09 Ocak 2009, Cuma 09:33:42

"OKAN BAYÜLGEN’İ KINIYORUZ"

Atatürk Havalimanı'nda polis tarafından imtiyaz gösterilerek çıkış yapan Okan Bayülgen'in olaya ilişkin yaptığı açıklama, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği tarafından kınandı.
  • Bakin sayin muhabirler saygi deger gazateci ler özel hayata saygi diye bir sey var...! sizler saygi duymaz iseniz sizede kimse saygi duymaz polisde sizden farkli degilya siradan bir vatandasa birakin yardim etmeyi birde illallah deditirler kürk kanlin olunca hadlerini bilmez gazatecilerin islerine karisirlar kendinizi bu kadar yormayin sizde o malum sahisla ilgili uzun süre haber yapmayin bakin nasil kuzu kuzu sizlere dogru yelken aciyor ama is sizin isiniz ama gerekli yerde bilahsa gece hayatinda görünmek istemiyenlere davranislarinizi gördükcede sizleri kinammak kendimi zor tutuyorum sizlerin yaptiginiz resmen taciz oluyor hic de hos olmuyor diyorum. Hal böyleyiken saygi göster saygi gör Diyor hosca kalin dost
  • ya arkadaslar biraz gercekci olun yok cantasında ne varmıs yok eroin mi tasiyomus nedir bunlar ya sanki o adam gelişden gecse gümrük durdurup cantasına bakacaktı \"aa bak okan gelmiş bakalım cantasında ne saklıyo\" diyeceklerdi dimi...el insaff..
  • hak eden birisi okan bey gerçekten kaliteli bir insan ve sanatçı bu ülkede onun gibiler gerçekten az sayıda
  • HAVA LİMANINDA NİCE HABERE KONU OLACAK MEVZU VARKEN SİZİN UGRASTIGINIZ ŞEYE BAK.HİÇ BAKTINIZMI YABANCILARA,GÖÇMENLERE ,VİZESİ GEÇMİŞ FAKAT BU ÜLKEYE ON BİNLERCE DOLAR YATIRIM YAPMIŞ İNSNALARIN HALİNE GÖRDÜKLERİ MUAMELEYE.POLİSİN GELEN TURİSTLERE NASIL MUAMELE YAPTIKLARINA.OKAN BAYULGENİ HABER YAPIN SİZ..
  • MAGAZİN HABERİ VE MAGAZİN MUHABİRLERİNE DÜNYA TARİHİNDE ZERRE İHTİYAÇ DUYULMAMIŞTIŞ.SİZE NE ADAMIN GİRİŞİNDEN ÇIKIŞINDAN.DAHA MÜHİM İŞ YOKMUŞ GİBİ.DÜNYA YIKILIYOR SİZİN DERDİNİZ NE????YAZDIKLARINIZ YALAN DOLAN.SORGULAYABİLENDE YOK.ASIL BEN SİZİ KINIYORUM.
  • bu okani varya hic sevmiyorum, nefret ediyorum ondan.
  • Önce Magazin Basini,birakin biraz bunlari,kendilerini bir tanisinlar.Onlarsiz bu Türkiy'e yasayacaktir.Ayrica her insanin bir özel hayati yokmudur?Buna saygi duymamiz gerekmezmi?Sayet bu kisiler,kendilerinin unutulmamasi icin,rol yapiyorlarsa o zaman basini kurban secmekteler.Sizlerde bu oyunun piyonu olmamalisiniz.
  • Bu adamı haber yapmanızı bile anlamıyorum! Böyle seviyesiz bir insanla muhatap bile olmamalı, görmezden gelmelisiniz bence. Birde aklınca basını suçluyor, terbiyesiz adam!
  • Haber "polisi kullanarak imtiyazlı geçiş hakkı kullanan Okan..." diye devam ediyor. Akıllı adam, aklını kullanmış, kınıyacaksanız ayrıcalık hakkı sağlayanları kınayın.
  • onların yaşamları sürekli gündemde olmak üzerine kurulu,tabiki bunun için elinden geleni (yani bu tür saçmalıkları) yapacaktır.Olan bunları bir halt sanıpda müsahama gösteren polislere olur..

Geçtiğimiz gün Roma’dan yeni evlendiği eşiyle birlikte Atatürk Havalimanı’nda polisi kullanarak kendisine imtiyazlı bir geçiş sağlayan Okan Bayülgen’i ve açıklamalarını İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği olarak kınıyoruz.

Hürriyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamaya ilişkin haberde Okan Bayülgen, "Karımın 39 derece ateşi vardı. O şekilde görüntü vermek istemedik” şeklinde yayınlanan haberdeki  “Ancak gazeteci arkadaşlar ısrarlı ve laubali sorular sorunca” ve “havaalanında dolaşma hakkı olan gazeteci arkadaşlar, daha mühim şeylerle uğraşmalı..." cümleleri tarafımızca esefle karşılanmıştır. Kendisine hiçbir gazetecinin soru sorma gibi bir durumu olmamıştır. Bayülgen’in bu açıklaması bir yalandır.

