10 Ağustos 2014, Pazar 08:59:50

MERAJ AIR ATATÜRK'E KONDU

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye ait Meraj Air İstanbul'a uçmaya başladı. Dün gece başlayan uçuşların ilkinde 250 yolcu geldi. Şirketin temsilciliğini Fly Service yapıyor. İşte detaylar.
  • Cahillik ne güzel birşey. İran'ı Irak'la karıştırıp, Fars'ı Arap zannedip yorum yapmak. Ne tarih ne de coğrafya bilgisi mevcut! Bence siz gidin bilmemnereye de aklı başında kültürlü İran'lılar buraya gelsin..
  • Yine bir arap yine AHL de her seferde kaos yaşatacak yolcular. Gitsenize SAW a. Nasıl müsaade veriyorlar bunlara hayret yani
  • Yine bir arap şirketi bulmuşlar. Ne merak ya?
  • Sol baştaki hostese çiçek vermemişler o da suratını asmış :))) şaka bi yana iranlılar lüxe düşkün insanlar falan degil o konuda arapların tırnagı olamazlar
  • Çakmak abi???
  • 300un kabin ekibi 3 kisimiymis?
  • keşke e.u gırseydık bunlarda vizesiz gelmeselerdi her yer arap her yer persian..
  • Ucak A306,thy 200 tane tipli İranlıyı nasıl bulacak çok merak ediyorum..
  • Uçak tipi nedir
  • iranda çok ciddi potansiyel var her yönden. İranlı turistlere avrupada ve amrikada uygulanan zorluklardan dolayı gitmiyorlar. hem ceplerinde paraları var hem de lüksü seviyorlar. Antalya da full otellerde İranlı turistler var hepsi de okumuş görmüş geçirmiş bilgili kültürlü konuştumda. türkiye her yönden İranlı turistler için çok güzel vize yok,havaalanlarında gümrüklerde ahiret soruları sorulmuyor..gelsinler buyursunlar. iran göründüğü gibi değil ambargo falan hikayedie bilginize. ne Avrupa ne Amerika ambargo falan uygulamayıor çinliler orada yatırım yapıyorlar..

İstanbul Atatürk Havalimanı yeni bir şirketi ağırlamaya başladı. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye ait şirkete ait yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'na ilk seferinde 250 yolcu getirdi.

Haftada karşılıklı 5 sefer yapacak olan şirketin dönüş seferinde de 200 yolcu İran'a gitti. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin şirketi Meraj Air'in yönetim kurulu başkanı Ali Abedzadeh, 'Biz İran'ın özel değil devlete ait bir havayoluyuz. Dolayısıyla Atatürk Havalimanı'na gelmemiz bizim için çok önemli. Buraya sefer yapmamız İran'da da büyük ses getirdi. Bizim uçuşlarımızla İran'la Türkiye arasındaki dostluğun daha da artacağını ve başka şehirlerden de uçacağımızı söylüyoruz" dedi.

Meraj Air olarak Türkiye pazarına 4 uçak ayırdıklarını ifade eden Ali Abedzadeh, 'Bunlar Airbus tipi uçaklar. Haftada beş kez Tahran'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na seferler düzenleyeceğiz. Bunun yanında bu sene içerisinde Tahran'dan İzmir ve Isparta seferlerini düzenleyeceğiz. Çok kısa bir zamanda İran'ın Meşed şehrinden Atatürk Havalimanı'na uçuşlar gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Şirketin temsilciliğini Fly Service üstlendi.







MERAJ AIR ATATÜRK'E KONDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Anticahil ~ 9 yıl önce
Cahillik ne güzel birşey. İran'ı Irak'la karıştırıp, Fars'ı Arap zannedip yorum yapmak. Ne tarih ne de coğrafya bilgisi mevcut! Bence siz gidin bilmemnereye de aklı başında kültürlü İran'lılar buraya gelsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yine bir arap yine AHL de her seferde kaos yaşatacak yolcular. Gitsenize SAW a. Nasıl müsaade veriyorlar bunlara hayret yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farisi ~ 10 yıl önce
Kardeşim İranlılar hiç bir zaman arap olmadılar....önce bi öğren,ondan sonra bu boş yorumları yap...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yine bir arap şirketi bulmuşlar. Ne merak ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farisi ~ 10 yıl önce
İran arap değildir.... iphone taşımayı benzemez....
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sol baştaki hostese çiçek vermemişler o da suratını asmış :))) şaka bi yana iranlılar lüxe düşkün insanlar falan degil o konuda arapların tırnagı olamazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celebi ~ 10 yıl önce
Çakmak abi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
300un kabin ekibi 3 kisimiymis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vize ~ 10 yıl önce
keşke e.u gırseydık bunlarda vizesiz gelmeselerdi her yer arap her yer persian..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
iranda arap yoktur tarih boyuncada bizi sırtımızdan vurmamış bir millettir iran
aynen ~ 10 yıl önce
araplr gelmsn de, iranlılar kultur bakımından bize yakın..
Ucak ~ 10 yıl önce
Ucak A306,thy 200 tane tipli İranlıyı nasıl bulacak çok merak ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibo ~ 10 yıl önce
Uçak tipi nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
iranda çok ciddi potansiyel var her yönden. İranlı turistlere avrupada ve amrikada uygulanan zorluklardan dolayı gitmiyorlar. hem ceplerinde paraları var hem de lüksü seviyorlar. Antalya da full otellerde İranlı turistler var hepsi de okumuş görmüş geçirmiş bilgili kültürlü konuştumda. türkiye her yönden İranlı turistler için çok güzel vize yok,havaalanlarında gümrüklerde ahiret soruları sorulmuyor..gelsinler buyursunlar. iran göründüğü gibi değil ambargo falan hikayedie bilginize. ne Avrupa ne Amerika ambargo falan uygulamayıor çinliler orada yatırım yapıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000