01 Kasım 2013, Cuma 16:17:28

KUVEYT UÇAĞI AHL'YE NEDEN İNDİ?

Roma-Kuveyt seferini yapan Kuveyt Havayolları'na ait uçak Atatürk Havalimanı'na indi.
  • Madem apronu biliyorsun o andaki arrival yapan kuwait ucaginin en yakin park pozisyonunun kargo apron oldugunuda biliyor olman gerekir ve en dogru yer de orasidir ama sen bence kendini de bilmiyorsunki yazmak icin yaziyorsun bre cahil
  • Bukadar garip ve anlamsiz bir yorum olabilirmi!!! Adam olmus be kardesim sen park yerinden bahsediyorsun bu durumda park yeri mi dusunulur yahu en kisa surede buldugun uygun meydana inersin.
  • AHL'ye acil iniş yapsan park yeri bulamazsın. Hadi buldun kargo apronuna verirler ki orayada kargolardan gecip park pozisyonuna yanaşamazsın. TK apronu kargo depolama sahası olarak kullandığından kazaya açık bir ortam.
  • Birkaç gün önce bir hasta için THY uçagı acil iniş yaptıgında,bazı kişiler olumsuz yazılar yazmışlardı.Onlara demiştik ki ululararası prosedür geregi benzeri durumlara her havayolu acil iniş yapar.Alın size bir örnek işte,,Şimdide ne yazacaksınız bakalım.

Kuvayt Airways'e ait Roma-Kuveyt seferini yapan A340-300 tipi yolcu uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması üzerişne Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Şu anda ambulanslar uçak altında bekletilirken sağlık ekipleri hastaya müdahale ediyor.

Edinilen son bilgilere göre uçakta rahatsızlanan yolcunun Abraham Huseyin isimli Pakistan uyruklu olduğu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Huseyin'in cenazesi alınarak ambulansla adli tıp götürüldü.
















Ayrıntılar geliyor...

©Airporthaber.com

KUVEYT UÇAĞI AHL'YE NEDEN İNDİ?

Yorumlar

aproncu ~ 10 yıl önce
Madem apronu biliyorsun o andaki arrival yapan kuwait ucaginin en yakin park pozisyonunun kargo apron oldugunuda biliyor olman gerekir ve en dogru yer de orasidir ama sen bence kendini de bilmiyorsunki yazmak icin yaziyorsun bre cahil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron'a!!!! ~ 10 yıl önce
Bukadar garip ve anlamsiz bir yorum olabilirmi!!! Adam olmus be kardesim sen park yerinden bahsediyorsun bu durumda park yeri mi dusunulur yahu en kisa surede buldugun uygun meydana inersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron ~ 10 yıl önce
AHL'ye acil iniş yapsan park yeri bulamazsın. Hadi buldun kargo apronuna verirler ki orayada kargolardan gecip park pozisyonuna yanaşamazsın. TK apronu kargo depolama sahası olarak kullandığından kazaya açık bir ortam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçen günlerde ~ 10 yıl önce
Birkaç gün önce bir hasta için THY uçagı acil iniş yaptıgında,bazı kişiler olumsuz yazılar yazmışlardı.Onlara demiştik ki ululararası prosedür geregi benzeri durumlara her havayolu acil iniş yapar.Alın size bir örnek işte,,Şimdide ne yazacaksınız bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000