06 Şubat 2009, Cuma 10:01:48

Muhabirlerin gözünden havacılık...

Dünyada sadece Atatürk Havalimanı’nda bulunan Havalimanı Muhabirleri, çalışma yöntemlerini, sorunlarını, anılarını Airport TV’de anlatıyor.
  • Bu kanalı lütfen DIGITURK kanalları içierisine ekletin,izleyemiyoruz ve ciddi ciddi üzülüyorum büyük bir kayıp adıma.Veya netten de ücretli de olsa özel dosyaları izletin,digiturkun böyle bir projesi var örneğin şu anda ypaıyorlar belgeselleri izliyorsunuz.

Nilüfer Batur’un hazırlayıp sunduğu saat 15:00’te ekranlara gelen VIP Lounge programının bugünkü konukları Atatürk Havalimanı’nda görev yapan gazeteciler…

Bir dönem Atatürk Havalimanı muhabirliği yapan Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem ile İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği Başkanı Cemil Yıldız ve Genel Sekreter Cevdet Özdemir’in konuk olarak katılacağı programda havalimanı muhabirleri nasıl çalıştıklarını, sorunlarını, geçmişte yaşadıkları birbirinden ilginç anılarını Nilüfer Batur’a anlatacak.

Muhabirlerin gözünden havacılık...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu kanalı lütfen DIGITURK kanalları içierisine ekletin,izleyemiyoruz ve ciddi ciddi üzülüyorum büyük bir kayıp adıma.Veya netten de ücretli de olsa özel dosyaları izletin,digiturkun böyle bir projesi var örneğin şu anda ypaıyorlar belgeselleri izliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000