28 Mayıs 2011, Cumartesi 12:50:34

MERAL AKŞENER AHL TAKSİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili adayı Meral Akşener, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret etti...
  • korsan taksi dünyanın her yerinde var ve kimse engelleyemiyor sen nasıl yapacaksın???? kaldı ki korsan varken hayatta sarı taksilere binmemmmmm,bindirmemmmm....
  • çok güzel hayalleri gerçekleştirmişiniz maşallah ilk 4 maddeyide değiştirin memleketide de direk ermeniye yunana amerikalı uşaklarına bırakın herkesin hayali gerçekleşsin bundan sonra Türkler hayal kurmaya başlasın
  • Meral aksenerin soylediklerinin hepsi dogru, simdi herkez oyle bir mutluluk icerisinde , cunki turkiyenin olmayan paralar gecici olarak korfez ulkelerinden turkiyeye aktarildi sirf krizden turkiyeyi koruyabilmek ve takunyalilari halka is yapiyormus gibi gosterip , takunya islam cumhiriyetinin yolunu acmak icin. Herkezde onun mutlulugu icinde. Iran dada hersey boyle basladi , bilenler cisin korkmadan urandaki surecin nasil basladigini anlatsin bilmeyenlere.
  • gerçekten çok anlamlı bı ziyaret olmuş, eminim bütün taksiciler sayın Meral Akşener'in söylediklerini anlamıştır...
  • o parti bu parti hiç önemli değil ama seçimler olmadığı zaman kimse kimsenin hatırını sormuyor ve yanlarına gelmek isteyenleri bile kabul etmiyorlar iken bu zamanlarda kapılarımızda dolaşmaları da çok hoş, 15 gün sonra kesinlikle göremeyeceğimiz olaylar.
  • yazik,reklam kokan hareketler bunlar, Icisleri bakani olmus , meclis baskan vekilligi gibi onemli bir noktada ki birinin buraya gelmesini yadirgadim , ziyarete gitmeye degecek baska yerler varken neden burasi , anlamli bir ziyaret !!!
  • yemekleri de uygun oluyo oranın gidelim biz de öğlenleri - nası ?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili adayı Meral Akşener, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Fahrettin Can tarafından karşılanan Akşener, gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu. 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde seçmenlerin sadece milletvekillilerine değil, Anayasa'nın ilk dört maddesinde bulunan değiştirilemez maddelerin akıbetine de oy vereceğini ifade eden Akşener, konuya duyarlı bakılması gerektiğini söyledi.

Meral Akşener, korsan taksilerle mücadele konusuna dikkat çekerek, "İktidara geldiğimizde bunu kökten çözeceğiz. İkinci olarak, aracınızı aldığınızda ödediğiniz ÖTV ve KDV'nin satarken alınacağı, alırken ise istenmeyeceği bir sistem kuracağız. Yani siz sık araç değiştirdiğiniz için ve satmak durumunda kalıyorsunuz. Alırken vergileri çok yüksek ödemenize rağmen, satarken bu tam tersine işliyor. Biz bu konuyu da çözeceğiz. Ayrıca kullandığınız yakıtlara ödediğiniz parayı, gemi sahiplerine tanınan haklar ölçüsünde indireceğiz" dedi.

Son zamanlarda ortaya bir sivil anayasa söyleminin atıldığını ifade eden Akşener, "1982 Anayasası'nın sivil bir göz tarafından ve sivil bir el tarafından ve günün şartlarına uygun olarak hepimizin şartlarına uygun olarak mutabakatlar hazırlanmasına karşı değiliz. Ama bu tartışmanın tartışma olduğu kısım ise, anayasanın ilk dört maddesidir. Siz buna göre karar vereceksiniz. Sizler, sadece 12 Haziran'da milletvekillerini oylamayacaksınız, anayasanın ilk dört maddesinin de akıbetini belirleyeceksiniz" diye konuştu.

Meral Akşener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hayaldi Gerçek Oldu' söyleminin gerçekleştiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"İzmir'in karşısına bize ait Kayalık adasına Yunanlılar kilise yaptılar hayaldi gerçek oldu. Akdamar Adası'na rahmetli Menderes'in yıktırıp sürdürmeyi düşündüğü Ermeni Kilisesi açıldı. Bakanlık bütçesinden tamir edildi. 200 kilogramlık haç takıldı. Ermenilerin hayali hayaldi gerçek oldu. Barzani ve Talabani'nin hayali gerçek oldu. Kürt federe devleti kuruldu. Sayın Başbakanla oturup türkü söylediler. Burası Muş'tur yolu yokuştur. Hayaldi gerçek oldu. Bunun gibi bir çok şey sayabilirim size. Sizler 12

Haziran'da bunları da oylayacaksınız. Ben inanıyorum ki oy vermek gerçekten büyük vebal işidir."

MERAL AKŞENER AHL TAKSİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
korsan taksi dünyanın her yerinde var ve kimse engelleyemiyor sen nasıl yapacaksın???? kaldı ki korsan varken hayatta sarı taksilere binmemmmmm,bindirmemmmm....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok güzel hayalleri gerçekleştirmişiniz maşallah ilk 4 maddeyide değiştirin memleketide de direk ermeniye yunana amerikalı uşaklarına bırakın herkesin hayali gerçekleşsin bundan sonra Türkler hayal kurmaya başlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Meral aksenerin soylediklerinin hepsi dogru, simdi herkez oyle bir mutluluk icerisinde , cunki turkiyenin olmayan paralar gecici olarak korfez ulkelerinden turkiyeye aktarildi sirf krizden turkiyeyi koruyabilmek ve takunyalilari halka is yapiyormus gibi gosterip , takunya islam cumhiriyetinin yolunu acmak icin. Herkezde onun mutlulugu icinde. Iran dada hersey boyle basladi , bilenler cisin korkmadan urandaki surecin nasil basladigini anlatsin bilmeyenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gerçekten çok anlamlı bı ziyaret olmuş, eminim bütün taksiciler sayın Meral Akşener'in söylediklerini anlamıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o parti bu parti hiç önemli değil ama seçimler olmadığı zaman kimse kimsenin hatırını sormuyor ve yanlarına gelmek isteyenleri bile kabul etmiyorlar iken bu zamanlarda kapılarımızda dolaşmaları da çok hoş, 15 gün sonra kesinlikle göremeyeceğimiz olaylar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yazik,reklam kokan hareketler bunlar, Icisleri bakani olmus , meclis baskan vekilligi gibi onemli bir noktada ki birinin buraya gelmesini yadirgadim , ziyarete gitmeye degecek baska yerler varken neden burasi , anlamli bir ziyaret !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yemekleri de uygun oluyo oranın gidelim biz de öğlenleri - nası ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000