Kaldı ki habere konu olan gün “havalimanı muhabirleri” kendilerini 20 metre uzaktan takip ederek görüntülemiş ve kesinlikle soru-cevap gibi bir temas olmamıştır. Okan Bayülgen’in pasaport kontrolü sırasında polisin pasaportunu alması ve  “Sorunlu Yolcu Odası’na gidişi doğal olarak bir haber konusudur. Çünkü o odaya sadece hakkında tahdit çıkan veya pasaportunda sorunu olan yolcular alınmaktadır. Kendisinin daha mühim işlerle uğraşmamızı istemesine ilişkin olarak söylemleri gazetecilik eğitimi almamış birisinin bilgisi dışında olduğu ortadadır.

Deniz Seki ile ilişkisi sırasında yine Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen Okan Bayülgen, yine görevini yapan havalimanı muhabirlerinden özür dilemek zorunda kaldığını hatırlatır kamuoyunun bilgisine sunarız.

İSTANBUL HAVALİMANLARI MUHABİRLERİ DERNEĞİ

"OKAN BAYÜLGEN’İ KINIYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

biravrupali ~ 15 yıl önce
Bakin sayin muhabirler saygi deger gazateci ler özel hayata saygi diye bir sey var...! sizler saygi duymaz iseniz sizede kimse saygi duymaz polisde sizden farkli degilya siradan bir vatandasa birakin yardim etmeyi birde illallah deditirler kürk kanlin olunca hadlerini bilmez gazatecilerin islerine karisirlar kendinizi bu kadar yormayin sizde o malum sahisla ilgili uzun süre haber yapmayin bakin nasil kuzu kuzu sizlere dogru yelken aciyor ama is sizin isiniz ama gerekli yerde bilahsa gece hayatinda görünmek istemiyenlere davranislarinizi gördükcede sizleri kinammak kendimi zor tutuyorum sizlerin yaptiginiz resmen taciz oluyor hic de hos olmuyor diyorum. Hal böyleyiken saygi göster saygi gör Diyor hosca kalin dost

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 15 yıl önce
ya arkadaslar biraz gercekci olun yok cantasında ne varmıs yok eroin mi tasiyomus nedir bunlar ya sanki o adam gelişden gecse gümrük durdurup cantasına bakacaktı \"aa bak okan gelmiş bakalım cantasında ne saklıyo\" diyeceklerdi dimi...el insaff..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 15 yıl önce
hak eden birisi okan bey gerçekten kaliteli bir insan ve sanatçı bu ülkede onun gibiler gerçekten az sayıda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 15 yıl önce
HAVA LİMANINDA NİCE HABERE KONU OLACAK MEVZU VARKEN SİZİN UGRASTIGINIZ ŞEYE BAK.HİÇ BAKTINIZMI YABANCILARA,GÖÇMENLERE ,VİZESİ GEÇMİŞ FAKAT BU ÜLKEYE ON BİNLERCE DOLAR YATIRIM YAPMIŞ İNSNALARIN HALİNE GÖRDÜKLERİ MUAMELEYE.POLİSİN GELEN TURİSTLERE NASIL MUAMELE YAPTIKLARINA.OKAN BAYULGENİ HABER YAPIN SİZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAGAZİN HABER.. ~ 15 yıl önce
MAGAZİN HABERİ VE MAGAZİN MUHABİRLERİNE DÜNYA TARİHİNDE ZERRE İHTİYAÇ DUYULMAMIŞTIŞ.SİZE NE ADAMIN GİRİŞİNDEN ÇIKIŞINDAN.DAHA MÜHİM İŞ YOKMUŞ GİBİ.DÜNYA YIKILIYOR SİZİN DERDİNİZ NE????YAZDIKLARINIZ YALAN DOLAN.SORGULAYABİLENDE YOK.ASIL BEN SİZİ KINIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFH - SZF ~ 15 yıl önce
bu okani varya hic sevmiyorum, nefret ediyorum ondan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Önce Magazin Basini,birakin biraz bunlari,kendilerini bir tanisinlar.Onlarsiz bu Türkiy'e yasayacaktir.Ayrica her insanin bir özel hayati yokmudur?Buna saygi duymamiz gerekmezmi?Sayet bu kisiler,kendilerinin unutulmamasi icin,rol yapiyorlarsa o zaman basini kurban secmekteler.Sizlerde bu oyunun piyonu olmamalisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nefret İnsan! ~ 15 yıl önce
Bu adamı haber yapmanızı bile anlamıyorum! Böyle seviyesiz bir insanla muhatap bile olmamalı, görmezden gelmelisiniz bence. Birde aklınca basını suçluyor, terbiyesiz adam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimi kınıyorsunuz! ~ 15 yıl önce
Haber "polisi kullanarak imtiyazlı geçiş hakkı kullanan Okan..." diye devam ediyor. Akıllı adam, aklını kullanmış, kınıyacaksanız ayrıcalık hakkı sağlayanları kınayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kazma ~ 15 yıl önce
onların yaşamları sürekli gündemde olmak üzerine kurulu,tabiki bunun için elinden geleni (yani bu tür saçmalıkları) yapacaktır.Olan bunları bir halt sanıpda müsahama gösteren polislere olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000