05 Nisan 2009, Pazar 15:43:41

Midesinde ve bağırsaklarında uyuşturucu bulundu

Fas'ın Kazablanka şehrinden İstanbul'a gelen uyuşturucu kuryesi, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın ihbarıyla Atatürk Havalimanı'nda yakalandı. Hastanede tomogrofisi çekilen Kazakistan uyruklu kuryenin midesinde ve bağırsaklarında onlarca uyuşturucu kapsülü bulundu.
  • gumruk muhafaza ve narkotık subenın havalımanımızda surdurdugu bu operasyonlar gogsumuzu kabartıyor keske ıcen hıc olmasada yakalanmasına sevınmesek

Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan ülkeye bir uyuşturucu kuryesinin üzerinde veya iç organlarında uyuşturucuyla gireceği istihbaratını aldı. Kazakistan pasaportlu Dimitri M. isimli şahsın Fas Havayolları ile Kazablanka şehrinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na ineceği bilgisine ulaşan Gümrük Muhafaza ekipleri geçtiğimiz perşembe günü harekete geçti.

Sözkonusu uçağın 16.30 sularında havalimanına inişinin ardından, şüpheli şahıs takibe alınarak kısa sürede yakalandı.

Yakalanan Kazak şahsın yapılan üst aramasında uyuşturucu malzemeye rastlanmadı. Bunun üzerine mahkeme kararıyla şahsın Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde röntgeni ve tomografisi çekildi. Tomografi filmlerinde şahsın mide ve bağırsaklarında çok sayıda kapsül olduğu tespit edildi. Uzun bir bekleyişin ardından uyuşturucu kuryesi yuttuğu kapsülleri tuvalette çıkardı.

Kuryenin yuttuğu 77 adet uyuşturucu kapsül, gümrük muhafaza ekiplerini şaşkına çevirdi. Ele geçirilen 980 gram kokainin piyasa değerinin yaklaşık 250 bin lira olduğu öğrenildi.

Kazak uyuşturucu kuryesi sorgusunun ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevkedildi.

Midesinde ve bağırsaklarında uyuşturucu bulundu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
gumruk muhafaza ve narkotık subenın havalımanımızda surdurdugu bu operasyonlar gogsumuzu kabartıyor keske ıcen hıc olmasada yakalanmasına sevınmesek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000