçuşdur. Onur yolcularına Pegasus'u denemelerini tavsiye ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkes kendince haklı olabilir tamamda öncelikle orda kountarda olan personelin suçu hiç yoktur onlarda zaten istemez uçak geciksin nerden biliyosunuz o insanlarında o ucak yüzünden vardiyalarının uzmadığını, hangi havayoluyla ucuyorsanız onun temsilcisiyle muhattap olacaksınız daha da ileri gidip artislik yapanlar cok acelisi varsa elli tane şirket var alsınlar yeni bilet diğer havayollarıyla ucsunlar.sanki orada bagırıp cagıranlar hıc bır yere gec kalmamıs hıc bır işi için başka işini ertelememiş insanlarmı herkes once kendinden pay biçsin 50-60 tl ye bilet alıyosunuz sonra yedek ucak yokmu diyosunuz ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllarca o havalimanında ömür çürütmüş akabinde de Allahın izniyle kurtulmuş biri olarak birkaç söz söyleyim de içim rahatlasın Öncelikle şu arıza nedeniyle rötor varsa ordaki personelin suçu ne ama bunu o yolcuya anlatamassın insanlar havalimanına uçmak için geldiklerinde içlerine bir varlık giriyor herbiri başka bişi oluyor. ne desen patlayacak gibi yolcu psikolojisi de ne dersen de. ama şu da var o havayolu yetkilileri kıyamet kopsa yolcuya gelipte açıklama yapmaz, sinirler de gerilir haliyle. O yolcuları dövsen olmaz sövsen olmaz gene sen suçlu olursun dayak yesen yanına kalır kimse savunmaz, güvenlikmi onlar sadece alan bekçisi. ppolis cinayte olmadan gelmez offff off allah kolaylık versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İş yer ve uçuş personeline geldiğinde mangalda kül bırakmayan terminal personeli şimdi empati yapmanızın zamanı gelmedimi? Terminaller içinde farklı sektörlerde hizmet verenleri hakarete varan boyutlarda eleştirdiğinizde sorun yok ama iş Çelebi,TAV ve diğer firmalara gelince gönüllü savunmaya geçiyorsunuz.Neden hep başkalarını bilir bilmez eleştirmek yerine birazda kendinizi eleştirmiyorsunuz? Düşünüyorumda aynı uçak ile babanızın cenazesine yetişmeye çalışan bir insan olsanız ne yapacaktınız.RELAX RELAX diyerek kendinize bir kahve alıp köşedemi ekleyecektiniz?Ayıp.Biraz özeleştiri yapın.Yoksa sizin tercih ettiğiniz eleştiri yöntemini yolcularda tercih edecek.Kul hakkına riayet edin. Herkese iyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Ne olur Onur 2 - 3 uçak daha havaalanında bekletsin" diyen sayın yorumcu. Siz oturduğunuz eve bir sey olur (Allah korusun, deprem, sel, yangın vs) diye 2 - 3 daire daha satın alıp, kiralayıp, içini dayayıp döşeyip boş tutar mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
personelin dayak yemesi kadar yanlış bi şey olamaz. o yolcuyu neden uçağa alıyorlar ki ? bence o yolcular uçuşa kabul edilmemeliydi. hava limanı güvenliği nerede ? yazık değil mi o çocuklara ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nurçin hn pgt ye geçeli kaç yıl oldu, onur da patlamadı pgt de :)))) herkes halinden memnun senin derdin ne ? çok merak ettim :) tüm yönetimi değiştiriyorsun, şirketi sen mi satın alıyorsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000