24 Nisan 2008, Perşembe 14:31:52

Mucize kurtuluşa ÖDÜL!

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde yaşanan mucize kurtuluşa kayıtsız kalınmadı. 9 yaşındaki kızın kurtuluşuna ödül verildi.

9 yaşındaki Tuğba Nur Tatar adlı küçük kızın beton zemine düşmesine izin vermeyen kahraman çalışanlar çalıştıkları kurumun patronu tarafından ödüllendirildi. Küçük kızın kurtarılmasına yardım eden Mahmut Aslan ve Atalay Durdu ödüllendirildi. Olayda yaralanan Okan Eşim'in bulunmadığı ödül açıklamasında, çalışanlar olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. 

 

Mahmut Aslan ve Atalay Durdu, olay anını bir kez daha anlatırken kendilerine 3 maaş ikramiye verileceği açıklandı. Konuya ilişkin konuşan Mahmut Aslan, ‘para önemli değil, bir hayatın kurtarılması söz konusu. Eğer yere düşmüş olsaydı çok kötü sonuçlar doğurabilirdi. Okan arkadaşımız küçük kızı yakalarken biz de ikisinin aynı anda yere düşmelerini önledik. Ama yaralanmasına mani olamadık. Böyle bir olayın hayati tehlikeler olmadan sona ermesi sevindirici oldu’ ifadelerini kullandı.

 

Atalay Durdu ise, ‘çok ciddi bir tehlike atlatıldı. Arkadaşımız yaralandı ama bir hayat kurtuldu. Çocuğun yere düşmesi felaket olabilirdi’ diye konuştu.

ahl

ahl

ahl

Mucize kurtuluşa ÖDÜL!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000